Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
dal
z pomyslného trůnu? Tak na to si musíme ještě nějaký pátek počkat. Hodně napoví stanovení cen. Jestli bude rozumná cena jdu do 1,2, čtyřválec je čtyřválec a tento je opravdu povedený. Jestli cenu přestřelí jdu do Citiga.
Neni preci dulezite jestli sesadi Cigo z pomyslneho prodejniho trunu, ale o to co je lepsi. Dle prvnich fotek to vypada jasne na Hyundaje, kde se tak vyrazne viditelne nesetrilo. Zadek I10 me zrovna moc nebere, pripomina mi Yarise I.gen. predek :yes:
predajom v cechach zrejme konkurencne citigo nezosadi ( aj ked pri hyundai nikdy nehovor nikdy ) .... ale to neznamena ze i10 nebude lepsim autom... podla mna je i10 so stvorvalcom urcite dospelejsim autom ako citigo ... lepsie odhlucnenym, s krajsim interierom ... nehovoriac o tom ze citigo neponuka ani v silnejsej 55KW verzii vzadu kotuce... ale taka i10 ich ma uz v zakladnej 49KW verzii... aj pre taketo "detaily" si myslim ze citigo nemoze byt lepsim autom ako i10.... nehovoriac o holych plechoch v interieri citiga aj v kufri.... nie je o com... ak i10 neprestreli cenu tak moze pekne s predajmi citiga zamavat.... myslim ze novy kral miniaut je momentalne nova i10 ..... hadam sa to potvrdi aj v predajoch v eu a bude to mega uspesne auticko.... drzim palce
Podle obrázků to nejde posoudit. Uvidíme dle ceny, jak bude vypadat na živo a jak bude jezdit. I když ta moje si oproti Atosu pomůže tak i tak.
pripajam video v clanku : [odkaz] ... nech si kazdy spravi nazor sam... ale vyzera to pre i10 vyborne :yes: citigo z mojho pohladu by som ani neuvazoval ak by som chcel miniauto... ale je to len moj pohlad... kazdy mame ine kriteria pri vybere... pohoda
Zosadil ho čo sa týka kvality a priestoru už v minulej generácii. Som sám vlastníkom staršej i10 a rozhodoval som sa práve medzi autami Hyundai i10, Kia Picanto a Škoda Citigo. Bol pre mňa dôležitý hlavne vnútorný priestor a to nie len papierový ale aj využiteľný a v tomto práve vyhrala minulá i10. Ak však môžem z fotografií usúdiť nová generácia je konštruovaná na podobných princípoch. Narozdiel od Citigo má aspoň výškovo nastaviteľné opierky hlavy a aspoň na prvý pohľad nevyzerá ako z hračkárstva ale ako plnohodnotné auto.
Záleží, čemu říkáš sesadit a co má být ten trůn.
Jsou lepší miniauta než Citigo i než i10, jsou i horší, u některých se můžeme hádat, které je lepší nebo horší.
Nějak tak vypovídající jsou snad jen čísla prodeje - ne o kvalitě auta, ale o ochotě lidí dát za nějakou káru nějaké peníze.
A Citigo u nás zůstane nejprodávanější, protože je to Škodovka. Ne kvůli kvalitě nebo ceně (i když třeba cenu vyloženě mimo si nemůžou dovolit ani oni).
Jsou lepší miniauta než Citigo i než i10, jsou i horší, u některých se můžeme hádat, které je lepší nebo horší.
Nějak tak vypovídající jsou snad jen čísla prodeje - ne o kvalitě auta, ale o ochotě lidí dát za nějakou káru nějaké peníze.
A Citigo u nás zůstane nejprodávanější, protože je to Škodovka. Ne kvůli kvalitě nebo ceně (i když třeba cenu vyloženě mimo si nemůžou dovolit ani oni).
pumpkin
Dizajn je taký tuctový, ale musím uznať, že čo sa týka interiéru a bohatej výbavy, tak i10-ka je v tomto segmente bezkonkurenčná. V aute sa cítite ako v niečom o triedu väčšom. :yes:
Stefič
Je mi líto, ale tady opravdu není o čem vest diskuzi. Máme tady další ukázku rozplizlosti a totálního neumětelství.
