Novinky
:no: :no: :no: Čo má toto spoločné a autami? Že majú vodičák? :no: :no: :no:
myslim ze ked si precitas clanok tak nadobudnes viac informacii ako len tie ze maju vodicak... ono taketo clanky su uplne bezne v casopisoch.. aj kdejake krizovky reklamy sutaze a ine "sprostosti" .... ide predsa o uputavku na clanok zo Sveta Motoru......
petrumr
mimo si ty, je dost lidí co se o to zajímá a ve SM je vždy reportáž s někým jak jezdí, čím atd.
Poslední dobou mi přijde, že se z poukazování na údajný bulvár stal místní diskutérský sport, v němž se čtenáři předhánějí... kdo nepoukáže na "bulvár", jako by nebyl... je to potřeba, diskutéři? Tady je to OK, ale v jiných diskusích méně... samozřejmě nemyslím vás - jen ty, kterých se to týká.
petrumr
jo, toho sem si všiml, jsou zde diskutéři, kteří pomlouvají vše a hlavně jsem si všiml, že nejvíce pomlouvačů tady nemají auto a když mají avatar, tak je to mimo motorismus, ale to mně moc nevadí.Nebo, žeby pubertáci si nemohli prohlédnout fotky, že by klaudius měl blokaci dívčin?
ale kto sleduje sport tak vie ze na olympiade v londyne nemala jedna brazilska volejbalistka ( nie plazove ) v krase konkurenciu.... jaque bola proste uzasna [odkaz] [odkaz]
jaque je bozska... skus si niekedy pozriet volejbal s nou v akcii 😉 , na to sa neda zabudnut :yes: [odkaz] v londyne bola uzasna ako aj cely brazilsky kolektiv volejbalu :yes: to je zenska... a nie tie vychrtle modelky v sutiaziach miss 😉
ale to len tak na odlahcenie.... k teme voleyball... uz som kludny 😉 :yes: :yes: :yes: