Novinky
No jo, letí to... Jak tak koukám na to XJ, zasloužilo by omladit xicht ve stylu C-X17. Tedy hlavně světla.
by som vazne nechcel, nic v zlom ale v tomto aute je benzin to prave orechove :yes:
V pořádku, kup si ho 😄
Presne tak, hodne lidi pise a ani v tom nejela, u V6 diesel nevidim jediny důvod v cem by mel byl lepsi benzin, krome toho ze tedy nafta nekomu nevoni 😉 Zvenku to mozna trochu poznat jde, ale uvnitř uz skoro rozdil není a na dalnici tuplem...za studena to uz také neklepe...primovstrik benzin uz také není zadna vyhra.
2,7 dehet má rozvody řemenem, to je pouze první věc....pak následují vstřiky, čerpadlo, turbo.....má to menší výkon, smrdí to, má to hnusnej zvuk a vlůbec - diesel v americe nebo jaguaru.....to je proti zdravým tradicím.
A přesto je to nevyhnutelné a už se to děje. Nafta není volba citotvá, ale racionální. Záleží co rozhoduje a jaké možnosti ti dává tvoje portmonka.
2,7 se už drahný léta nevyrábí, nesmíš koukat jen na bazary.
oni nemj na nový auta, tak jim nezbývá než koukat do bazaru a tudíž jsou cca o 10 let zpátky .........
Každej nakupoval v bazaru, každej.... Pro mě jsou chvilky na inzertních serverech příjemnou kratochvílí. Chci ještě auto na lítačku a bude to nějakej youngtimer, samo z frcu.
Pak se ale nebudu vydávat za toho hustohustýho fandu, co značku spasí tím, jak kupuje ty podle něj správný motory.
Pak se ale nebudu vydávat za toho hustohustýho fandu, co značku spasí tím, jak kupuje ty podle něj správný motory.
Vono nebude za chvíli čím koho spasit, když se ty "správný" motory nebudou vyrábět
Tak u XS by se nějaký maloturbobenznín třeba objevit mohl, jestli o tom byly i zprávy nevím, tyhle věci házím za hlavu. Navíc, já raději elektřinu, než smrad z nafty, takže ani hybrid by mě nijak neurazil. Také se myslím poslední dobou zájem o benzínové motory zvyšuje. Takže ano, 5 litrový osmiválec asi už neuvidíme, ale raději malý turbobenznín a baterky, než diesel.
V jednom má barik pravdu. Diesel prostě nevoní, benzín ano.
Musím konstatovat, že si těch 100 Kč velmi rád připlatím.
Dehták pod kapotou úplně kazí charakter vozu jakým je S-type či XJ nebo jakým je XF.
Nafta patří do John Deera a do kamen >😁
Navíc přeci borci every day on the road....
Takže koupit si vylítanou herku co s nadsázkou vobjela zeměkouli v dieslu.....mmm.
To může začít rovnou servisovat dotyčný štastlivec....
Rozvodáček, kladčičiky, a začít šetřit na turbíčko, DPF, čerpadýlko, vstřiky.....ding ding total sum - 150 táců???
Danke schon, nemam zájem 😄))
Kdyby nebyl národ stejně jako většina evropy pomatenej z dieslu, ten ten vergl je v podstatě neprodejnej....
Na denní ježdění je taková kára ekonomický nesmysl a jako auto pro zábavu je to nepoužitelný, zvlášt pokud je ten diesel 4válec
Abych ti prozradil jádro pudla - než já zničím zimáky, tak už to auto má divno někdo jinej >😁
A mít tam letní květen-září a za tu dobu najet 10 tis km a přemýšlet komu pak prodávat 3 roky starý letní gumy s najetejma 30 tis km....Rád si ušetřím tyhle problémy 😄))
Ale já vlastně zapoměl, že díky mediální masáži sou borci, kteří zarytě věří že zimní se při 30ti nad nulou roztečou, že se olejdou po 1000 km a že to vůůůůbec nebrzdí.
Že někteří borci si mají letní, ale na kotoučích rejhy jak 40 let stará gramofonová deska a na desitřkách 0,4mm matroše jim vůůůbec nevadí....stejně jako že takovej jaguar na zimních brzdí pořád v létě líp jak spousta aut na letních 😄)
Minulej tejden pršelo, v dešti okreskama 130 fakt nejezdím....
gumy původní co tam dávala fabrika, 5 let starý. vzorek 2mm.
To sou zázraky vid.
Taky znam lidi co vyhazují letnáky po 50 tiis Km, kotouče taky po 50ti a destičky po 15ti....
Jinak sou zimní a zimní. Je rozdíl mezi Matadory na Feldu za 800 kousek a mezi gumou co stojí 5 litrů jedna. Samo rozdíl je ve velikosti, ale i v kvalitě a dezenu a taky v rychlostním indexu...
Takže naftou Jagu uškodíš, ale pořádně ho neobout a kazit si jízdní vlastnosti zimákama se šlechtí? 😄 >😁 >😒] :yes:
Kdo zničí gumy za 40 tis, tak pak má spotřebu 17 tam kde bych já měl 12.
Ale ty auta hrozně žerou, že jo.
Ne, jen mezi volantem a sedadly jezdí indvidum co si plete silnice s okruhem F1 nebo rallyeovou dráhou....