Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vlastníci BMW sponzorují Merkelovou. Je to poděkování za emise?

16 komentářů

Hittman
Myslím, že měli zaplatit všichni výrobci v Evropě, a ne jen BMW samotné... >😒]
XTad
Zrovna u BMW, ktere masove nasazuje ctyrvalec turbo a do budoucna chysta trivalec+elektromotor je to trochu zvlastni.
Hittman
Třeba to autor textu popletl a BMW zaplatilo Angele za podoru elektrořady "i", ne? 😉
Berenika ANTIDIESEL
Po té co Němcům sklaply šance na levnou elektriku z Afriky (DESERTEC) [odkaz] tak musejí přehodnotit svoje zájmový postoje přeci. A jelikož nemají a NEJSOU SCHOPNI na trh uvést kvalitní ELEKTROMOBIL konkurence schopný TESLA MODEL S [odkaz] musejí svoje postoje přehodnotit a vliv a rozmnožení elektromobilů korigovat/eliminovat/oddálit, aby alespoň dočasně ochránili SVOJE EKONOMICKÉ ZÁJMY ;-\
ellector
Tesla Model S není kvalitní elektromobil. Ten zatím neexistuje a ještě pár dekád existovat nebude.
šmoula nešika
Asi už je začínají rozčilovat ty stížnosti na nespolehlivé N47.
shark11
:yes:
CenturionCz
taky podporuju pravici. Ne teda finančně 😊 , ale stejně...
Sysoj Psojič
No já nevím, mně jsou majitelé klíčovych řad BMW poměrně sympatyčtí. Majitel F30-F32 v plné palbě s R6 za cenu vymazlené F10 je podle mně vyloženě borec a petrolhead 😉
MariAchi
Na rozdíl od zakomplexovaného "redaktora", kterému vše od BMW smrdí a nenechá na tom nit suchou. Takovým stylem se tu mohou vypisovat diskutéři, ale redaktor by měl být pokud možno nestranný, objektivní a znalý, Fokt není ani jedno z toho.
Fokte, kdy už konečně potáhneš předávat své "odborné" znalosti někam jinam?!
Fokt :no: :no: :no:
Sysoj Psojič
Je Ti jasné, že ten palec dolů je od Fokta 😄
Je to vůl...
MariAchi
Je mi to jasné 😄
Jirik_H
rika vam neco stret zajmu? Brusel pod tlakem Nemecka odmitl snizeni emisi a prave BMW by bylo jedno z nejpostizenejsich.
Sysoj Psojič
Ten pojem znám ale jak to kur-va souvisí s debatou o diletantovi Foktovi?
Jak to do ho-ven souvisí s problematickou image majitelů BMW?
figurka
Problematickou image si (v mém oku) vytváří především (většina) redakce auto.cz a tím pádem tyto stránky jako takové. Pánové v redakci jděte s tímhle už do.... blesku přímo. Podsouvání politické spekulace mne zde opravdu NEZAJÍMÁ.
Mimo záblesků motoristické novinařiny v podání Aleše Jungmanna jste sklouzli k bulvárnímu škváru a stylu suchého opisování marketingových letáků. Upadáte.
WinDiesel
Navíc ta suma je na německé poměry tak malá, že by určitě nemohla nikoho korumpovat. Auto.cz se začíná čím dál tím víc zesměšňovat.