Novinky
King
8
Je mi jasné, že se stydíte to přiznat, takto řeknu za vás - opravdu moc povedené malé SUV. Zajímavá kombinace dravosti a roztomilosti, holky z toho budou šílet a chlap se nebude, na rozdíl od Mokky, stydět do toho sednout. S SH i-DCD to bude parádní záležitost. 😄 :yes:
Přejít do diskuze
a hele... tak tohodle mudru sem tady dlouho neviděl... rád tě vidim, je vidět, že to máš v hlavě pořád stejně v pořádku, jako vždy >😒]
Taky přemýšlím nad tím jak na TV Nova se neustálé dělají sbírky na kdeco, jestli by se nedalo složit Novákovi na mozek. Navíc tady funguje nomen omen Novák je stejně inteligentní jako výše zmíněná TV stanice.
Tak nejak predni pulka OK a druha mi nejak nesedi, snad to bude od zadnich dveri na vlastni bulvy vypadat lepe 😉
Tak vedle Mokky je brko kdeco.
Ale tahle Honda vypadá docela jedle, to se musí nechat.
Až na tu zadní kliku, sympatické vozítko :yes:
Ale tahle Honda vypadá docela jedle, to se musí nechat.
Až na tu zadní kliku, sympatické vozítko :yes:
taktiez interier sa myslim tiez vydaril, vyzera to velmi cisto elegantne stylovo a chvalabohu ziadne nacapene tablety tam na palubovke nevidim , jednoznacne honda vie co robi, parada, toto bude bestseller ak to cenou nepresvihnu :yes:
Hele Novák, ty si samotné stělesnění lidské hlouposti a omezenosti 😄 Každý člověk se zdravým rozumem, po otevření tvého odkazu, na rádoby auto (pomačkanou krabici ala simply never) musí nejdřív vyboulit oči, pak se chytit za hlavu a pak dlouhé kývání hlavou, pr vedle tého Hondy to vypadá dost směšně :-! :no:
Taky se mi předek líbí více a zadek nic moc.. 😉
A navíc to nevypadá na SUV, ale na crossover typu Nissanu kaškaj..
Možná městu odolný..na polní cestu nevhodný. >😁
Což ale spoustě lidí vadit nebude. Mě ovšem ano. 8-s
A navíc to nevypadá na SUV, ale na crossover typu Nissanu kaškaj..
Možná městu odolný..na polní cestu nevhodný. >😁
Což ale spoustě lidí vadit nebude. Mě ovšem ano. 8-s
Tiguan jako klasické SUV v zimě rozhodně na horách projede víc než tento crossover..!
Smysl tohoto auta mi narozdíl od Tigiho uniká. 😉
Snad jen na image je to dobrý.
Smysl tohoto auta mi narozdíl od Tigiho uniká. 😉
Snad jen na image je to dobrý.
pan novak, nasiel som pre Vas idealnu limuzinu, snad si vzadu uzijete dostatok pohodlia 😉
[odkaz]
[odkaz]
hm, pouzitelny civic je so zlavou za 15600 EUR, toto asi nebude lacnejsie. Keby sa dal kupit teraz, tak nepoviem, ale kym sem dojde, budu vsetky obdobne SUV v akcii.
ASX je za 16200 v pouzitelnej vybave a motorizacii a to uz je kus auta.
Rivali 2008 a captur pouzitelne od +-15000, s kompromismi aj lacnejsie...
Zaujimava strategia japoncov: toyota sa maleho SUV v EU de facto vzdala, Honda ho snad prinesie ale ktovie kedy a za kolko no a mazda ho s ich novym sebavedomim naceni drahsie ako CX5😁 Este ze je tu Suzuki a nissan
ASX je za 16200 v pouzitelnej vybave a motorizacii a to uz je kus auta.
Rivali 2008 a captur pouzitelne od +-15000, s kompromismi aj lacnejsie...
Zaujimava strategia japoncov: toyota sa maleho SUV v EU de facto vzdala, Honda ho snad prinesie ale ktovie kedy a za kolko no a mazda ho s ich novym sebavedomim naceni drahsie ako CX5😁 Este ze je tu Suzuki a nissan
predpokladany start predaja Honda Vezel v Japonsku, v EU je to 2015, pekne zvlastna politika... Zajtra bude na autobild test mazda 3 hybrid seriovej verie pri Japonsko, mazda 3 cng je este iba koncept. Akosi to je vsetko o politike a planoch jednotlivych automobiliek.
Mne to pripada tak, ze v EU je kriza, tak si Japonci povedali, pockajme este, nebudeme predsa nase technologie predavat pod cenu...
Mne to pripada tak, ze v EU je kriza, tak si Japonci povedali, pockajme este, nebudeme predsa nase technologie predavat pod cenu...
Ja bych to nevidel tak cerne, polni cestu zvladne kde co, natoz kdyz to bude 4x4 😉 Pokud ne chce to Landcruisera >😁
Tady se porad mluvi o polnich cestach a terenu a 99% aut nevi co to je. Spise vidim vyhodu vetsiho komfortu na vetsich balonech a nasich pochybnych silnicich a to bude toto auto plnit, takze funkcne nebude co vytknout. Znamej ma Tiguana a kdyz napadne snih na louku tak je to bida, pohon nic moc a vyska to nezachrani. Pri 99% cest po silnici to ma akorat vetsi spotrebu, diky vetsi svetle vysce a to bych nechtel.
Tomu zvhledu verim, Civic 9G, CRV me taky prekvapilo, jak vypada na vlastni bulvy zadek dobre, vlastne cele auto
😉
Tady se porad mluvi o polnich cestach a terenu a 99% aut nevi co to je. Spise vidim vyhodu vetsiho komfortu na vetsich balonech a nasich pochybnych silnicich a to bude toto auto plnit, takze funkcne nebude co vytknout. Znamej ma Tiguana a kdyz napadne snih na louku tak je to bida, pohon nic moc a vyska to nezachrani. Pri 99% cest po silnici to ma akorat vetsi spotrebu, diky vetsi svetle vysce a to bych nechtel.
Tomu zvhledu verim, Civic 9G, CRV me taky prekvapilo, jak vypada na vlastni bulvy zadek dobre, vlastne cele auto
😉