Ekonomika
Bohužel. Auto se mi moc líbí, měl sem rád stávající ( odcházející generaci ), nemusím moc SUV, ale Kaškaj mám rád. Jenže za dvanáctistovku u malého SUV dát 444 tisíc v základu je dost.... Doufám, že ceny spadnou.
jenže i v tom základu je výbava hodně bohatá :yes:
jo za půl roku bude o 50k níže na všech verzích a dostane se na normání ceny, jak každý nový auto 😉 Když bude 4x4 s 1.6dCi za cca 500k, takto bude pecka 😉
jediná možnost, rychle koupit dosluhující současný model,....a pak jít jinam !!!! Jasně je to novinka, ale zvedout jí oproti současným cenám cca. o 100tis., TO CHCE FAKT ODVAHU ! >😁
Do mesta a pre ženy,aby sám zaparkoval 1,6 dCi zdá sa mi? no akurát tá 1.2 DIG-T tak predokolka pre nanáročných, len aby niekto sedel vyššie...neberiem na moju CX-5 nemá..!!
no tak je to tvůj názor,ale až se nový qashqai a x-trail zabydlí na trhu má mazda a spol utrum :-!
opravdu jsou tam pětistupňové převodovky ?
no som dost prekvapeny nepomerom cien na Slovensku oproti Cecham. teraz, ked CZK devalvovala, sa jednoznacne oplati kupit tento kusok v CR...
Ohladom bezpecnostnych technologii krok vpred, ohladom benzinovych motorov krok vzad, ale asi si aj tak vacsina kupi diesel. Ceny su sebavedome, cas ukaze...
Myslím že tam je chyba pri všetkých by mala byť 6 manuál a nie 5M ako je uvedené v tabuľke ... ale možno že sa mýlim ?!?!?
PS: mozna casem bude, byla to také dost prodavana kombinace (i když 1.6T benzin 4x4 automat by také nebyl k zahozeni)