Nicméně jednu věc musím rýži uvést ke cti - začínají se učit u nejlepších. Ačkoliv i tady je vidět, že obecně platí pořekadlo o tom, že když dva dělají totéž, není to vždy totéž [odkaz] a [odkaz]
Takže resumé - dobrý pokus, něco se asi prodá, ovšem krále třídy všichni dobře známe
Nicméně jednu věc musím rýži uvést ke cti - začínají se učit u nejlepších. Ačkoliv i tady je vidět, že obecně platí pořekadlo o tom, že když dva dělají totéž, není to vždy totéž [odkaz] a [odkaz]
Takže resumé - dobrý pokus, něco se asi prodá, ovšem krále třídy všichni dobře známe
Polo ovšem není konkurent pro i10. 😉
nemluvíme o konkurenci, ale o designu 😉
Stačilo tam dát Up! 😉
njn, možná. Jak jsem viděl tu fotku, hned jsem v tom poznal Polo 😄
A to je právě ten majstrštyk :yes: Hyundai vytvořil lowcost miniauto, které vypadá jako o třídu větší. A to je sakra designérské umění. To se opravdu nedá se Citigo srovnávat. Už kdysi říkal Pavel Hušek (designér), že vymyslet pěkný design velkého a drahého auta umí kdokoliv, ale umění pořádného designu se projeví až u nízkonákladových miniaut.
v celkovém pojetí máš bezesporu pravdu, leč tady se bavíme pouze o zádi a to ještě jen o zjevné podobnosti. Zbytek je zase....Korea
Začíná to být pěkné klišé - když dojdou argumenty, napíše se slovo Korea a je vyřešeno. Osobně nevidím rozdílu mezi korejským, japonským, nebo jiným designem. Design se buď líbí, nebo nelíbí. Já osobně třeba nevidím žádný výrazný designerský progres u VW UP od např. starého Lupa. U této I10 je posun sakra viditelný (a to správným směrem)
konkurentom pola je i20tka: [odkaz]
mas v tom trosku neporiadok 😉
i10 je konkurent UP-u , citiga, picanta, pandy, sparku ...
neboj ono se to pak proda >😁 ... a verim ze budes prekvapeny ako slusne sa to auto bude v eu predavat 😉
mas v tom trosku neporiadok 😉
i10 je konkurent UP-u , citiga, picanta, pandy, sparku ...
neboj ono se to pak proda >😁 ... a verim ze budes prekvapeny ako slusne sa to auto bude v eu predavat 😉
omyl toppere, já nikde přímo technicky neporovnávám Polo a i10. Jen jsem zmínil design tvaru zádě. Ostatní tady je dedukují ostatní diskutéři
v pohode ok beriem..... ale mas to dost nejasne napisane.... clovek ma z toho tvojho prispevku pocit ze porovnavas hrusky s jablkami 😉
inak s tou vetou na konci.... ze sa nieco asi preda.... dost tomu nerozumiem co si nam vsetkym tym chcel povedat... mas pocit ze i10 bude vo svojej triede nekonkurencieschopna? Ja si myslim pravy opak... ze ide o spicku triedy a jej predaje budu velmi slusne v eu... 😉
len aby si bol v obraze tak za r 2012 predalo v eu nove citigo 27 000aut zatial co stara i10tka az ... 66 000 aut... takze ano mas pravdu nic sa neboj.... ono sa ten novy i10 uz nejako proda :yes:
inak s tou vetou na konci.... ze sa nieco asi preda.... dost tomu nerozumiem co si nam vsetkym tym chcel povedat... mas pocit ze i10 bude vo svojej triede nekonkurencieschopna? Ja si myslim pravy opak... ze ide o spicku triedy a jej predaje budu velmi slusne v eu... 😉
len aby si bol v obraze tak za r 2012 predalo v eu nove citigo 27 000aut zatial co stara i10tka az ... 66 000 aut... takze ano mas pravdu nic sa neboj.... ono sa ten novy i10 uz nejako proda :yes:
každý čte a chápe to číst a chápat chce. Mluvil jsem o tvaru zádě a o ničem jiném 😉
Ale ne, prodávat se to asi bude, ale jak sám píšeš - Up ani Citigo zdaleka neohrozí
Ale ne, prodávat se to asi bude, ale jak sám píšeš - Up ani Citigo zdaleka neohrozí
Klames, nikde v prvom prispevku nespominas, ze hodnotis iba zadok. Do hlavy ti nikto nevidi a veta "Takže resumé - dobrý pokus, něco se asi prodá, ovšem krále třídy všichni dobře známe" urcite iba o zadku nehovori.
