Ekonomika
může mi někdo vysvětlit, proč to nemá boční airbagy na zadních sedadlech??? Alespoň podle obrázku tam teda nejsou 8-s
Třeba nové Verso má možnost mít boční airbagy nejen ve druhé řadě ale i ve třetí, tak v čem je kurňa problém??
I když se předpokládá, že ve 2. řadě budou děcka v sedačkách, tak mi přijde lepší, kdyby tam ten airbag byl, aby se v případě nárazu ta sedačka "navalila" do airbagu a né třískla o bok dveří.
Třeba nové Verso má možnost mít boční airbagy nejen ve druhé řadě ale i ve třetí, tak v čem je kurňa problém??
I když se předpokládá, že ve 2. řadě budou děcka v sedačkách, tak mi přijde lepší, kdyby tam ten airbag byl, aby se v případě nárazu ta sedačka "navalila" do airbagu a né třískla o bok dveří.
Nó, tak to vyzerá výborne :yes: . Včera som ho videl na autosalóne a musím povedať, že interiér na mňa spravil veľký dojem. Išiel som si pozrieť hlavne nové Verso a facelift RAV4-ky, ale dobre, že som sa zastavil aj pri Scénic-u. Možno to bude ako z tej reklamy: Spomeňte si ako ste hovorili, že nikdy... >😁
>😁 no niečo na tom bude lebo aj mne sa Grand Scénic celkom páči...aj keď k MPV nemám vzťah ale Scénic pôsobi na mňa tak útulne a pohodlne už z fotiek (tento nový som ešte naživo nevidel...) no vyzerá dobre :yes: jedine mne vždy vadí keď sú budíky v strede palubovky ale čo už, aj tak je fajn dobra cena,výbava aj design ok 😉
Tak z té ceny mě padla čelist :yes: A jestli je tohle cena pro Grand tak kolik potom bude stát krátší Scénic?
Já teda nevim při současných cenách a slevách u rendlu, jestli je to na padání čelisti. To jste čekali, že to bude stát, jako laguna 450!! litrů? Pane jo, 450 kolíků s dph, to bych se snad i bál, jestli je to ve střední třídě ještě auto. 😉
změní se něco, když se budeš, nebo nebudeš bát?
U mňa to na padanie čeluste je, teda minimálne v Európe. Ešte som si nezvykol vídať tu ceny podobné tým americkým či japonským, život je krásny, fantázia! 😉
489 000, milý pane. Slevnilo to o 120 000 a ne o 250 000, to jen abys tady opět neplácal. A pro jistotu se podívej třeba na to o kolik slevnily jiné auta. I ten Prassat.
Hele plácale a už si někdy vyzkoušel třeba stránky renault.cz Jestli ani to nezvládneš, tak je to s tebou na léčebnu. Třeba chytneš pokoj s Klaudiusem. Na ostatní jsem jistě koukal. Třena P407, na to se podívej, to s tebou šlehne. Na prodeje v ČR se ani nedívej, to by se tě lekli i tvoji kolegové na patologii.
Klídek, kámo, lebo v tej liečebni skončíš nakoniec sám... >😁 >😁 >😁
Nejsem majitel rendla, to mě nehrozí... 😉 >😁
Já sice už taky ne, ale někdy si myslím, že už dávno v léčebně jsme. Všichni. Vítej Ádo.. 😄
Nie, práve preto sa ťa to týka. 😉
Je to asi ako s chrípkou - jedni ju mali, druhí majú, a tí ostatní ju dostanú!
Neboj sa, dočkáš sa tiež... >😁
Je to asi ako s chrípkou - jedni ju mali, druhí majú, a tí ostatní ju dostanú!
Neboj sa, dočkáš sa tiež... >😁
Ceny jsou opravdu lákavé, po odečtení DPH ještě lákavější. Moje subjektivní srdíčko tepe pro Scénica, ikdyž Megane grandtour taky není k zahození. Každopádně mě asi uvidí v létě v salónu s objednávkou Scénica, jen nevím jestli grand nebo normál 😄
Hmm,kucí francouzský to vzali od podlahy >😒]
Jen jsem ještě neměl tu čest(dle fota se mi líbí)...Zrovna ode dneška se v Perníkově koná pod honosným názvem "autosalon" výstava automobilů a doplňků na místním(a před)zimákem.A new Scenic nebyl,Laguna Coupe ano a holce to opravdu sluší 😉 .Nicméně ceny jsou to nezvykle vstřícné a za to patří Renaultu :yes😒br />
PS😜oslední dobou tady Rencek způsobuje občas hysterické reakce :-! ...Copak má tak strašnýho ta značka na triku??? >😒]
Jen jsem ještě neměl tu čest(dle fota se mi líbí)...Zrovna ode dneška se v Perníkově koná pod honosným názvem "autosalon" výstava automobilů a doplňků na místním(a před)zimákem.A new Scenic nebyl,Laguna Coupe ano a holce to opravdu sluší 😉 .Nicméně ceny jsou to nezvykle vstřícné a za to patří Renaultu :yes😒br />
PS😜oslední dobou tady Rencek způsobuje občas hysterické reakce :-! ...Copak má tak strašnýho ta značka na triku??? >😒]
Renault s Toyotou už našli způsob, jak s lidma vyje.bat 😒
Co je na tom zvlastniho? U Passatu je priplatek 12800, u Superba musis doplatit dokonce 15000 Kc. :-!
