Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volvo tvrdí: XC70 je nejlepší policejní auto

8 komentářů

positivemind
Hmmmm... titulek zní: "Volvo tvrdí: XC70 je nejlepší policejní auto", ve článku je psáno: "XC70 D5 AWD je nejlepším policejním vozem, jaký jsme kdy nabízeli"

Tak já nějak nevim. Z textu mi nepřijde, že by Volvo považovalo XC70 za nejlepší policejní auto, ale za své nejlepší policejní auto 8-s

Jinak jo, je to krásnej stroj, i po těch letech co je na trhu. V Británii jich jezdí kupa
Gilgit
Vaverko, jak jiz na to upozornili dva diskutující prede mnou, nadpis tvého clánku neodpovídá tomu co ríká Volvo. Já vím, ze ctenáre más na háku, jak to pravidelne ukazujes v esvých textech, ale presto se divím kde beres tu drzost odvádet tak ubohou práci a to jeste pod svým jménem. Na to clovek musí mít budto dost silný zaludek nebo dost nízké intelektuální kvality. Jediné stestí tvoje i nekterých tvých kolegu (takzvaných novináru prestizního média) je, ze vám to vase vedení dovolí. Presto se to tezko dá pochopit, kazdý trochu normální novinár má ambice dosáhnout urcitou úroven. Tobe zrejme tento vrozený instinkt chybí.
peV
Předběhl si mě. Pan Vaverka opět dokazuje své intelektuální kvality :no😒br /> To zas bude v alejích nablito.
Starfighter
Může to být i opačně, že vedení vyžaduje takové nadpisy. U Blesku to hraničí téměř s jistotou.

A nejlepším policejním autem je Kia Benga.
Gilgit
Bohuzel más pravdu. Ale problém není v tom, jestli jsou spolupracovníci AutoBlesku.cz vystudovaní motoristictí novinári nebo ne. Dobrý novinár, a to nejenom motoristický, nemusí být nutne vystudovaný. Príkladu je dost v ruzných zemích. Dobrý novinár musí mít tri hlavní vlastnosti: musí rozumet tomu o cem píse a mít o to zájem, musí mít urcitý talent psát a musí mít ambice být dobrým novinárem a stále se zlepsovat. A to tady casto chybí.
kde se učít motoristický zurnalismus? Seknu s remeslem a bezim testovat poršáky >😁
Tymkoo
No osobně si myslím, že jde hlavně o návštěvnost. Vystudovaný motoristický žurnalista tu není nikdo. Ani žádný závodní jezdec nebo někdo, kdo se živit vrtáním se v autě. Popis techniky pod kapotou je tak spíš teoretizování o věcech o které nemá redaktor ani ponětí..

.. hlavní je, že tu chodíme. A dokud tu chodit budeme, tak by stačilo do článků dávat fotky hov*en a stačit to bude..
Gilgit
S tím, ze vedení takové nadpisy vyzaduje, más mozná pravdu. Ale Vaverka bohuzel pravidelne píse nesmysly i ve vlastních cláncích.