Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
webpaja
se Bimmerpost, když před x-měsíci ukázal BMW2 na fotkách někde na molu. Současně pořád zbývá velká neznámá, zda na normálních fotkách bude zatím patrná větší plocha plechu předního blatníku nad kolem. Jinak ale :yes:
Ono je úľava, že nepoužili ten nevyvážený (zdvorilo povedané; bez servítky: otrasný) predok 1er a inšpiráciu čerpali z 3/4er. Takže bez ohľadu na ostatné detaily to bude iste dobré.
Doufám, že to vyřeší FL, jednička první generace se mi pořád líbí (zvlášť po FL), ale ta druhá je...divná. Přitom základní bavorácký linie jsou ok.
Pokud si pamatuji dobře, viděl jsem na fotkách vepředu lehce zakamuflovanou jedničku, myslím, že v brzké době přijdou menší "korekce" a pak normální LCI. F2x potřebuje M paket, bez něho vypadá jednička tak nějak... divně.
Divnaa? Z predu vyzera 1er ako BMW po mrtvici! 😄 Ale nebojte sa, caka ho podobne kraaasna predna maska ako 2ku.. stale vsak nechapem ako moze taka znacka ako BMW vypustit do sveta tak skaredy a tak odlisny predok od vsetkeho ostatneho co dnes vyrabaju.. Inac 2 M235i sa mi paci viac ako 3 a M3.. hlavne ten zadok, konecne pekne svetla do "L" ktore je obratene na hor a nie na dol.. na 3ke to vyzera tak impotentne ked to je obratene na dol. Keby som mal prachy tak urcite uprednostnim M235i pred 335i, je krajsie, v zadu v oboch odveziem iba deti a usetrim kopu penazi... :yes:
Patrná je hned na druhé fotce, včetně masy na kapotě: [odkaz]
A zdá se mi, že na menších kolech to bude vypadat nešťastně.
Nicméně za příď, která je z 3/4 :yes:
A zdá se mi, že na menších kolech to bude vypadat nešťastně.
Nicméně za příď, která je z 3/4 :yes:
rada 1 bude s predným pohonom
a rada 2 bude vlasne nová jednička, len sa posunie na dvojku, lebo na jedničke vznika úplne niečo nové!!!
Každopádně to vypadá, že řada 2 se vážně povedla. :yes: