Design

Zpět na článek

Peugeot RD Concept: Radikální design tříkolky pro megalopole budoucnosti

18 komentářů

Klaudius
:no:
:yes:
A co brání vášnivému pisateli se do soutěže Peugeotu přihlásit,vyhrát,jeho dílko bude vystaveno v repre prostorách na Champs Elysses a coby vítěz dostane pisálek šanci studovat na nějaké prestižní designérské škole,na niž by normálka neměl love a ti co maj, zase neumí malovat a neznají nic o technice, viz.😒br /> [odkaz]
tahle je dost dobrá😒br /> [odkaz]
Kedy vyhlásia ďalšiu súťaž? Ako sa o nej dozviem. Myslím PEUGEOT.
Klaudius
Dostaneš sa tam aj cez slovenské stránky Peugeotu, hodíš registráciu a budú ti pravidelne posielať správy.
www . peugeot . sk , klikni hore na Objavte Peugeot/Všetko o značke Peugeot/Dizajn - a potom v ľavom stĺpci Súťaž dizajnérov. 😉
Ďakujem. 😉
Ten prvý odkaz nefunfuje. A to preto, lebo car design news je platený šmejd.
Klaudius
Tak trochu od veci pripomienka, nie?
... možná je to působivé, ale smysl to má asi jako účast Lady v automobilových závodech >😁
salamoon
Ako mohla tato nezmyslenost vyhrat??? 8-s 8-s :no: :no: :no:
Tiež to nechápem. Mám pocit, že ak by som tam zaslal svoje návrhy, tak to by som skončil posledný. Tam treba totiž zaslať až ***sky samoúčelnú tuposť, ktorá ani nevyzerá pekne.
Klaudius
Tak čo, kedy bude GT? (Teda keď už sme konečne raz našli spoločnú reč a nenadávame si... 😉
Bude, ale až keď dokončím projekt pre AUTOVIZE. Zatiaľ nemám nejaký 3D program a rád by som zohnal. Pomôžeš mi? Potrebujem to do 5. Mája odovzdať, takže nemám moc času. To GT sa začne aktívne tvoriť práve keď dokončím projekt, aj som včera dokončil skice jedneho športiaka, ale to je skôr niečo ako Scirocco kupé alebo e😜resívnejšia Laguna, nepasuje to na vašu myšlienku GT. Mám v hlavne predstavu, ale nejak mám vždy problém ju preniesť na papier. 😉
Klaudius
SZ... 😉
Falco
[odkaz] Jen tak se proletět.. 😉
Ada je zase tady
Tak designeri budoucnosti na prelomu 50 a 60 let kreslili auta budoucnosti (tenkrat to byl nepredstavitelne vzdaleny rok 2000) jako obrovske krizniky silnic s ploutveni s kabinou z plexiskla ve tvaru bubliny. Na realitu se podivejte z okna na ulici. A zcela stejne to bude za 30 - 40 let, bude-li v te dobe jeste lidska civilizace existovat. Skutecnym autem budoucnosti je dnesni Toyota Aygo nebo Smart - oba pochopitelne s dieselem na repkovy olej. 8-s
Klaudius
Ty si poriadne zachrápal dobu... 8-s
O 50 rokov budem jadiť ešte s dieselmi. >😁