Novinky
RADEK1
1
😄
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
PTS
4
Protože můžou 😉 O tom RR je, dostaneš dávku exkluzivity a aristokratické extravagance :yes:
RADEK1
2
To ty nepochopis.
Egi
3
Vy asi nemáte moc kamarádů, když vás zajímá zrovna tohle, že?
je ve všem lepší, tak proč si kupovat tohohle Rollse ?
mohl bych se, prosím, zdvořile přeptat, v čem že je Conti GT lepší? >😒] >😒] >😒]
Protože to je prostě Rolls-Royce. Tahle značka má svojí specifickou auru na kterou žádná jiná automobilka prostě nemá.
rolls-royce ma v aristokratickych kruhoch vacsi imidz ako bentley , je to proste kral kralov ...... jedine RR 😉 :yes😒br />
technicke parametre nechaj stranou..... v tejto kategorii aut ide o prestiz a ked chces byt kralom kralov tak s nim vedla rolsa s bentleyom nebudes nikdy 😉
RR :yes: :zboznujem britsky luxus :yes:
technicke parametre nechaj stranou..... v tejto kategorii aut ide o prestiz a ked chces byt kralom kralov tak s nim vedla rolsa s bentleyom nebudes nikdy 😉
RR :yes: :zboznujem britsky luxus :yes:
Je to naozaj nádherné auto...čo sa týka použivatelov Flyboyeda a ostatní..Continental nie je rozhodne zlý a nechýba mu dávka exkluzivity...ale názor typu že je vo všetkom lepší mi príde trochu pribrzdené...pretože názor typu ,,je vo všetkom lepší´´ nie je ani trochu konkrétny a očividne to napísal niekto kto Contiho možno len videl...mal som možnosť vyskúšať Rolls ale Ghost a Conti Flying Spur..a síce je Bentley komfortné a luxusné ako málo ktoré auto, pocit ktorý som mal z Rollsu nenahradí...
preto by som bol naozaj rád keby si niektorí uživatelia odpusitili určité *** názory a podložili ich aspoň faktami aĺebo nejakou skúsenosťou...pretože všetci sa tu tvária ko brutálni znalci ale pritom sa v tom aute ani nepreviezli... 😉
preto by som bol naozaj rád keby si niektorí uživatelia odpusitili určité *** názory a podložili ich aspoň faktami aĺebo nejakou skúsenosťou...pretože všetci sa tu tvária ko brutálni znalci ale pritom sa v tom aute ani nepreviezli... 😉
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Smysl to má, ale Wraith bych asi raději jako pevné kupé, bohužel jsem nevsadil a těch 400 mega bez daně skončí u někoho jiného.
Kašli na 400 mega a vsaď si 15.11. evropský EuroMillionen, tam se hraje vo 2 a půl miliardy :yes: 😄
Beru provizi 1% >😒]
Beru provizi 1% >😒]
Hele, a když tě tedy platím tím procentem, jak se to vůbec dělá, když to člověk vyhraje. To jako přijdeš do banky a řekneš, že chceš otevřít účet na 2 mld? >😁 Nikdy jsem si tedy účet na takovýhle prachy nezakládal. 😉
Jo a nebo si to nech převést na svuj normální účet 😄
Kam to máš poslat mě dám vědět >😒]
Kam to máš poslat mě dám vědět >😒]
Mít 2 giga na normálním účtu, to je trochu mimo mé chápání. To bych měl stále obavu, že už tam nejsou.
já raději jezdím v dobrém autě, než v Auře >😁
Kam ty na ty kraviny chodíš? Tentokrát si teda brutal mimo, zkus si radši vo Wraithu něco zjistit >😒]