Si taky pomyleny Vwanatik.
Si taky pomyleny Vwanatik.
Nám je Stefiči také líto, že jsi zcela mimo a to nejen dnes......vylešti si Hifi věž ve svém autě a totální neumětelství běž předvádět někam jinam. >😁 :no:
Stefici, jedno ti musim uznat: naozaj vhodne si si zvolil nazov svojho diskusneho prispevku! Ty si skratka uz pri pisani nazvu vedel, ze sa s tymi triedami netrafis. Takto predvidat svoje vlastne chyby, tak to som fakt este nevidel...
>😁
Ale nic si z toho nerob, aspon vies kde mas rezervy. Dostudujes rozdelenie aut do velkostnych tried, a skusis nabuduce...
>😁
Ale nic si z toho nerob, aspon vies kde mas rezervy. Dostudujes rozdelenie aut do velkostnych tried, a skusis nabuduce...
ale já si z toho nic nerobím. Ono ani není z čeho. Design mohu porovnávat u čeho chci. A u toho jsem také zůstal. Jen ty a pár dalších tady mluví o srovnávání nesprávných tříd 😉
jossalito
Určitě se i10 povedla, podstatně lepší než předchůdce.
Jak na tom bude ve srovnání s NSF, brzy uvidíme. Co mne ale bude zajímat více, jaký vliv to bude mít na Pandu od Fiatu.
Například u nás (ano, nejsme žádný cílový ani stěžejní trh), Panda zcela vyklidila přední příčky, kde vždy neochvějně kralovala.
Jak na tom bude ve srovnání s NSF, brzy uvidíme. Co mne ale bude zajímat více, jaký vliv to bude mít na Pandu od Fiatu.
Například u nás (ano, nejsme žádný cílový ani stěžejní trh), Panda zcela vyklidila přední příčky, kde vždy neochvějně kralovala.
bohuzial panda je draha... stara panda bola jedno z najlacnejsich aut v triede ale to sa prichodom novej pandy zmenilo a ako keby z nej spravili nejaku "imidzovku" alebo co ... ja sa priznam ze novu pandu som videl mozno 10-15 krat v zivote... a to fakticky denne jazdim v 250 000vom meste kde je celkom dost aut .. pritom staru pandu nemam problem stretnut tych je vsade dost... takisto novy spark... ten stretnut je umenie ... este aj stareho foxa ktory sa tu u nas tusim ani dlho nepredaval vidim castejsie... ale ani picanto moc nevidiet... ono je to tym asi ze my slovaci sme dost chudobny trh ... a ludia si radsej kupia za 9000 eur poriadne male auto ako za 8000 miniauto... tie cenove rozdiely medzi miniatuami a malymi autami su skutocne male a predsa len clovek dostane v malom aute uz podstatne viac ako v miniaute.... navyse u nas na slovensku stale dost vela ludi kupuje jedno male auto ako hlavne auto v rodine... teda nie ziadne druhe tretie auto do rodiny ale ako hlavne auto... a mozno aj to je pricina preco miniauta to maju aspon teda u nas tazke... jednoducho financie nepustia a nedovolia ludom kupovat malicke drahe auta..
porovnanie neporovnatelneho😒br />
[odkaz] vs [odkaz]
a takto mozem pokracovat .. takmer kazde o triedu vacsie male auto je cenovo vyhodnejsie ako miniato panda ... bohuzial pre fiat je to tak .. pande skoncili u nas zlate casy ...
porovnanie neporovnatelneho😒br />
[odkaz] vs [odkaz]
a takto mozem pokracovat .. takmer kazde o triedu vacsie male auto je cenovo vyhodnejsie ako miniato panda ... bohuzial pre fiat je to tak .. pande skoncili u nas zlate casy ...
