Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

A8 Audi exclusive concept: Exkluzivní interiér pro dvanáctiválcovou limuzínu

12 komentářů

petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
_MT_
To by mě zajímalo, které "picasso" máš na mysli.
petrumr
_MT_
Citroen žádný model "picasso" nenabízí. Budeš muset být přesnější.

Ale když už jsi uvedl rok... mně v první řadě tenhle interiér připomíná předchozí A8. Možná jsem ale slepý a podobnost mezi D4 [odkaz] a D3 [odkaz] se mi jen zdá. Navíc současná A8 je na trhu od roku 2010 (představena 2009). A 2010 je před 2013.
petrumr
_MT_
Tobě vážně tohle [odkaz] připomíná A8?

Kdyby bylo Picasso jen jedno, nemusel bych tu z tebe tahat jak z chlupaté deky, které máš na mysli. :-!
petrumr
_MT_
Takže podle tebe je třeba Coupé model. Mne nezajímala řada, ale model. Protože to tvoje "picasso" také mohlo být Grand Picasso. A podívejme se, ono bylo. Také mne zajímalo, kterou generaci, nebo dokonce modelový rok myslíš. Protože skutečně není jen jedno Picasso. Modely mají celé jméno. Tohle si zkoušej na ta děcka v jeslích.

A nemysli si, že utečeš od tématu. Čím ti GC4P připomíná A8?
white label
Tak to vypadá, když profláklý diskusní "tupounek" tvého formátu narazí na inteligentního diskutéra. "Děcko v jeslách", nebo dotazy na rodiče to je především tvoje parketa... 😉
JaMM
a nie vyšisované drevo. 😉
_MT_
Pokud vím, pravý damask se už nevyrábí. Je to umění ztracené v historii. Co dnes koupíš, jsou jen napodobeniny. Pokud chceš mramorovanou ocel, tak to určitě zvládnou zajistit. V autě jsem ji snad ještě neviděl. Nemuselo by to být marné.
JaMM
Že to tých bohatých šejkov ešte nenapadlo? Však je to arabské kultúrne dedičstvo.
Vyzeralo by to naozaj brutálne dobre. A omnoho lepšie, ako symetricky leštená nerez alebo dezénovaný hliník.
[odkaz]