Ojetiny
Adam Novák
2
Tento vůz se mi ale hrubě nelíbí. Mnohem lepší volba je [odkaz]
Michal Stehnij
3
Občas jsi i vtipný >😁
ericn
3
No a občas i hloupý >😁
Arese
2
Bylo by záhodno použít i mnohem tvrdších výrazů, ale k tomu se nebudeme snižovat, že 😉 Já bych to diaknostikoval jako těžkou nákazu Śkodafanatismem. :no: :no: :no:
aproximus
2
kde se loudá ten chocholoušek, že tě ještě nezavřeli..
Vážená redakce buď takový "test ojetiny" označte rovnou jako "PR" článek, nebo proveďte skutečný test kde detailněji rozeberte techniku spolehlivost, srovnání se stejně starou konkurencí s podpisem nějakého redaktora. Pak by tam nemusely být takové bludy že kufr byl zaplněn zimními pneumatikami, či ke komfortu jízdy přispívá klimatizace. Spoustu lidí by určitě zajímal reálný test ojetiny a nepochybuji že redakce by se s grácií srovnala s tím že vozidlo bylo zapůjčeno od auto ESA. Ale tento způsob "testu" mi připadá serveru auto.cz nedůstojný.
Tak vyznívá to jako Pr 😉 ,ale to že se vejdou do kufru všechny zimní gumy mohu potvrdit jelikož ho vlastním od nova cca3,5 roku a to v téhle velikostní třídě 95% aut nedá tak to blud není 😄 .Ano mohl jsem si v té době vybrat Octávku lehce jetou 😄 nebo roomster nový >😁 jenže octa pro mě zbytečně velká (jen z venčí) s roomstrem mě dostal škofin >😁 ve srování financování s fufíkem (cca stejná cena auta a délka úvěru) roomster o 50000kč víc přeplaceno splácení než tato krabice,to je u mne cca více jak dva roky za benzin a pak když se koupil roomster do firmy tak jsem se utvrdil že jsem koupil dobře,nebudu tady hanit rooma ale za FUFÍKA mohu dát ruku do ohně,ani jedna závada :yes: :yes:
Velmi podivný článek s ne zcela přesnými informacemi. 1) Proč u něj není uveden autor? 2) Fusion byl prodejně úspěšný na jediném trhu - v České republice 3) Technický základ pochází z Fiesty minulé generace, ale to generační upřesnění v textu zcela chybí 4) U hodnocení kufru není uvedena jeho obrovská výhoda, extrémně nízká nákladová hrana ve výši podlahy 5) Motor 1.6 se v českých bazarech vyskytuje jen vyjímečně, ale ani to se zde nedočteme... Jinak jak již uvedli mí předřečníci, je to podivná anonymní směs PR materiály s náznaky testu.... ;-\ :no:
Chybí tam více věcí - například zcela běžné zatékání do zadních světel s následnou oxidací odrazové plochy a kontaktů, nevalné dílenské zpracování, nekvalitní nemetalické laky, praskající výdechy klimatizace/topení, ráda se ulamující maska chladiče, ale i rozdíly mezi podvozkem fusionu a fiesty - není 1 : 1.
Tady někdo dostal za cíl prodat toto konkrétní auto, ne popsat fusion coby ojetinu.
Tady někdo dostal za cíl prodat toto konkrétní auto, ne popsat fusion coby ojetinu.
Prestal jsem po 10ti letech odebirat auto tip. presne kvuli tendencnosti a jedinemu uhlu pohledu na vsechno. auto-cz si pamatuju kdyz zacinalo, sestupna tendence je markantni. Vydavat za test text, ktery sesmolil marketer auto esa, to povazuju za vysmech vsem normalnim ctenarum. jen tak dal, prznitele vkusu a rozumne zurnalistiky.....