Je to tak, Panda je u nas draha, tak se nekupuje. Na druhou stranu nas trh je v tride miniaut skutecne zanedbatelny, v Italii je videt nova Panda na kazdem rohu a vicemene si v ramci Evropy drzi prodeje predesle generace jakozto nejprodavanejsi vuz ve tride.
A máš čísla prodejů v Evropě? Nová Panda vs stará?
Edit: Tady už se člověk nemůže na nic ani zeptat, aniž by hned neschytal minus. Duševní pochody některých klikačů mi jsou opravodvou záhadou. >😁
Edit: Tady už se člověk nemůže na nic ani zeptat, aniž by hned neschytal minus. Duševní pochody některých klikačů mi jsou opravodvou záhadou. >😁
Chlapi, chce to jednu zcela podstatnou rozlišovací schopnost.Je potřeba rozlišovat kvalitu auta, to jest jestli je dobré technicky, dejme tomu materiálově, zpracovaní, atd...prodeje pak řešit zvlášť.Nejsou to spojené nádoby - pro kupce.Mě je například jedno kolik se prodá auta které jsem si koupil, nebo chci koupit.Myslím to tak, že ne vždy pují kvalitu auta.Také tu máme ty fleety...., ale to je na jinou diskuzi.
Adam Novák
...jasnou volbou zůstává Škoda Citigo.
Mínusy Škoda Citigo v mojich očiach😒br />
-plech vo dverách
-ovládanie el. okna spolujazdca iba na jeho dverách
-len výklopná vetračka v zadných dverách
-plató na kufri ručne zdvihnúť aj zaklapnúť, nejde s výklopnými dverami
-rezerva len za príplatok
-motor max. 55 kW
Argumenty?
-plech vo dverách
-ovládanie el. okna spolujazdca iba na jeho dverách
-len výklopná vetračka v zadných dverách
-plató na kufri ručne zdvihnúť aj zaklapnúť, nejde s výklopnými dverami
-rezerva len za príplatok
-motor max. 55 kW
Argumenty?
A teď zkus vyjmenovat plusy. 😉
Plusy v prípade neakceptovateľných mínusov nie sú zaujímavé. Medzi mínusy som ešte zabudol napísať pevnú hlavovú opierku.
Ale aby som ti vyhovel a nebol nespravodlivý, tak aj tie plusy😒br /> -výborná priestorová ponuka vpredu aj vzadu
-dobrý výhľad z auta a prehľad okolo neho (nie je u mnohých áut samozrejmosť)
-rovnako ako u i10 solídny objem kufra
-kvality podvozka
Ale aby som ti vyhovel a nebol nespravodlivý, tak aj tie plusy😒br /> -výborná priestorová ponuka vpredu aj vzadu
-dobrý výhľad z auta a prehľad okolo neho (nie je u mnohých áut samozrejmosť)
-rovnako ako u i10 solídny objem kufra
-kvality podvozka
Doplnil by jsem skvělý motor, výborná ovladatelnost a funkčnost.
K dokonalej funkčnosti mi tu a tam niečo chýba. Motor je dostatočný, ale svojich priaznivcov by si iste našlo aj pár koní navyše s jedným valcom k dobru. Ovládateľnosť je viac-menej daná už dobrým podvozkom, samozrejme, je ešte pár faktorov, ktoré ju ovplyvňujú.
Je to vztaženo k tomu na co je určeno a za kolik. Tzn. auto především do města a k příměstskému provozu za cenu kolem nebo spíš do 200 tis.
Aj auto do mesta za pár korún môže mať zadné plató na šnúrkach. Rovnako v meste ako inde sa hodí tlačidlo elektrického otvárania okna spolujazdca mať poruke. Lacné auto do mesta tiež nevylučuje použiť aj v zadných dverách klasické spúšťacie okná, alebo bežné nastaviteľné opierky hlavy.
Citigo zas nie je až tak lacné auto...
Citigo zas nie je až tak lacné auto...
Klaudie, já to vidím přece jen trochu jinak. Design i10 je v pohodě, (alespoň přední část) i hdm je velké plus, ale tím to tak končí. Jinými slovy, proč to auto musí mít nekomunikativní řízení? Proč si v tomto Korejci jako předobraz nevzali třeba Swift?
