Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Český trh v březnu 2009: V luxusní třídě prodáno jen 11 vozů, prvenství pro Mercedes-Benz R

33 komentářů

Jeho LEXUS mal vyraziť jedného z dominujúcej trojky a on ani nie je v tabuľke. 😲
Navtech
Čo je to Lexus ty somár? >😁
Opýtaj sa Premdičku.
Navtech
Víš co? Nevěř nějakýmu Sleeperovi... nebo jen někdy, ale ne v jeho pocitech o zákazníkovi. Hele, však jde "jen" o prachy a když si k tomu přidáš užitnou hodnotu a ty m3, tak na trhu nic jinýho néjni, nebo snad jo?! Jasně, kecám...je tu Galina-holina C5. Prej akce prodavačů... Navtecha nedostanete! 😉 >😁 Neserte mě! :yes:
white label
Tak vidíš, eRko i při sedmi kusech uteklo nejbližší konkurenci
o více jak 100 procent...! :yes:
Doufám, že nemáš i manželku stejně populární (jako třeba Dáša)... >😒]
Navtech
To je kára manželky, takže co je doma, to se počítá >😁 >😁
white label
Teďka se v tom trochu ztrácím, čemu říkáte "kára" manželky... >😒]
Na moravě tomu říkáme asi trochu jinak... >😁
Navtech
Jó Morava... to je jeden velkej blázinec... >😁

Podívej se na tatrováka!
white label
Ale blázinec na poměrně velkém území, na hustotu a koncetraci bláznů na mnohem menším území jako je Praha, ještě zdaleka nemáme... :-! >😒]
Navtech
Ja su neni z Prahy ty chachare, mě je to fuk :-! >😁
white label
To říkají všichni Pražáci...
Ale my vám ty vaše samolepky (NÉSÚ Z PRÁGLU!) prostě nežerem...! >😒]
Navtech
Nesú ani z Brna 😉 To je jejich výsada... maloměšťáci.
T613
Nejsem z Moravy 😉
white label
Víme Slezane, kde se slézáte na slezské... >😒]

Co bys chtěl po Pražákovi, který ani neví, kde je Morava...natož, že existuje i nějaké Slezsko...
T613
jj, jeden to na mě zkoušel i s kamzíky. Pak to prý myslel jinak >😒]
pallas
Jedno take parkuje na trase, kde vencim psov - cim castejsie ho vidim, tym viac ma prekvapuje, ze to vobec pustili do vyroby. Co to vlastne je? Minibus, prerastene kombi, alebo ako to nazvat? Museli "tomu" dat velmi zaujimavu cenu, ked ich predali 7 kusov za mesiac.
Navtech
Ano, kdyby se cena rovnala granulím, čím krmíš svýho čokla, tak by se dožil asi 276 lidských let. To je pecka, co?! 😉
... to o Moravě a Brně jakože jsem neslyšel 😉 >😒]

Ale k věci. Erko beru. Až na některé nedostatky bych do něj v klidu šel (strýc o něm uvažoval). Beru ho jako takový vikingský mamut (jen nebýt těch nedostatků a svolávaček...).
T613
Brňáci jsou Pražáci, kteří profesně a životně neuspěli v Ostravě :-!
Giorgio
>😁 :yes:
white label
Asi tak... >😒]
GTI
>😁 jako bonmot výborný, ale koukám, žes dlouho nebyl ani v Brně ani v Praze... 😉
T613
nemusím jezdit do kdejaké díry :-!
GTI
Klid před bouří, počítám, že příští měsíc strhnou platinoví kovbojové nejen tabulku, ale i diskuzi. Platinové R ukázalo svou sílu, nepochybně ho koupili "soukoromé" osoby. To je v této třídě a v této zemi velmi potěšující informace. Mercedes-Benz stvořil vlastní segment. A v něm plní eRko svou roli dokonale. Je neokázalé, superprostorné, tedy i superpraktické. A pak... je to prostě Mercedes-Benz :yes:
Ale neplní. Je to prepadák. R má svoj vlastný segment, ale neplní v ňom svoju úlohu. Pere sa doslova, so svojím vlastným segmentov. Tento mesiac, to je výnimočná vec.
GTI
Není o něho rvačka (u nás ho jako první koupil - soukromně - ex president Havel) ale já tohle auto rozhodně nezatracuji, naopak, ten vnitřní prostor "pouze" ve zvýšeném kombi je fantastickej. A o to v tomto případě jde. Oceňuji na tom to, že konzervativní Mercedes-Benz vykoumal tuhle konfiguraci.
Já tiež nie. Mne sa naopak tento R celkom páči. Iba som ti chcel povedať, že rozhodne R neplní svoju rolu dokonale. Len poslednú dobu v Česku. Inak, tie dôvody prečo sa R neujalo sú celkom jasné. Bolo robené pre USA a tam zákazníci, ako vieme, oceňujú predovšetkým luxus auta, ale nie to či ide o Mercedes-Benz alebo Hyundai Equis. Teda, nie tak ako u nás v Európe alebo v Ázii(myslím bohatých Ázijčanov). A R je predovšetkým MPV, čiže praktická kategória. No a to bol dôvod prečo sa neujalo. Američanom stačí tie MPV aké majú, takéto MPV je pre nich proste príliš drahé a zbytočným luxusom.
T613
eRko vzniklo z prostého důvodu. V době jeho vzniku se začalo prodávat velké množství luxusních úprav "dodávek", jako bylo např.Vito, pro hotely a některé movité zákazníky. Mercedes pouze chtělo jet po vlně.
Nezdá sa mi, že by bol robení, kvôli tomuto trendu.
zajimavé že z Cromy, z principu stejného zvýšeného combi (krom kvality samozřejmě) se můžeš opupínkovat 😉
Hammunasakra
..., tak Mercedes R v naftě je LUXUSNí VŮZ - KDO by to byl řekl?!? >😒] (já tedy NE 😉 )
Nechybí tam Maserati?
A čo je to?
Klaudius
Nerob si z toho hlavu, nemusíš vedieť všetko... >😁