Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

V Bělorusku si tvrdě došlápli na opilé řidiče

20 komentářů

Typhoon
To by mohli zavést i u nás, kamoš potřebuje koupit levně dobré auto...
jossalito
Dražby se, tuším, dělají i u nás. Víc o tom nevím, ale právě známý takhle koupil docela levně dobrý auto.
_MT_
Ano, draží se i v ČR. Ale uspět v dražbě není tak jednoduché. Pro některé lidi je to dobrý obchod.
Gangrel
Pro "standardniho" cloveka nema cenu ani na ceskou drazbu chodit, vim o cem mluvim... u dobrych aut jsou karty davno rozdane... mafie. Proste typicky cechystan :no:
Gangrel
Stejsn
zabavení auta řidiči, když není jeho, je trochu příliš.
Typhoon
To jo, drsný to je, ale zase na druhou stranu nebudu půjčovat auto člověku, který si nedokáže alkohol odpustit.
Stejsn
To budou mít půjčovny aut radost 😄
_MT_
To je možná snadné u rodiny a přátel, ale u podnikatelů a firem? Zaměstnanec si přihne a já si pak mám jít koupit své auto zpět v dražbě? O půjčovnách nemluvě. A zajímalo by mě, jak by servis vysvětloval, že hlídka chytla jejich "opilého" technika v mém autě (ať už šlo o testovací jízdu po zásahu, nebo jen auto přepravoval) a já o něj přišel.
Gangrel
Tak snad mysleli na to, ze poskozeny bude moci z toho alkace/potencialniho vraha vymahat nahradu skody...
_MT_
Tím, že zabaví cizí auto? Doufám, že je to jen nepřesnost v článku.
Arese
Proti výše uvedenému kroku bych ani neprotestoval, to ale nic nemění na tom, že je Lukašenkův režim hnusná diktarura, ve které mizí nepohodlní občané... 😢 :no: :no: :no:
Gangrel
Myslíš, že v demokracii nemizí, dnes a denně, nepohodlní občané? Nebuď naivní 8-s
3_diamanty
kto nafuka... dozivotne odobrat vodicak... a ani sa nebavit... alkohol za volant nepatri .. bodka.. auto zabavit... suhlas... rocne by sa takto mozno u nas aj desiatky zivotov zachranilo keby sme k tomu tiez pristupili

v niektorych veciach sme bohuzial daleko za bielorusmi... ;-\ co spravime

cesty by boli hned bezpecnejsie keby opiti * nejazdili ... [odkaz]
[odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] .... ani dalej nehladam... stacilo par sekund a je toho az vyse hlavy ... no co s takymi skurven.ymi kktmi co pod vplyvom alkoholu sadaju za volant ? ... skurve.nci, mam take nervy na nich ze by som strielal bez milosti takych kktov....

chcelo by to povinne nejake kontroly na pumpach pocas tankovania a podobne, nejaka taka buzeracia by u nas jedine pomohla.... len kde na to vziat prachy ze?
biscuit
S váma bych taky zakročil! Kdo Vám dal vůbec právo psát?! Nejdřív se naučte používat svůj rodný jazyk 😒
Gangrel
Svoboda slova... i psaneho. Kazdy si prece muze psat co chce a jak chce 😉
Klaudius
Vy nemáte jazykový zákon? >😁
_MT_
Pokud vím, tak ne. Zákon z roku 1615 přestal platit v roce 1627, jak jsem teď zjistil, a nikdy prý nebyl uveden v praxi. A z roku 1920 byl zrušen v roce 1948 novou ústavou. Byly tu nějaké snahy, 1996, 2004 ze strany komunistů, asi i další, ale nikdy to neprošlo. Naše ústava a zákony jsou v tomhle liberální. Nedostatky jsou jinde. Jsem rád, že jsme se konečně zbavili principu jediného státního občanství. Hurá! Od Nového roku můžeme mít dvojí, nebo vícenásobné občanství.
moan78
To som zvedavý na realizáciu tohto zákona. Podľa mňa ideálna živná pôda pre korupciu polície. :no:
tomas247
Don't drink and drive! Smoke and fly.