Prečo každý nechce športový podvozok a tvrdé pruženie? Prečo nechce každý cítiť vo volante všetky diery? Nuž hádaj. Alebo sa spýtaj Kórejcov, prečo to auto spravili tak ako ho spravili. Snáď majú svoju filozofiu a svoje dôvody. 😉
P.S. Vyskúšal si nový i10, že tak presne vieš, aké má riadenie?
P.S. Vyskúšal si nový i10, že tak presne vieš, aké má riadenie?
este v zaklade tusim nema citigo ani otackomer ... ale nie som si isty teraz.... treba omrknut 😉
no jednoznacne citigo akoze nic moc, hola skatula ... picanto panda a nova i10 su jasne vpredu a su dostojnejsimi autami a to aj po motorickej stranke :yes:
no jednoznacne citigo akoze nic moc, hola skatula ... picanto panda a nova i10 su jasne vpredu a su dostojnejsimi autami a to aj po motorickej stranke :yes:
Este pridam hnusny chudobny interier ala S120 a drhnuca prevodovka uz na predvadzacom aute.
King of rain
Tak myslím že Hjundé s I10 "překvapil" a zase posun dopředu....To auto dobře vypadá a zatím není vidět nějaké šetření, jako jinde....ale počkáme na základní verzi.V každém případě dalši vwostrá konkurence je tady. 😉
Až vyjede nová i20, tak to mnozí tady neustojí.
nepředbíhal bych s přehnanou euforií
To není euforie ale fakt. Stačí porovnávat nové modely s těmi které nahrazují a je tam vidět obrovská progrese, zatím co jiní přešlapují na místě(OIII), dělají kroky zpět(FF3) nebo se o málo zlepšují(G7)
Progrese u nich vidět jde, ale hlavně díky tomu, že jejich předchozí modely nestačily ani na ty "nejhorší" evropské konkurenty. Teď se maximálně dotáhli.
V čem a na koho konkrétně nestačily? Ona ta konkurence v tomto segmentu také není žádný zázrak, změnila to až VW trojčata a proto jsou momentálně nahoře.
Dřív tu jako etalon byla Panda, pak třeba trojčata z kolína. A opravdu, střízlivým pohledem říkám, že stará i10 i Picanto byla bída jak co do designu, tak do materiálů a jízdního projevu.
takže než fakt, je to tvůj předpoklad, řekl bych. Používat superlativy o čemkoliv, co jsem ještě neviděl, protože to ještě fakticky ani neexistuje, je přinejmenším úsměvný.
S FF3 souhlasím, s OIII částečně a tvrzení o G7 je blbost.
S FF3 souhlasím, s OIII částečně a tvrzení o G7 je blbost.
:yes: "Jitrnice, kterou svět nevíděl" 😄
Ano je to můj předpoklad ale ten je založen na logice věci.
Proč by to mělo být u i10 jiné než u ostatních modelů značky?
Vyjmenuj mi ty superlativy které jsem použil.
Nevím proč by to u G7 měla být blbost o tolik lepší než G6 není a se základními motorizacemi 1,2TSI a 1,6TDi je naopak horší.
Proč by to mělo být u i10 jiné než u ostatních modelů značky?
Vyjmenuj mi ty superlativy které jsem použil.
Nevím proč by to u G7 měla být blbost o tolik lepší než G6 není a se základními motorizacemi 1,2TSI a 1,6TDi je naopak horší.
Opět z toho trčí jen ta ... torzka...
Už nevidíš podstatné snížení základní ceny, ani výbavu, kterou dostaneš již v základu.
