Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

I na vraku lze vydělat, když se vydává za umění

10 komentářů

Solenza
To je tak, ked uspech jedneho (umelca) je urceny hlupostou ineho (znalca umenia; rozumej v tomto pripade cloveka schopneho kupit cokolvek vydavajuce sa za umenie). Smutny dokaz ubohosti dnesnej doby. Obhajoba diela autorom by ma celkom zaujimala.
IcePickLodger
vyzera, ze clovek, ktory si takymto uchylnym spuosobom nevazi peniaze, ich asi nezarobil tvrdou a poctivou pracou :-!
Nove Milla Giri
A co tak [odkaz] ?
thanantos
Taky mám pocit, že absurdní alibismus a pohrdání skutečnými hodnotami je ve světě trapně bohatých asi už tradice. Z pohledu člověka žijícího v normálním světě je movitý kupec pouze blázen, který opravdu nezná hodnotu peněz, které za toto ubohé rozbité auto vyhodil, a pan umělec Bertrand Lavier je prachsprosté hovado, který se jednoho krásného dne rozhodlo, že "tá nablblá smetánka koupí všechno" a rozmlátil jedno auto kladivem. Chudák Dino Ferrari se asi obrací v hrobě... :no:
MirekGTA
Doufám že to koupí nějakej majitel ropných polí a zrestauruje ho do původního stavu 😄
beibej
dejte mi libovolné Ferrari a milion a já vám udělám umělěcké dílo >😁
Pekelná Micinka
Tak zrovna tohle vypadá hezky, i nabouraný. Starý "plechový" auta mají své kouzlo, dneska je to samej plastovej střep. Nicméně vše má svoji cenu, uměním bych to nenazval a ty peníze bych za to taky nedal.
thanantos
Já bych to nazval vandalismem.
Stejsn
Ano, buranský vandalismus. Na druhou stranu všemi obdivovaný Top Gear dělá to samé a ničí veterány pro efekt vteřinového záběru. Viz. např. piáno na Maserati BiTurbo, házení Saabu z jeřábu apod. Jaký je pak rozdíl mezi Clarksonem a Lavierem? :no:
Pekelná Micinka
Aha, omlouvám se, já myslel, že již bourané bylo. Pak souhlas.