Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi A3 Cabriolet se už vyrábí, vzniká v Györu

37 komentářů

white label
Dát tohle (ideálně s 1.8 TFSI) ženě pod stromeček, tak z toho má vánoce ještě celý příští rok... >😒]
woody-alien
Jj, myslím, že je to hezkej "doplněk"...a dámě by slušel. 😉
_MT_
Bohužel na příští vánoce. Letos ti ho nedodají. Leda bys pod stromeček strčil smlouvu. Pak by si mohla tak půl roku okusovat nehty a těšit se. 😄
white label
Myslím, že ani tak by se nezlobila a naopak ráda "chvilku" počkala.
Aspoň by získala čas sehnat si k tomu vhodnou kabelku, boty, pásek, šátek, hodinky, brýle, parfém...., zkrátka už od začátku to ode mě nebyl moc dobrý nápad. >😁 😉

P.S. Jestli tohle objeví, tak mám po večeři i po "povečeři". :😉 >😒]
woody-alien
>😒] Jj, mluviti stříbro........atd.
white label
Jj, nic proti stříbru, ale platina je platina, i když na první pohled vypadá (skoro) stejně. 😉
_MT_
Měl jsi napsat, že je to ideální prémie pro "asistentku". A taky by bylo doma veselo. >😒] Holt budeš muset zajít pro jednu A3 Cabriolet. 😉
white label
Myslíš pro tu "asistentku"? 😲 >😁
_MT_
>😁

Mimochodem, vidím dobře, že je v sedadlech výdech pro ohřev krku? Bylo na čase, aby okopírovali AirScarf.
white label
Jj, podle druhé i třetí fotky v galerii to tak vypadá..., další důvod ke koupi pro mou mimořádně teplomilnou ženu.
_MT_
Tos to moc nevylepšil. >😁
white label
Co já, tys to tady vzpomněl jako první... 8-s
Teď, abych ji nějak "vysvětlil", že to jsou průduchy výhradně pro chladný vzduch z klimatizace a s topením to nemůže mít absolutně nic společného. >😒] 😉
_MT_
Přesně na to jsem myslel, měl jsi mě vyvést z omylu a tvrdit, že foukají ledový vzduch. Že je to auto pro otužilce. >😒]
white label
Jo, že je to extras pro horké hlavy... >😁
_MT_
:yes: >😁
white label
A najednou tu máme další bezpečnostní systém, který bude brzy posvěcen EU a za pár let jej budou muset výrobci povinně montovat do všech vozů pro evropský trh. >😒]
Adam Novák
...pokud vůz ještě nebyl uveden na náš trh, bylo by unáhlené ho posuzovat.
woody-alien
Ale jen se nestyď.....hezky opakuj po mně: Ovšem nejlepší volbou mezi kabriolety je [odkaz] 😉
white label
No jo, ale tady taky platí to jeho: "...pokud vůz ještě nebyl uveden na náš trh, bylo by unáhlené ho posuzovat." >😒]
woody-alien
>😁 No jistě, nicméně v případě Škody bych se nebál jaksi předjímat a rovnou bych to vyhlásil. :yes: 😉
Audi už tak jednoznačné není. Upřímně, už teď se nemohu dočkat jeho uvedení na trh a především toho, co se na jeho konto dozvím z příspěvku výše uvedeného, vysoce erudovaného autora. 😄
_MT_
No přeci, že jasnou volbou je Golf Cabriolet. To nevíš? 😲 >😒]
white label
Přitom podle nicku bych ho tipoval spíš na Opel Adam...
RADEK1
Nechci prudit, ale Vám se to auto opravdu líbí? Myslím to vážně.
white label
Mně jo (nechci ho pro sebe, ale myslím to taky vážně), jak jsem psal, pro ženu ideální dárek nejen k vánocům, jen ta cena asi zas tak ideální nebude, uvidíme o kolik bude vyšší ve srovnání s Golfem Cabrio.
RADEK1
Tak to máme odlišný vkus. Ale to je dobře.
white label
A jaké (podobně velké) kabrio, bys eventuálně vybral pro ženu ty?
RADEK1
To opravdu netuším. Snad BMW, MB nebo nějakého prcka Mini ,F. 5oo. Žádné podobné auto pro ženu neplánuji. Pro sebe ale jo. 😄
white label
A pro sebe co?
_MT_
Jsem víc na roadstery než kabriolety. A tohle auto jsem ještě naživo neviděl. Ale Golf Cabriolet se mi ve své třídě líbí. Lepší než kreace s pevnou střechou, které trpí dlouhou kabinou. Ale bavíme se tu o ženách, náš názor je irelevantní. 😉
Adam Novák
Opel Adam beru jako zhanění mého jména.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Adam Novák
Volkswagen Golf Cabriolet se již na českém trhu nenabízí.
_MT_
Pořád se ale vyrábí a objednávku by přijmout měli.
Adam Novák
Volkswagen Golf VI se přestal vyrábět letos. A Mk VII Cabriolet se ještě nezačal dělat.
white label
Adame, přiznej se, že sis tam ten palec nahoru dal sám. :😉 😉 Tak ho dej rychle pryč, protože za tohle si ho rozhodně nezasloužíš.
Máš v tom totiž hokej, Nováku. Golf Cabrio tradičně "nekopíruje" všechny generace hatchbacku (to ani Golf Variant), ten si generačně žije svůj život a ve skutečnosti je teď teprve ve své (v pořadí) třetí generaci. Kde máš Golf Cabrio II. g., kde máš Golf Cabrio V. g.? A ani Golf IV. g. prakticky nebyl (i když se to někde/někdy jako další generace uvádí), byl to hlavně optický facelift Golfu Cabrio III. g. (v pořadí II. g. Golfu Cabrio) v designovém duchu Golfu IV, ale stále měl např. obvodem malá kola (nebo zadní lampy, kliky a dveřní lišty) jako Golf III.
Mimochodem, když už se podle tebe nevyrábí, proč se dál nabízí třeba v Německu a dokonce i ve verzích jako GTI/R?
[odkaz]
Současná generace Golfu Cabrio je tu teprve od r. 2011, ale ty už bys chtěl balit jeho výrobu? S takovým přístupem by to VW už dávno zkrachovalo i s tvojí zbožňovanou Škodovkou...
😲
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Adam Novák
Ovšem Škoda Yeti Cabriolet se bohužel nezačala vyrábět 😒