Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Tančící prodejce Hyundai zastínil i profesionálky

22 komentářů

VWrofl
toho tímto tempem brzy zastíní mnohem více >😁 :yes:
3_diamanty
mozno to odkukal odtial: [odkaz] >😁

kazdopadne reklama je reklama, chlapik spravil hyundaiu skvelu sluzbu a pritom nenasilne vtipne, klobuk dole :yes:
CHerokee
No ok, já bych řekl, že to je trapné.
3_diamanty
mne to trapne nepride, paci sa mi aj uprimny a nefalsovany smiech v pozadi to hovori za vsetko, ja som sa tiez neskutocne pobavil a pustam si to dookola :yes: neskutocna neplanovana reklama :yes😒br />
ale samozrejme nie kazdy ma zmysel pre humor a takisto antikorejci to tiez beru ako provokaciu tuto reklamu to mi je jasne, takze chapem ze kazdemu sa nemoze preto pacit 😉
novice
Poustet si to dokola, ty si mimon >😁
Ji/Ri
...trapný jsi ty, úzkoprsče....
3_diamanty
aj vdaka nim je zivot hned krajsi

klobuk dole , je to frajer :yes: ( tie nechapacky prizerajucich v pozadi su najlepsie ) >😁 :yes:
pratel
Topper1982, odhalil som ta, darmo sa maskujes za KIA-World! Preco si sa premenoval, ty Fantomas? Vsetci sme uz boli zvyknuti na tvoje "perly" pod povodnym pseudonymom... :-!
Sandai
Ty jsi ho musel nějak složitě odhalovat? >😁
Katikakus
Koukám, žes objevil přímo nový světadíl... >😁

Topper změnu nicku nikdy netajil, einsteine.
pratel
Kaktusik: tak sorry za moju vaznu medialnu neznalost, ale nesedim tu od rana do vecera, dokonca aj v noci (!?) ako ty, len aby som mohol hltat kazdu Topperovu zlataninu a nezmysly o zlych Mercedesoch a dobrych Jaguaroch...
Katikakus
Prave proto nechapu, proc tady ze sebe dobrovolne udelas hlupaka a rovnou pod nekolika clanky. Nevis, neznas - nepis "objevne" prispevky. 😉

PS: Kdyz nekoho oslovujes nickem, precti si ho nejdriv poradne, takhle to vypada, ze nejenom ze nic nevis, ale dokonce ze ani neumis cist... :-!
pratel
Neznalost = hlupost? To je mi novinka.
Inak preco mi nedoprajes trocha radosti z odhalenia tejto Topperovej kulišarny. Este nedavno bol Topper Topperom. Ostatnym zrejme rozposlal zmenu nicku, sorry mne asi zabudol...
Katikakus
Nezmalost je jedna vec, to co tady predvadis pod nekolika clanky najednou je vec druha - to tady vyzniva nanejvys hloupe. 😉
pratel
Nepise sa nezmalost, ale neznalost. Neumis psat, ty Komenský? 8-s
Katikakus
Svata prostoto! A ja myslel, ze i takovemu primitivovi jako ty bude jasne, ze jde o preklep.
N a M jsou totiz na klavesnici vedle sebe, vis? 😉
pratel
Já vím Bohumile, já vím. Dochadzajú argumenty, nervičky tečú, tak internetový anonymný geroj sa uchyluje k urážkam. No tak daj ešte niečo zo svojho bohatého repertoáru.
Katikakus
Ted jsi zabil, chlapce! Typickym projevem diskusniho trolla je, ze z důvodu nedostatku argumentu napadá gramatiku jiných diskuteru. Dalsim je komoleni nicku diskusnich oponentu.
Popsáni toho, jakým dojmem tady pusobis tudiz nesmis brát jako urazku. To je pouhe konstatovani faktu a zhodnoceni tveho dosavadniho pusobeni zde.

PS: tím, ze si své příspěvky opalcujes to nezachranis 😉
pratel
Kaktusik: tusim si zasa ponocoval (prispevok v 0651?! = bud mas zle spanie, co potvrdzuje nizsie uvedene, alebo v pracovnej dobe okradas svojho zamestnavatela, co sa nema). To ti nerobi dobre clovece. Zvlast s prihliadnutim na to, ze si evidentne mentalne stale nedozrety jedinec so silnymi tendenciami ventilacie vlastnych emocii v anonymnom prostredi (idealne internet). Vnutorne rozpolozenie taktiez krasne dokumentujes obrazkom svojho uctu.

Vsimni si, nikde som ta neurazil a ty sa uchylujes k nazyvaniu ma hlupakom, primitivom, trollom. To nie je pekne. Navyse si mi zacal vykradat prispevky (ten s nedostatokom argumentov) a obvinovat ma z palcovania svojich komentov (o.k., priznavam sa k jednemu jedinemu :😉 ). Mal by si sa so svojimi problemami zdoverit panovi doktorovi.

No a ze som Topperovi trochu nalozil, jemu sa to zide za jeho nesebakritickost, nazorovu nekonzistentnost, provokacnost a sci-fi charakter jeho prispevkov.

Kaktusik, ale teraz uz sa rozlucime, lebo jedinci tvojho typu maju sklony nikdy neskoncit a mat vzdy posledne slovo. To ja respektujem a navyse musim(e) aj pracovat. Takze este mi nieco pekne napis a potom hopsa hejsa do prace.
Katikakus
Koukam, zes porad nepochopil. Hlupaka jsi tady ze sebe udelal ty. Na me se za to nezlob, ja to tady jenom pisu... 😉
britas1
Já myslim, že každej prodejce Hyundaie má smysl pro humor... >😁 >😁 >😁
Adam162
skôr by som povedal, že každý jeden je slizký riťolezec... 😉