Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
aj vdaka nim je zivot hned krajsi
klobuk dole , je to frajer :yes: ( tie nechapacky prizerajucich v pozadi su najlepsie ) >😁 :yes:
klobuk dole , je to frajer :yes: ( tie nechapacky prizerajucich v pozadi su najlepsie ) >😁 :yes:
pratel
Topper1982, odhalil som ta, darmo sa maskujes za KIA-World! Preco si sa premenoval, ty Fantomas? Vsetci sme uz boli zvyknuti na tvoje "perly" pod povodnym pseudonymom... :-!
Koukám, žes objevil přímo nový světadíl... >😁
Topper změnu nicku nikdy netajil, einsteine.
Topper změnu nicku nikdy netajil, einsteine.
Kaktusik: tak sorry za moju vaznu medialnu neznalost, ale nesedim tu od rana do vecera, dokonca aj v noci (!?) ako ty, len aby som mohol hltat kazdu Topperovu zlataninu a nezmysly o zlych Mercedesoch a dobrych Jaguaroch...
Prave proto nechapu, proc tady ze sebe dobrovolne udelas hlupaka a rovnou pod nekolika clanky. Nevis, neznas - nepis "objevne" prispevky. 😉
PS: Kdyz nekoho oslovujes nickem, precti si ho nejdriv poradne, takhle to vypada, ze nejenom ze nic nevis, ale dokonce ze ani neumis cist... :-!
PS: Kdyz nekoho oslovujes nickem, precti si ho nejdriv poradne, takhle to vypada, ze nejenom ze nic nevis, ale dokonce ze ani neumis cist... :-!
Neznalost = hlupost? To je mi novinka.
Inak preco mi nedoprajes trocha radosti z odhalenia tejto Topperovej kulišarny. Este nedavno bol Topper Topperom. Ostatnym zrejme rozposlal zmenu nicku, sorry mne asi zabudol...
Inak preco mi nedoprajes trocha radosti z odhalenia tejto Topperovej kulišarny. Este nedavno bol Topper Topperom. Ostatnym zrejme rozposlal zmenu nicku, sorry mne asi zabudol...
Nezmalost je jedna vec, to co tady predvadis pod nekolika clanky najednou je vec druha - to tady vyzniva nanejvys hloupe. 😉
Nepise sa nezmalost, ale neznalost. Neumis psat, ty Komenský? 8-s
Svata prostoto! A ja myslel, ze i takovemu primitivovi jako ty bude jasne, ze jde o preklep.
N a M jsou totiz na klavesnici vedle sebe, vis? 😉
N a M jsou totiz na klavesnici vedle sebe, vis? 😉
Já vím Bohumile, já vím. Dochadzajú argumenty, nervičky tečú, tak internetový anonymný geroj sa uchyluje k urážkam. No tak daj ešte niečo zo svojho bohatého repertoáru.
Ted jsi zabil, chlapce! Typickym projevem diskusniho trolla je, ze z důvodu nedostatku argumentu napadá gramatiku jiných diskuteru. Dalsim je komoleni nicku diskusnich oponentu.
Popsáni toho, jakým dojmem tady pusobis tudiz nesmis brát jako urazku. To je pouhe konstatovani faktu a zhodnoceni tveho dosavadniho pusobeni zde.
PS: tím, ze si své příspěvky opalcujes to nezachranis 😉
Popsáni toho, jakým dojmem tady pusobis tudiz nesmis brát jako urazku. To je pouhe konstatovani faktu a zhodnoceni tveho dosavadniho pusobeni zde.
PS: tím, ze si své příspěvky opalcujes to nezachranis 😉
Kaktusik: tusim si zasa ponocoval (prispevok v 0651?! = bud mas zle spanie, co potvrdzuje nizsie uvedene, alebo v pracovnej dobe okradas svojho zamestnavatela, co sa nema). To ti nerobi dobre clovece. Zvlast s prihliadnutim na to, ze si evidentne mentalne stale nedozrety jedinec so silnymi tendenciami ventilacie vlastnych emocii v anonymnom prostredi (idealne internet). Vnutorne rozpolozenie taktiez krasne dokumentujes obrazkom svojho uctu.
Vsimni si, nikde som ta neurazil a ty sa uchylujes k nazyvaniu ma hlupakom, primitivom, trollom. To nie je pekne. Navyse si mi zacal vykradat prispevky (ten s nedostatokom argumentov) a obvinovat ma z palcovania svojich komentov (o.k., priznavam sa k jednemu jedinemu :😉 ). Mal by si sa so svojimi problemami zdoverit panovi doktorovi.
No a ze som Topperovi trochu nalozil, jemu sa to zide za jeho nesebakritickost, nazorovu nekonzistentnost, provokacnost a sci-fi charakter jeho prispevkov.
Kaktusik, ale teraz uz sa rozlucime, lebo jedinci tvojho typu maju sklony nikdy neskoncit a mat vzdy posledne slovo. To ja respektujem a navyse musim(e) aj pracovat. Takze este mi nieco pekne napis a potom hopsa hejsa do prace.
Vsimni si, nikde som ta neurazil a ty sa uchylujes k nazyvaniu ma hlupakom, primitivom, trollom. To nie je pekne. Navyse si mi zacal vykradat prispevky (ten s nedostatokom argumentov) a obvinovat ma z palcovania svojich komentov (o.k., priznavam sa k jednemu jedinemu :😉 ). Mal by si sa so svojimi problemami zdoverit panovi doktorovi.
No a ze som Topperovi trochu nalozil, jemu sa to zide za jeho nesebakritickost, nazorovu nekonzistentnost, provokacnost a sci-fi charakter jeho prispevkov.
Kaktusik, ale teraz uz sa rozlucime, lebo jedinci tvojho typu maju sklony nikdy neskoncit a mat vzdy posledne slovo. To ja respektujem a navyse musim(e) aj pracovat. Takze este mi nieco pekne napis a potom hopsa hejsa do prace.
Koukam, zes porad nepochopil. Hlupaka jsi tady ze sebe udelal ty. Na me se za to nezlob, ja to tady jenom pisu... 😉
britas1
Já myslim, že každej prodejce Hyundaie má smysl pro humor... >😁 >😁 >😁
kazdopadne reklama je reklama, chlapik spravil hyundaiu skvelu sluzbu a pritom nenasilne vtipne, klobuk dole :yes:
ale samozrejme nie kazdy ma zmysel pre humor a takisto antikorejci to tiez beru ako provokaciu tuto reklamu to mi je jasne, takze chapem ze kazdemu sa nemoze preto pacit 😉