Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VW Golf TDI BlueMotion ujel na jednu nádrž 1.602 km

17 komentářů

-------
:yes: benzín :yes:
:no: diesel :no:
Nicco
Na porovnanie😒br /> [odkaz]
trapid
A víš proč ti borci s focusem jezdí dva?
Aby mohl do kopce vždy jeden tlačit.
white label
Na benzín slušné...
Problém je, že dojezd na jednu nádrž není obecným měřítkem spotřeby, protože palivové nádrže nemají vždy stejný objem. Např. ta u G7 patří k těm menším v rámci nižší střední třídy. I proto mohou některé vozy dojet (na jednu nádrž) dál, aniž by musely mít skutečně nižší spotřebu paliva.
trapid
Je to smutne, kdyz dnes pro dosazeni udavane spotreby musite s autem jet economy run.
Jeste nedavno to bylo uplne jinak. Moje predposledni auto r.v. 2001 udavana spotreba 5,7, ja s tim jezdil za 5,0.
Nynejsi vuz r.v. 2010 s udavanou spotrebou 4,6 a ja s tim jezdim za 5,1.
Clovek si rika, kde je asi chyba, kdyz jizdni styl i trasa porad stejna... .
Kimi66
podle Němců v reálu je spotřeba někde jinde... Nejvíce se drží okolo 5,1 -> 5,5 l
[odkaz]
Ja Prvni 123
Jestli do padesátilitrové nádrže natankovali jen 46,92 litru...
:-!
RARK89
to asi neprojíždel v 17:00 Prahu z Letňan přes magistrálu až na Chodov co? >😁 To by mu ta spotřeba hned vyšla jinak.
Ji/Ri
Přečti si to ještě jednou... zajímá mě celkové sladění motoru s autem... špritmonitor znám...ale tam je jen spotřeba....
Mexican82
mozno ti zrazim svet, ale mnozstvo uzivatelov su cesi a slovaci. mam tam osobne dve auta a fakt nie som nemec. Navyse nemci jazdia najma dialnice a tam je 5l/100 fakt slusna spotreba
Mexican82
ty si clovece asi este nepocul o servri www.spritmonitor.de
Mino21
Ono také záleží na konkrétním motoru. Já mám i na EU4 motoru spotřebu o 7% nižší než v papírech.
Ji/Ri
s tímhle chrochtíkem z naprosto běžného provozu? Jak to funguje v takto těžkém autě a spotřeba.... dik....
Atlis
co by sa nedalo. priemerka 98km/h je pomerne vysoka, ak by si isiel tempomatovych 90km/h, dostal by si sa este nizsie.
mecha2020
Je divné že tyto testy dělají jen soudruzi z DDR , ani skůtr o objemu 50 to nedokáže a tunové auto ano jen *** jim to může žrát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
FauVee
Samozrejme ked jazdia na spotrebu, tak ju budu mat nizsiu. Ja som spravil na jednu nadrz 1420 km na 3,0L dieseli... Priemerna rychlost 98km/h, 6,7L priemerna spotreba a este mi zostalo v nadrzi...a to bol VW Touareg.Ale bezne sa tak neda jazdit...
KANKUNEN
který by byl schopen zajet pod deset lítrů i s motorem, který mám na obrázku.