Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Passat Lingyu: Facelift čínského Superbu

19 komentářů

No ono to bylo obráceně - český Superb je převzatý Passat pro čínu...
chrudoš
No uz tam letim 😄
vrkuboy
už se to řeší na blogu, bude zase veselo >😁
chrudoš
Moc se to tu nehodi, ale: [odkaz]

Tak nam dottore narostl zase zbytecne...pripadne by to chtelo uz konecne oficialni cisla, at vime, na cem jsme
RS
Sonata, Magnetis... podoba tam je. Čínský trh je asi touto podobou postižen napříč všemi vozy.
Označit tento Passat za béčkový je vzhledem k tamnímu vozového parku dost odvážné. Já bych řekl, že když ho budou ještě dalších 10-20 let faceliftovat, tak to bude pořád nadprůměrný vůz vcelku hrdě nesoucí znak VW.
vrkuboy
>😁 >😁 tím odkazem si mě dostal do kolen >😁 no dneska tu bude zase veselo
chester
No neviem...divne a urazlive niest taketo B-eckove auto nazov Passat 8-s mne osobne je jedno...VW nemusim...
checkuj...troska podoba... [odkaz] :no:
Plautus
takto asi vyzerať nebude, keďže 1. generácia Superba, z ktorej vychádzali pre Čínu, je už u nás "zabudnutá" 😉
chrudoš
To je fakt, toto je daleko daleko hezci, to auto samo o sobe je dost hezke, cinani nemaji spatny vkus, kdyz jim tam sijou takovyto auta 😄 no muzeme jen doufat, ze nas superb dostane brzo f/l a bude vypadat takto 😄
vrkuboy
To je snad poprvé kdy VW veřejně přiznává, že se jedná o facelift starého modelu. >😁
norday
svet se zblaznil😄 evropsky auta vypadaji jak z ciny a ty pro cinskej trh jak evropsky😃 dost dobra kara. trochu Lexus jen hezci😁
Plautus
pôsobí to na mňa "phaetonovsky"... 😉
100oktanu
[odkaz]

Tady máš víc fotek...
RS
Naní to uplně špatné, ale lze vidět, že to je šité na jiný trh. Zepředu to na mě budí dojem staré Sonaty, zezadu jde až do kopie Lexusu. Chybí mi nějaká pořádná fotka, kde by šlo vidět celý vůz a hlavně na nějakém normálnějším (větším) obutí.
pe3k
hehehe to by teda kazdy pozeral 😊))))
radhro
nebylo by špatné sem nějakej kousek dotáhnout a způsobit trochu rozruchu na evropských cestách >😁
Presne to ma napadlo...
prejt
Čumák a zadek se podařilo docela slušným způsobem zakamuflovat. Myslím, že se ten facelift podařil. 😉
Beekey
... asi sa mi paci viac, ako ten europsky superb...