Prima, proč ne třeba 50.000,- Kč za jakoukoliv barvu, klidně i bílou ?
S čím máš vlastne problém...?
Nemám problém - poukázal jsem na nesmyslný příplatek, podobně jakým je třeba "poplatek za vedení účtu"
Oni to kľudne mohli započítať do ceny, a na obyčajné laky dať zľavu - možno by to znelo lepšie, ale bolo by to to samé. Podľa mňa je úplne jedno, z koľkých a akých polžiek vyskladajú cenu - dôležitá je konečná suma, a čo za ňu dostanem. 😉
Kluku ty řešís pěknou kravinu. To může být i kůže v ceně, ne? Najdi mi jedinou automobilku na světě, kde se nepřiplácí za nějakou barvu. Za všechno se připlácí a nejen u aut, ne? Komická mě spíš přijde poznámka, že jsou nárazníky standart v laku zvláště, když jsou pomalu už od předního okna. To by byla jinak paráda.
Možno sa raz vráti móda čiernych nárazníkov, čo vieš? >😁
No dej pokoj při těch dnešních rozměrech...
Čím viac čiernej, tým vyššia známka z luxusu...no možno to bude lakovaná čierna a lištičky s titánovým povrchom... 😉
Černá je moje barva, ale ne bakelitová >😁 Já si taky dal nakonec černou základní "zdarma" a místo ní natipoval radši TV tuner a ještě mě zbylo na 2 litry nafty >😁
V čiernej som mal kedysi model BMW 635 CSi, tuším bol v mierke 1:20, teda docela veľký. Nádherná hlboká a vysoko lesklá čierna a tenučké pozdĺžne pásiky slonovinovej farby na hranách (lemy blatníkov, línia od predných k zadným svetlám, prelisy na kapote...). Náááádhera.
Dneska koupíš v Tesku sprey za kilo a máš hnědou metlu, jak když prdne >😁
PS:mám svoja auta v 1:18 za posledních 10 let a pořád si s nima hraju! Dokonce jde kroutit volantem a hejbou se kola. Sice hned vypadnou spojovačky, ale je to cool! >😁 >😁
PS:mám svoja auta v 1:18 za posledních 10 let a pořád si s nima hraju! Dokonce jde kroutit volantem a hejbou se kola. Sice hned vypadnou spojovačky, ale je to cool! >😁 >😁
Tak to verím...to konkrétne BMW som tuším rozstrieľal so vzduchovkou...vieš, mladosť-pochabosť... >😁
ty somár pojebaný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… >😁 >😁
Tak toto si silne prehnal, priateľu. Keby si bol Slovák, ver, že skončíš s monoklami a polámanými rebrami v najbližšej nemocnici...nech ti je ako Čechovi odpustené, pretože nepoznáš pravý význam slov, ktoré si napísal. Toto žiadnemu Slovákovi vážne nepovedz, lebo dopadneš zle. A že to teraz myslím vážne. ;-\
Zkoušel jsem objednat auto jen čistě s pozinkovanou karosérií ( se slevou 13000 Kč dolů ), ale marně 😉
Se taky divím, že tohle řeší. Oproti jiným autům i rendlům to nadsazený není. Naopak u proklínaný OII byla metla myslím za osmičku, což bylo snad nejmíň ze všech podobnejch aut.
Tak, myslím že těch posledních pár kousků prodaných Crom byly definitivně poslední...
Croma je co? >😒]
len si rob prču...skúsil som, a musím povedať, že je to kus priestorného a pohodlného auta. Smolu má, že má značku Fiat. Mať na kapote oplovský blesk, vyzerajú asi predaje inak. Jediným problémom tohto vozu je image, nič né. 😉
To si nemyslím. Fiat má na to, problém je jej dizajn. Hoci aj od Giugiara. Príliš prostý.
Skús sa na vec pozrieť nestranne, s iným znakom na kapote by si to možno nepovedal. Dizajn väčšiny modelov VW je taktiež prostý, a pritom ako sa im darí. Pes bude zakopaný inde. Zistili to poľa mňa už aj samotní fiaťáci, ani markantná zmena výzoru pri facelifte predajom nepomohla - vystriedali vážnu a solídnu tvár za športovo-nerozvážny mladícky čumák, a výsledok sa nedostavil. Chyba bude niekde celkom inde.
Čumák je len časť auta. A VW? Passat má omnoho viac korenia, bočný prelis, predná maska a tak, Croma, to je sú len jednoduché tvary. Je mi jedno, aký to má znak, já pochválim aj Fiat.
