Novinky
0
No ono to bylo obráceně - český Superb je převzatý Passat pro čínu...
Přejít do diskuze
Moc se to tu nehodi, ale: [odkaz]
Tak nam dottore narostl zase zbytecne...pripadne by to chtelo uz konecne oficialni cisla, at vime, na cem jsme
Tak nam dottore narostl zase zbytecne...pripadne by to chtelo uz konecne oficialni cisla, at vime, na cem jsme
Sonata, Magnetis... podoba tam je. Čínský trh je asi touto podobou postižen napříč všemi vozy.
Označit tento Passat za béčkový je vzhledem k tamnímu vozového parku dost odvážné. Já bych řekl, že když ho budou ještě dalších 10-20 let faceliftovat, tak to bude pořád nadprůměrný vůz vcelku hrdě nesoucí znak VW.
Označit tento Passat za béčkový je vzhledem k tamnímu vozového parku dost odvážné. Já bych řekl, že když ho budou ještě dalších 10-20 let faceliftovat, tak to bude pořád nadprůměrný vůz vcelku hrdě nesoucí znak VW.
No neviem...divne a urazlive niest taketo B-eckove auto nazov Passat 8-s mne osobne je jedno...VW nemusim...
checkuj...troska podoba... [odkaz] :no:
checkuj...troska podoba... [odkaz] :no:
takto asi vyzerať nebude, keďže 1. generácia Superba, z ktorej vychádzali pre Čínu, je už u nás "zabudnutá" 😉
To je fakt, toto je daleko daleko hezci, to auto samo o sobe je dost hezke, cinani nemaji spatny vkus, kdyz jim tam sijou takovyto auta 😄 no muzeme jen doufat, ze nas superb dostane brzo f/l a bude vypadat takto 😄
svet se zblaznil😄 evropsky auta vypadaji jak z ciny a ty pro cinskej trh jak evropsky😃 dost dobra kara. trochu Lexus jen hezci😁
Naní to uplně špatné, ale lze vidět, že to je šité na jiný trh. Zepředu to na mě budí dojem staré Sonaty, zezadu jde až do kopie Lexusu. Chybí mi nějaká pořádná fotka, kde by šlo vidět celý vůz a hlavně na nějakém normálnějším (větším) obutí.
nebylo by špatné sem nějakej kousek dotáhnout a způsobit trochu rozruchu na evropských cestách >😁
Čumák a zadek se podařilo docela slušným způsobem zakamuflovat. Myslím, že se ten facelift podařil. 😉