Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi bude vyrábět miniauto: chystá se luxusní Up!

24 komentářů

jossalito
Opět jsem přečetl první větu, opět jsem ucítil blbost, opět jsem správně odhadnul, že to vyplodil Fokt. 8-s :no:
Pekelná Micinka
>😒]
poterienko
A nezbořil toto již neuspěšné náhodou Aston se svojí Toy iQ?
Hittman
Jasně, ingženýři u Audi ještě nepochopili, že ten, kdo má peníze, se nebude mačkat v předražené psí boudě 😄
chup44
Aký má význam robiť luxusnú variantu k trom autám ktoré sa moc dobre nepredávajú ? Up moc nejde,ľudia si radšej priplatia za Polo.V dnešnej dobe kde idú SUV a Crossovery to nieje moc rozumné podla mňa.Malé autá si väčšinou kupujú ľudia preto lebo sú lacné a ženy preto lebo sa im páčia a sú aspoň trochu "veselé" jak z vonku tak vo vnútri.A tie 3 modely to nesplňujú,Audi by to možno splnila ale cena bud príliš vysoká
jossalito
To jak NSF njede, ukazují prodejní čísla z minulého roku, cca 205 tis kusů. Fakt to nejde. >😁
Lubosss1
Tiez som si myslel, kto kupuje smarty, ved to je male, divne, drahe. Po navsteve Pariza som pochopil, kto tie auta kupuje a preco.
Nadzvukovy
To ze tie auta nevidis jazdit v tvojej "dedine" este neznamena ze sa dobre nepredavaju.
PS: za dedinu, tak trochu vacsiu povazujem aj Bratislavu, Vieden ci Budapest to su mesta, ako najblisi priklad v nasom okoli. :-!
Pekelná Micinka
A i když už bude takové auto 2 roky na trhu, my zde stále budeme mít na hlavní straně článek o tom, že Simona Krainová má teréní Mercedes. 8-s 8-s
jossalito
>😁
Choochoo
Konecne uz zmizla Ana Staidlova se svoji stetkou, to byl taky drzak >😁
Pekelná Micinka
>😁 8-s :yes:
Klaudius
Presne tak ako píšeš. Tiež mám toho už plné zuby.
Gilgit
Nähodou, podle mne tyto príspevky patrí mezi nejcennejsí clánky na AutoBlesk.cz. Mely by být nejen na hlavní strane, ale hned jako hlavní zpráva. Rozhodne zajímavejsí nez nejaké clánky o autech.
Pekelná Micinka
8-s :yes:
Pekelná Micinka
A tak pro změnu sagjho 300C. >😒]
Choochoo
Zacina me to tu cim dal vice *. Navrhuji Bojkot na nejaky datum a klikani budou mit utrum 😉

Co takhle nedele, pondeli 27-28.10. bez auto.cz

Prida se nekdo?
Gilgit
Já se klidne pridám, ale myslím, ze budeme v absolutní mensine.

Krome toho, nekterí, kterí by se i pridali, si to neprectou a proto o tom nebudou vedet.
Pekelná Micinka
Vidím to taky tak.
ericn
Naprostý souhlas 😉

REDAKCI - běžte s odkazy na Blesk do pr... a nebo ještě raději dál >😁
nalimer
nemá radšej zmysel spraviť luxusný golfový vozík? ten by sa predával lepšie
CountachSV
to bude zase vozítko... akorát pro bloncky a ***y >😁

kam se hrabe Adam

jinak ty Super.cz reklamy tady na serveru, to je teda ŽUMPA.
dal
>😁 >😁 >😁
Makovnik
V prvom momente mi to pripomenulo [odkaz] ale v podstate aj v druhom momente.
Kde na ten dizajn chodia.... >😒]