Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW 2 vyfoceno na dealerské konferenci

23 komentářů

chrudoš
Hm, na toto se těším, předchozí 1 coupé mi přišel dost nevyvážený, toto by mohl být malý ďábel 😄 Musím říct, že malé kupé/sedany se mi zamlouvají víc a víc, toto bude jasný král jak řidičsky, tak i vzhledově, já BYCH ho bral :yes:
Nicco
Vcera prestali vyrabat 1 coupe, lebo sa nepredavalo a dnes tu mame 2 coupe? 8-s
boost.
E82 a E88 se přestaly vyrábět protože došlo k normální generační obměně po 5 letech. Světe div se!
Nicco
Generacna obmena znamena, ze sa modely prestanu vyrabat alebo ze dojde ku generacnej obmene?
boost.
Že se jeden model přestane vyrábět a nahradí ho další, nový.
EauRouge
Jde jen o prečíslení, stejně jako u 3er kupé a kabrio, která se jen přejmenovala na 4er. 1er kupé a kabrio se teď bude jmenovat prostě řada dvě, toť vše. A kde jste vzal, že se přestala vyrábět kvůli nezájmu?
bigsoul
Nieže sa nepredávalo, ale mi sa značenie preto ho prestali vyrábať...
rada 1 bude s predným pohonom
a rada 2 bude vlasne nová jednička, len sa posunie na dvojku, lebo na jedničke vznika úplne niečo nové!!!
Kjirka
celá jedničková řada nebyla ani tak nevyvážená, jako vysloveně hnusná. Tohle je, zdá se, zcela jiná píseň.
iudex
Asi tak; len pri prémiových značkách sa tu mnohí obávajú povedať, že cisár je nahý. 😉
twistedTSD
Nesoulasím. 😄 Dokonalá zrovna nebyla, ale zejména kupé má něco do sebe... [odkaz]

Každopádně to vypadá, že řada 2 se vážně povedla. :yes:
Kjirka
dobře, je to "emko", ale i tak, ta pr*el je přeci příšerná. Se nedivím, že s tím skončili málem dřív, než začali.
iudex
Neporozumeli sme sa, ja som myslel na súčasnú 1er hatch; ak by vzali jej predok, akokoľvek elegantná zadná časť kupé by to nevyvážila.
Emel
Víš co... ono rozsvícená světla to dokážou docela zachránit.
boost.
Hatch mi k srdci moc nepřirostl, ale kupé... To je jiná báseň. Klasický bavorský kupé, po letech stále pěkný. [odkaz] :yes:
Kjirka
sorry, ale ne ! :no:
webpaja
se Bimmerpost, když před x-měsíci ukázal BMW2 na fotkách někde na molu. Současně pořád zbývá velká neznámá, zda na normálních fotkách bude zatím patrná větší plocha plechu předního blatníku nad kolem. Jinak ale :yes:
iudex
Ono je úľava, že nepoužili ten nevyvážený (zdvorilo povedané; bez servítky: otrasný) predok 1er a inšpiráciu čerpali z 3/4er. Takže bez ohľadu na ostatné detaily to bude iste dobré.
webpaja
Doufám, že to vyřeší FL, jednička první generace se mi pořád líbí (zvlášť po FL), ale ta druhá je...divná. Přitom základní bavorácký linie jsou ok.
boost.
Pokud si pamatuji dobře, viděl jsem na fotkách vepředu lehce zakamuflovanou jedničku, myslím, že v brzké době přijdou menší "korekce" a pak normální LCI. F2x potřebuje M paket, bez něho vypadá jednička tak nějak... divně.
.StenLi.
Divnaa? Z predu vyzera 1er ako BMW po mrtvici! 😄 Ale nebojte sa, caka ho podobne kraaasna predna maska ako 2ku.. stale vsak nechapem ako moze taka znacka ako BMW vypustit do sveta tak skaredy a tak odlisny predok od vsetkeho ostatneho co dnes vyrabaju.. Inac 2 M235i sa mi paci viac ako 3 a M3.. hlavne ten zadok, konecne pekne svetla do "L" ktore je obratene na hor a nie na dol.. na 3ke to vyzera tak impotentne ked to je obratene na dol. Keby som mal prachy tak urcite uprednostnim M235i pred 335i, je krajsie, v zadu v oboch odveziem iba deti a usetrim kopu penazi... :yes:
MariAchi
Patrná je hned na druhé fotce, včetně masy na kapotě: [odkaz]

A zdá se mi, že na menších kolech to bude vypadat nešťastně.
Nicméně za příď, která je z 3/4 :yes:
_MT_
Z té to ještě může být optický klam, ale tady: [odkaz] No nevykašlali by jste se na chodce? Kdo se pak má na auta dívat. 😉
Emel
Těžko říct z téhle fotky... u 3er se jim to povedlo udělat tak, že to naopak vypadá dynamicky.