Novinky
Asi by stacilo, keby pri kupe podpisovali zmluvu, kde by sa zaviazali, ze v pripade, ze nebudu rozumovo a mentalne schopni porozumiet pisanemu navodu k vozidlu, nesmu do auta sadnut a ani ho ziadnym sposobom uvadzat do pohybu. Skratene, riadit mozes len vtedy, ked nie si d.e.b.i.l.
A ty bys vedel v jake poloze je napr. deaktivovany airbag spolujezdce, pokud bys to tam nemel napsane? Pravdepodobne ne.
Pisu o stitku, ktory je nalepeny na slnecnej clone a je nanom upozornenie, ze airbagom mozes dostat riadne do nosa a preto je lepsie byt priputany, pred narazom zlozit okuliare a podobne kraviny ( dufam, ze navod od auta si si precital lepsie ako clanok ). V jednom aute taky stitok bol a zahodil som ho, v europskych autach som sa s tym nestretol :-! A na deaktivovany airbag spolujazdca mam kontrolku , takze krutit, kym nezasvieti. Aj tak ho mam stale zapnuty, nie je dovod ho vypinat, a pri havarii ho aj tak zaplati poistovna :-!
Ja ho taky nevypinam, nekteri musi...
V cizim aute bys nevedel, jak ten bag je, leda podle te kontrolky, pokud by nebyla vadna.
Myslis, ze vsichni spolujezdci vi, co maji delat, kdyz si sednou do auta?
V cizim aute bys nevedel, jak ten bag je, leda podle te kontrolky, pokud by nebyla vadna.
Myslis, ze vsichni spolujezdci vi, co maji delat, kdyz si sednou do auta?
kazdopadne pochvala sa pristup, nove camaro je u nas reklamne vystavene v carrefoure, vyzera obrovsky, taky typicky muscle-efekt vyvolava :yes:
Jo Camaro je good car, za tu cenu. Taky se jich prodává celkem dost