Novinky
Paradní je že prodloužení snad nejde ani poznat z profilu, oproti některým prodloužením, kde od B slouoku to bije jak pěst na oko. Tak snad nebudou vznikat jezevčíci jako [odkaz] které esteticky jsou škaredí, ikdyž taky budou asi tři řady. Zajimave bude i kabrio [odkaz]
Prohlédl sis všechny fotky ? Protože LWB je jen na posledních třech. Prasárna jako u toho vínového Range to není, ale poznat je to z boku na míle. U těch fotek z interiéru mám podezření, že to taky není LWB, ale normální verze s Autobiography Black výbavou... ;-\
Osobě mi to při záběrech do interiéru přijde taky krátké. Dlouhý je opravdu asi jen na závěr. Uvnitř náhodou pěkné, až na ty nízkoprofilová kola. Druhá věc, co máme očekávat. Zda trošku místa na kolínka a tečka. Nebo uděláme vzadu konečně pořádný interier ! [odkaz]
proste bozska dokonalost :yes:
Rádio? Holt na jedno CD se vejde jen 700MB a tam přepínám changer, přepínám písničky...RDS mi přepne stanici, když jsou reklamy?
Teď jsem si namátkou označil 5 hudebních alb, co mám v ntb a mají 726MB. A ano poznám rozdíl mezi 128kb/s a 320kb/s a to i v autě. A to tam nemáme žádný značkový systém, ale obyč Audi 9+1.
P.S: Nic proti Fabii, tuhle generaci jsem měl opravdu rád, ale jako tvrdit toto ?!?
Čím si vysloužil ten titul grand ?