Videa
Myslím, že podľa proporcií zamaskovaného modelu toto celkom sedí 😄 [odkaz]
Naivně jsem si myslel, že se Lambo u Gallarda vzhledově vyčerpalo. Zvláště první facelift - podle mě jeden z nejhezčích supersportů (asi jsem jediný, komu se ty řasy na miuře nelíbí). Poslední FL bych označil za jeden z nejtragičtějších, co jsem kdy viděl. A nikdy jsem ani nebyl na velká (dvanáctiválcová) lamba. Countach se mi zdál místy dost kýčovitý (neplatí pro první vozy), Diablo takové nezajímavé, Murciélago náhanělo spíš strach než uznalé úsměvy a na Aventadoru se mi zdá, že to s tím rozlámáním předku krapet přehnali... Tak jsem nástupci gallarda moc velké naděje nepřikládal, zvláště když se mělo představit už před rokem, ale teď koukám... a zdá se mi o dost lepší než gallo a vůbec všechna lamba. Italové rádi napínají, tak snad bude výsledek stát za to. :yes:
458 je jedno z nejlepších aut na světě - netvrdím že ho Cabrerea porazí, ale ani to nevyvracím,
nechávám to otevřené
Taky jsem zvědavý jak se s tím poperou, ale i kdyby bylo nejpomalejší tak si zaslouží palec nahoru za desetiválec. Nádherný to zvuk.