Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat 500 1957 Edition: Návrat ke kořenům

11 komentářů

chup44
Ženám sa bude určite páčiť,aj mne ako chlapovi sa páči a ten interiér,to je jednoducho nádhera ! :yes: Takto má malé autíčko vyzerať :-) Pekné,vnútri farebné a veselé :yes:
Arese
Chápu, že ty kola u moderního modelu mají navodit retro styl, ale podle mého názoru se designově vůbec nepovedla a vzhled auta tím hodně trpí. Ovšem kabina je super!
gld
Súhlas..prečo tam nedali chrómované puklice ako na pôvodnej 500-vke je mimo moje chápanie.
kubass11111
Osobně si to nedokážu představit, dnes by to nikdo nezaplatil, nová sada puklic na stary Fiaty stojí celkem dost (druhovíroba, né originál) Navíc si mslím že by byl i problém s vyvážením těch kol, ale třeba se pletu :-). Mě se to líbí jakožto majiteli klasické 600 i stěma kolama :-).
vrkuboy
Mě se to líbí a moc :-) Nakonec pro ty co chtějí klasické "hlíny" má Fiat v nabídce na výběr až až ;-)
Arese
Ne, moderní liťáky v tomto případě nejsou řešení. Tato verze potřebuje kola v retrodesginu, tedy kryty na plecháče, ale s mnohem lepším designem.
Ja Prvni 123
Design je slozita vec... mne tgreba prijdou ta kola prave hodne vhodna pro rok 1957 retro...
;-)
Adam Novák
...tato edice nic nezmění na tom, že v této třídě je jasná volba [odkaz]
BRAVWOOOOOOOOOOO :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
kubass11111
jj, to určitě >:D
Adam Novák
Je vidět, že jsi chytrý, že se mnou souhlasíš :yes:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.