Novinky
...pokud vůz ještě nebyl uveden na náš trh, bylo by unáhlené ho posuzovat.
Ale jen se nestyď.....hezky opakuj po mně: Ovšem nejlepší volbou mezi kabriolety je [odkaz] 😉
No jo, ale tady taky platí to jeho: "...pokud vůz ještě nebyl uveden na náš trh, bylo by unáhlené ho posuzovat." >😒]
>😁 No jistě, nicméně v případě Škody bych se nebál jaksi předjímat a rovnou bych to vyhlásil. :yes: 😉
Audi už tak jednoznačné není. Upřímně, už teď se nemohu dočkat jeho uvedení na trh a především toho, co se na jeho konto dozvím z příspěvku výše uvedeného, vysoce erudovaného autora. 😄
Audi už tak jednoznačné není. Upřímně, už teď se nemohu dočkat jeho uvedení na trh a především toho, co se na jeho konto dozvím z příspěvku výše uvedeného, vysoce erudovaného autora. 😄
No přeci, že jasnou volbou je Golf Cabriolet. To nevíš? 😲 >😒]
Přitom podle nicku bych ho tipoval spíš na Opel Adam...
Nechci prudit, ale Vám se to auto opravdu líbí? Myslím to vážně.
Mně jo (nechci ho pro sebe, ale myslím to taky vážně), jak jsem psal, pro ženu ideální dárek nejen k vánocům, jen ta cena asi zas tak ideální nebude, uvidíme o kolik bude vyšší ve srovnání s Golfem Cabrio.
Volkswagen Golf Cabriolet se již na českém trhu nenabízí.
Pořád se ale vyrábí a objednávku by přijmout měli.
Volkswagen Golf VI se přestal vyrábět letos. A Mk VII Cabriolet se ještě nezačal dělat.
Adame, přiznej se, že sis tam ten palec nahoru dal sám. :😉 😉 Tak ho dej rychle pryč, protože za tohle si ho rozhodně nezasloužíš.
Máš v tom totiž hokej, Nováku. Golf Cabrio tradičně "nekopíruje" všechny generace hatchbacku (to ani Golf Variant), ten si generačně žije svůj život a ve skutečnosti je teď teprve ve své (v pořadí) třetí generaci. Kde máš Golf Cabrio II. g., kde máš Golf Cabrio V. g.? A ani Golf IV. g. prakticky nebyl (i když se to někde/někdy jako další generace uvádí), byl to hlavně optický facelift Golfu Cabrio III. g. (v pořadí II. g. Golfu Cabrio) v designovém duchu Golfu IV, ale stále měl např. obvodem malá kola (nebo zadní lampy, kliky a dveřní lišty) jako Golf III.
Mimochodem, když už se podle tebe nevyrábí, proč se dál nabízí třeba v Německu a dokonce i ve verzích jako GTI/R?
[odkaz]
Současná generace Golfu Cabrio je tu teprve od r. 2011, ale ty už bys chtěl balit jeho výrobu? S takovým přístupem by to VW už dávno zkrachovalo i s tvojí zbožňovanou Škodovkou...
😲
Máš v tom totiž hokej, Nováku. Golf Cabrio tradičně "nekopíruje" všechny generace hatchbacku (to ani Golf Variant), ten si generačně žije svůj život a ve skutečnosti je teď teprve ve své (v pořadí) třetí generaci. Kde máš Golf Cabrio II. g., kde máš Golf Cabrio V. g.? A ani Golf IV. g. prakticky nebyl (i když se to někde/někdy jako další generace uvádí), byl to hlavně optický facelift Golfu Cabrio III. g. (v pořadí II. g. Golfu Cabrio) v designovém duchu Golfu IV, ale stále měl např. obvodem malá kola (nebo zadní lampy, kliky a dveřní lišty) jako Golf III.
Mimochodem, když už se podle tebe nevyrábí, proč se dál nabízí třeba v Německu a dokonce i ve verzích jako GTI/R?
[odkaz]
Současná generace Golfu Cabrio je tu teprve od r. 2011, ale ty už bys chtěl balit jeho výrobu? S takovým přístupem by to VW už dávno zkrachovalo i s tvojí zbožňovanou Škodovkou...
😲
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Aspoň by získala čas sehnat si k tomu vhodnou kabelku, boty, pásek, šátek, hodinky, brýle, parfém...., zkrátka už od začátku to ode mě nebyl moc dobrý nápad. >😁 😉
P.S. Jestli tohle objeví, tak mám po večeři i po "povečeři". :😉 >😒]
Mimochodem, vidím dobře, že je v sedadlech výdech pro ohřev krku? Bylo na čase, aby okopírovali AirScarf.
Teď, abych ji nějak "vysvětlil", že to jsou průduchy výhradně pro chladný vzduch z klimatizace a s topením to nemůže mít absolutně nic společného. >😒] 😉