Ale no tak - pozri sa na Cromu zboku...čo napríklad výrazné lemy blatníkov a prahov? Prelis nad zadným kolesom, končiaci až na spodnej línii zadných svetiel, zabiehajúcich až do boku auta? Je to solídne sa tváriace, ale nie nudné auto. S Passatom si nemajú veľa čo vyčítať. Mne príde Croma docela zaujímavá a rozhodne sa nedá s ničím pomýliť.
Co je dneska za problém udělat relativně prostorný a pohodlný auto u Fiata... Podle mýho chtěli zaplácnout jednou ranou sedana a MPV. Nakonec to vypadá, jak převouknutá Andula ze sexshopu s variabilním pohlavím.
Tak na toto mám trochu iný pohľad. Pováž sám, že Fiat nikdy nemal úspešch s väčším autom. S malými priam žal vavríny, s veľkým to proste nešlo a nešlo. Strašne rád by tie ľady prelomil, ale ako? Konvenciou to nikdy nevyšlo. Tak chceli byť niečím iní. Kríženec kombi a MPV mohol byť tým správnym receptom, kto ešte má také auto? Ale image je sviňa, nedá sa kúpiť. Marketingu a budovaniu mena značky sa proste musia stále učiť. Najlepšie by bolo, keby odkukali niečo od VW, to je majster v tomto obore.
Mohli udělat Cromu, jako byla v 90 letech a ještě v kombi. Mě se to auto tenkrát celkem líbilo a myslim, že jich lítalo dost. MPV maj Ulysse a nějaký menší mohli udělat extra. Ale to jsou moje myšlenky. Tahle Croma je prostě divná a ještě jsem neviděl jinou barvu, než nějakou bronz metlu.
Mohli urobiť všeličo. najlepšie by asi bolo, keby sa na veľké vozy vykašľali, a vrátili s ak malým, a najmä k starej tradícii športiakov. Pretekový Fiat bol skutočne pojem. A šikovné malé kupátka od Fiatu šli v 70. rokoch na dračku.
Ale prečo? Pred vojnou bol Fiat výrobca veľkých aut, vyrábal auto s motorom s objemom 27 litrov.
Ale je mi divný, že má Fiat celkem velký portfólio a podělal to i u Alfy a Lancie. 164 byla taky celkem populární a u 166 si pamatuju z dob, kdy jsem pro Alfu dejchal, že slibovali 4x4 s 270k a to byl nějakej 97-98 rok. Nebýt dementního čumáku u 166, tak to bylo pěkný auto. No a Thesis to byl pro konzervativce konec všemu. Před rokem zase slibovali, že budou dělat velkou Alfu na Jagu XF... zase ho.no. Před tím slibovali Breru s V8 4x4 do 2 mega... zase ho.no a pořád dokola.
Tak BRERA s V8 od Fiatu >😁
Nejde mi vložit příspěvek, ale bylo to tak. Brera 400k svštle modrá v nějakym periodiku.
Nie nie nie. Pochybujem, že by Fiat investoval do ľahkého V8 a ´la V8 a nejaký starý V8 v Brere? A vôbec, V8 keď má auto motor vpredu?
Člověče, to bylo v Autocaru, nebo Speedu asi rok před uvedenim Brery na trh, já si to nevymyslel. Je jasný, že by do Fiatu necpali motor z MB, prostě to "jen" slibovali v jednom časáku...
Veď já nehovorím, že klameš, ale že Fiat mal absurdnú predstavu.
Je to silně od věci, ale motor z MB má Grand Cherokee,3.O V6 ještě z dob Daimler-Chrysleru. Tak tomu říkám pohodový svezení, a to má GCH tuhou zadní nápravu. Já jen když teď Fiat kupuje Chrysler i Opel, tak jsem zvědav co tam bude za motor. :-!
...kupuje Opel...?
No tak psalo se to, ale musíš to brát s rezervou. Navíc Opel by se údajně bránil takovýmu převzetí.
ja som zase čítal, že medzi záujemcami o Opel ni je ani Fiat, ani žiadna nemecká firma...
Tu, na auto.cz.
Tu, na auto.cz.
PS: vzhledově asi ne... začal bych 4x4 a automatem, nevim, teď, kdo to dělá, nebo ne.
Nebyl ses náhodou projet ve Zlíně, prej se jim jedna nevrátila z předváděčky. 😄
Jazdil som s tou prvou, čo mala motor v strede. Na servis asi náročná, ale tá jazda...sedelo to na ceste jak priklincované, závidieť by mohol kde-kto. A pritom priestoru na rozdávanie... 😉 :yes:
To je 456+13,5 za metlu+15 za sedadlá, to je suma-sumárum ešte stále pod pol mega.
No já zatím jedno dítě a barák jsem koupil už před 14 lety, ještě za jiný ceny za hotový. Takže si můžu trochu vymejšlet. 😉