Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
jossalito
2
Opět jsem přečetl první větu, opět jsem ucítil blbost, opět jsem správně odhadnul, že to vyplodil Fokt. 8-s :no:
Pekelná Micinka
0
>:-[]
poterienko
A nezbořil toto již neuspěšné náhodou Aston se svojí Toy iQ?
Jasně, ingženýři u Audi ještě nepochopili, že ten, kdo má peníze, se nebude mačkat v předražené psí boudě :-)
chup44
Aký má význam robiť luxusnú variantu k trom autám ktoré sa moc dobre nepredávajú ? Up moc nejde,ľudia si radšej priplatia za Polo.V dnešnej dobe kde idú SUV a Crossovery to nieje moc rozumné podla mňa.Malé autá si väčšinou kupujú ľudia preto lebo sú lacné a ženy preto lebo sa im páčia a sú aspoň trochu "veselé" jak z vonku tak vo vnútri.A tie 3 modely to nesplňujú,Audi by to možno splnila ale cena bud príliš vysoká
To jak NSF njede, ukazují prodejní čísla z minulého roku, cca 205 tis kusů. Fakt to nejde. >:D
Tiez som si myslel, kto kupuje smarty, ved to je male, divne, drahe. Po navsteve Pariza som pochopil, kto tie auta kupuje a preco.
To ze tie auta nevidis jazdit v tvojej "dedine" este neznamena ze sa dobre nepredavaju.
PS: za dedinu, tak trochu vacsiu povazujem aj Bratislavu, Vieden ci Budapest to su mesta, ako najblisi priklad v nasom okoli. :-!
PS: za dedinu, tak trochu vacsiu povazujem aj Bratislavu, Vieden ci Budapest to su mesta, ako najblisi priklad v nasom okoli. :-!
Pekelná Micinka
A i když už bude takové auto 2 roky na trhu, my zde stále budeme mít na hlavní straně článek o tom, že Simona Krainová má teréní Mercedes. 8-s 8-s
Konecne uz zmizla Ana Staidlova se svoji stetkou, to byl taky drzak >:D
A tak pro změnu sagjho 300C. >:-[]
CountachSV
to bude zase vozítko... akorát pro bloncky a ***y >:D
kam se hrabe Adam
jinak ty Super.cz reklamy tady na serveru, to je teda ŽUMPA.
kam se hrabe Adam
jinak ty Super.cz reklamy tady na serveru, to je teda ŽUMPA.
Makovnik
V prvom momente mi to pripomenulo [odkaz] ale v podstate aj v druhom momente.
Kde na ten dizajn chodia.... >:-[]
Kde na ten dizajn chodia.... >:-[]