Už nevidíš podstatné snížení základní ceny, ani výbavu, kterou dostaneš již v základu.
vyzera to na jednoznacneho lidra segmentu A.... mnohi si to nepriznaju a nechcu priznat uz len preto lebo je to korejec ale to je asi tak vsetko co proti tomuto faktu mozu robit 😉
ved realita ukaze ze mam pravdu a ze toto auto bude na spici miniaut uplne zasluzene, tesim sa na porovnavaci test s UP-om :yes:
ved realita ukaze ze mam pravdu a ze toto auto bude na spici miniaut uplne zasluzene, tesim sa na porovnavaci test s UP-om :yes:
Na dobré auto to skutečně vypadá, ale bude to spíš takový slušný standard, než leader segmentu, uvidíme.. Je tu konkurent z "vlastní stáje" Picanto, Citigo, který mi přijde jako nejlepší volba, ale to je můj názor. Taky bude záležet kam bude i10 cenově posazena.
pri pohlade na skutocne skvele ceny i20tky na slovensku a cechach sa o ceny i10 nebojim.... urcite bude totiz lacnejsia...
ano mas pravdu... pisem to hned hore v prvom prispevku ze ako celok ide komplexne o velmi solidne auto bez slabin... samozrejme v nicom nejako extra vynikat v ramci triedy nebude ale v miniautach sa nejako zvlast vynikat ani neda.... vsetko totiz podlieha rozmerom a cenam... ale aj tak si myslim ze prave pozerame na noveho lidra segmentu, jednoznacne ide o najdospelejsie miniauto ... aj motory a vybava vozu to tiez potvrdzuju :yes:
ano mas pravdu... pisem to hned hore v prvom prispevku ze ako celok ide komplexne o velmi solidne auto bez slabin... samozrejme v nicom nejako extra vynikat v ramci triedy nebude ale v miniautach sa nejako zvlast vynikat ani neda.... vsetko totiz podlieha rozmerom a cenam... ale aj tak si myslim ze prave pozerame na noveho lidra segmentu, jednoznacne ide o najdospelejsie miniauto ... aj motory a vybava vozu to tiez potvrdzuju :yes:
-TEAC-
On ten "chcípák"vypadá fakt dobře :yes: Sakra,nikdy jsem nečekal že toto napíšu o takovém skoroautě od Hyundéééé 😄
Comprs
Hnujdajovci vy jste jste se na mě seběhli jak sršni Chtěl jsem reagovat odlehčeně, jako v předcházejících příspěvcích, ale vy jste TOTÁLNÍ tupci, tak vám to tady napíšu, ať lidi co chodí na tyhle diskuze, si to můžou v klidu a pohodě přečíst a stejně zastávám názor většiny, hnujdai je váš chlebodárce a vy prodejné d.... Gilgit ano tyhle praktiky tobě a tvému zaměstnavateli Hujdě cizí nejsou co vyhrožují a zastrašují, tohle tady už jednou bylo...ohledně práce, každý má právo vyslovit svůj názor, ale pokud svou práci děla pořádně, nemůže se mu nic stát...tohle je evropský standart, ale někteří pomatenci, kteří se nechávaj jak se říká j...t do ..... od korecjů, nechápou čeho se vlastně dopouštějí...v poslední době se mluví o moderním otrokářství v evropě a je zcela na místě si ho spojit s hnujdajem v České repubublice, protože to jakým způsobem jsou lidi vykořisťování v téhle fabrice je fatální selhání práva v ČR, děje se to i v jiných firmách, které tady cizopasí na českém lidu a je to už 5 let co se to děje v hnujdaji v Nošovícíh a já se těším na den, kdy se brány tohodle lágru zavřou a lidi si budou moci najít DŮSTOJNĚJŠÍ práci a to není daleko, nově zvolená vláda bude podnikat kroky... to že hujda zaměstnává mnoho lidí v česku bych se moc nechlubil!!! a lidi, kteří se tohodle dopouštějí a zavírají oči a zlehčují celou věc, by měli držet huby a stydět se, protože jste hnuj téhle společnosti, když se na to každý den díváte!!!! a k dalším hloupým a propagandistickým příspěvkům v téhle diskuzi reagovat nebudu
Jo hlavne, ze te prace je v okoli Hyundaie tolik, ze se da prehazovat vidlema. A az pripadne skonci par sachet a nejake hutnicke firmy, tak ji bude jeste vic...prober se uz a vytahni ruku z nocniku. :no:
No teda ty ses rozjel >😁 . V HMMC dělám šest let na lince. Mám smlouvu na neurčito, lehce nsdprůměrný plat a nějaké benefity. Dokonce jsem i v odborech >😁 . Jak jsem teda vykořisťovaný?
