Design
Asi to bude kvalitní, ale ten předek není hezký.... alespoň zatím ne.
Souhlas..nic extra.
Takové Maseratti nebo Lambo SUV.. :yes: :yes:
Už aby tady něco od Italů bylo.. 😉
SUV bude brzy vyrábět asi i Ferrari.. 😄
Takové Maseratti nebo Lambo SUV.. :yes: :yes:
Už aby tady něco od Italů bylo.. 😉
SUV bude brzy vyrábět asi i Ferrari.. 😄
a nepacia sa mi ....nic v zlom... je to len moj nazor a moj pocit...
su auta ktore skutocne pri pohlade na ne vo vas vyvolaju akesi zimomriavky akesi emocie nadsenie akesi vzruso a fascinuju vas ( range rover , rr sport, rr evoque ) .... nemozem za to ale ani stare cayenne ani nove cayenne a ani tento macan vo mne nevyvolavaju ziadne nadsenie, ziadne emocie ... nepacia sa mi dizajnom a proste necitim ziadnu charizmu z tych aut ... neviem... ale proste moja volba by to za tie peniaze v triede SUV urcite nebola.... na beton by som siel do RR sport za podobne peniaze ktore si svojim dizajnom charizmou a eleganciou a noblesou vytrie s akykolvek SUV menom porsche *...
su auta ktore skutocne pri pohlade na ne vo vas vyvolaju akesi zimomriavky akesi emocie nadsenie akesi vzruso a fascinuju vas ( range rover , rr sport, rr evoque ) .... nemozem za to ale ani stare cayenne ani nove cayenne a ani tento macan vo mne nevyvolavaju ziadne nadsenie, ziadne emocie ... nepacia sa mi dizajnom a proste necitim ziadnu charizmu z tych aut ... neviem... ale proste moja volba by to za tie peniaze v triede SUV urcite nebola.... na beton by som siel do RR sport za podobne peniaze ktore si svojim dizajnom charizmou a eleganciou a noblesou vytrie s akykolvek SUV menom porsche *...
Hm, s vacsinou suhlas, akurat mam pocit ze aj RR s 8 valcom by na okreske cumel len na zadne svetla. V hociakom terene to bude samo naopak.
zaraza ma este ta neskutocna podoba vacsieho cayenne s macanom [odkaz] .... vajce ako vajce... obe su dizajnove zlataniny.... bez kuska elegancie a charizmy... niekto by tym nemcom uz mal ukazat ako sa robia krasne sportove a charizmaticke SUV..... mala ukazka ako to ma vyzerat: [odkaz] [odkaz] [odkaz] .. toto ma fakt nebere: [odkaz] [odkaz]
hnusnější než kájen. A to jsem si myslel, že to už ani nejde. Ale v porši se překonali :no:
ze je to suverenne najhnusnejsie Porsche poslednych rokov. Prekonat to moze snad znacne starsi model 914.
Designové oddělení firmy Hyundai předhodí na firemní poradě návrhy a ty, které neprojdou, se tajně prodají Porsche... nic proti Porsche, jejich ostaní modely mám rád... ale jak Cayenne, tak Macan jsou obludné a vypadají jako asijská pomsta evropskému designu... 😒
Je to přeci Porsche.
Všechny designem vycházejí z 911.. 😉