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gilgit znova musím opakovat, jak směšně působí tvůj obsah, jestli si to neuvědomuješ, je to hold tvůj problém. Je normální, že si oblíbíš třeba Porsche, Bmw, Hondu, Ferko atd. ale kopat tady za zcela podprůměrnou automobilku a vychvalovat ji tady do nebes mi přijde úplně mimo, proto jsem si jistý, že korea ti chleba dává >😁 >😁 >😁
hujda je přímo spojená s moderním otroctvím v Česku, to že tam lidi otročí je tím, že nemají jinou možnost. Vždyť tady nějaký diskutér píše, že maká v lágru hujda 6 let a má lehce nadprůměrný plat, benefity, wwwaauuu a dokonce je v odborech !!!! (to se v hujdě nesmí vstupovat do odborů) každý, kdo okusil korejskej chleba ví, že tvrdou kůrku má a jde SYSTÉMOVOU CHYBU!!! Lidi jsou vykořisťování, buzerování v nepříjemném prostředí za almužnu. Proč když je hujda tak úspěšná, jak tady pořád řveš proč své dělníky řádně nezaplatí hmmm??? Gilgite ty hň..e napiš jaký je základní plat v pracovním táboře hujdy??? a to že ses dostal k mýmu jménu mi je u prd..e....
hujda je přímo spojená s moderním otroctvím v Česku, to že tam lidi otročí je tím, že nemají jinou možnost. Vždyť tady nějaký diskutér píše, že maká v lágru hujda 6 let a má lehce nadprůměrný plat, benefity, wwwaauuu a dokonce je v odborech !!!! (to se v hujdě nesmí vstupovat do odborů) každý, kdo okusil korejskej chleba ví, že tvrdou kůrku má a jde SYSTÉMOVOU CHYBU!!! Lidi jsou vykořisťování, buzerování v nepříjemném prostředí za almužnu. Proč když je hujda tak úspěšná, jak tady pořád řveš proč své dělníky řádně nezaplatí hmmm??? Gilgite ty hň..e napiš jaký je základní plat v pracovním táboře hujdy??? a to že ses dostal k mýmu jménu mi je u prd..e....
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
no, hlavně si tu začněte ještě vyhrožovat žalobama. To v týhle komický drbárně opravdu ještě scházelo :no:
hnujdaj je jak severokorejský koncentrační tábor, založen na najivitě absolventů a zastrašování, však také ty výrobky podle toho vypadají. To raději Ladu než toto
[odkaz]
[odkaz]
Celkovo sa zdá, že ide o vyvážené auto, ktoré si môže trúfnuť konkurovať aj autám o triedu väčším.
najviac sa mi pozdava celkova dospelost auta bez vyraznych slabin.... ako celok je to skutocne pekne auto, do mesta asi idealne ale myslim ze sa nestrati ani mimo mesta hlavne s tym silnejsim motorom. Paci sa mi modra kombinacia interieru, posobi tak nejako pokojne ukludnujuco a zaroven sportovo.... musim priznat ze fakt ma i10 prekvapila viac ako som cakal... celkovo suhlas s tym co si napisal.... len som doplnil par vizualnych mojich dojmov
Odkedy si navlečený v tomto bulváre, ženieš veci na hranu, zbytočne a nevhodne dramatizuješ a využívaš naskrz nesympatické a neadekvátne silné výrazy.
Konkrétne touto svojou poznámkou si ma momentálne úplne znechutil a veľa ti nechýba do úrovne bulvárnych redaktorov, ktorých výplody, žiaľ, trčia z médií kam sa človek pozrie. Kým sa opäť nezačneš správať ako solídny a uvážlivý mladý človek, akého som poznal, nemám záujem o žiadnu diskusiu. Chcem si, napriek viacerým problémom a starostiam ktoré mám, aj napriek často mizernej úrovni obsahu tohto webu, zachovávať dobrú náladu a optimizmus, a v diskusiách pokecať s fajn ľuďmi a trochu pri tom vypnúť a oddýchnuť si.
Bulvár nemusím a tvoje bulvárne spôsoby tiež nie. :no:
Krom toho píšeš od věci, řeč byla o i10.