Novinky
Český trh v březnu 2009: V luxusní třídě prodáno jen 11 vozů, prvenství pro Mercedes-Benz R
33 komentářů
0
Jeho LEXUS mal vyraziť jedného z dominujúcej trojky a on ani nie je v tabuľke. 😲
Navtech
0
Čo je to Lexus ty somár? >😁
0
Opýtaj sa Premdičku.
Víš co? Nevěř nějakýmu Sleeperovi... nebo jen někdy, ale ne v jeho pocitech o zákazníkovi. Hele, však jde "jen" o prachy a když si k tomu přidáš užitnou hodnotu a ty m3, tak na trhu nic jinýho néjni, nebo snad jo?! Jasně, kecám...je tu Galina-holina C5. Prej akce prodavačů... Navtecha nedostanete! 😉 >😁 Neserte mě! :yes:
Tak vidíš, eRko i při sedmi kusech uteklo nejbližší konkurenci
o více jak 100 procent...! :yes:
Doufám, že nemáš i manželku stejně populární (jako třeba Dáša)... >😒]
o více jak 100 procent...! :yes:
Doufám, že nemáš i manželku stejně populární (jako třeba Dáša)... >😒]
To je kára manželky, takže co je doma, to se počítá >😁 >😁
Teďka se v tom trochu ztrácím, čemu říkáte "kára" manželky... >😒]
Na moravě tomu říkáme asi trochu jinak... >😁
Na moravě tomu říkáme asi trochu jinak... >😁
Jó Morava... to je jeden velkej blázinec... >😁
Podívej se na tatrováka!
Podívej se na tatrováka!
Ale blázinec na poměrně velkém území, na hustotu a koncetraci bláznů na mnohem menším území jako je Praha, ještě zdaleka nemáme... :-! >😒]
Jedno take parkuje na trase, kde vencim psov - cim castejsie ho vidim, tym viac ma prekvapuje, ze to vobec pustili do vyroby. Co to vlastne je? Minibus, prerastene kombi, alebo ako to nazvat? Museli "tomu" dat velmi zaujimavu cenu, ked ich predali 7 kusov za mesiac.
... to o Moravě a Brně jakože jsem neslyšel 😉 >😒]
Ale k věci. Erko beru. Až na některé nedostatky bych do něj v klidu šel (strýc o něm uvažoval). Beru ho jako takový vikingský mamut (jen nebýt těch nedostatků a svolávaček...).
Ale k věci. Erko beru. Až na některé nedostatky bych do něj v klidu šel (strýc o něm uvažoval). Beru ho jako takový vikingský mamut (jen nebýt těch nedostatků a svolávaček...).
Klid před bouří, počítám, že příští měsíc strhnou platinoví kovbojové nejen tabulku, ale i diskuzi. Platinové R ukázalo svou sílu, nepochybně ho koupili "soukoromé" osoby. To je v této třídě a v této zemi velmi potěšující informace. Mercedes-Benz stvořil vlastní segment. A v něm plní eRko svou roli dokonale. Je neokázalé, superprostorné, tedy i superpraktické. A pak... je to prostě Mercedes-Benz :yes:
Ale neplní. Je to prepadák. R má svoj vlastný segment, ale neplní v ňom svoju úlohu. Pere sa doslova, so svojím vlastným segmentov. Tento mesiac, to je výnimočná vec.
Není o něho rvačka (u nás ho jako první koupil - soukromně - ex president Havel) ale já tohle auto rozhodně nezatracuji, naopak, ten vnitřní prostor "pouze" ve zvýšeném kombi je fantastickej. A o to v tomto případě jde. Oceňuji na tom to, že konzervativní Mercedes-Benz vykoumal tuhle konfiguraci.
Já tiež nie. Mne sa naopak tento R celkom páči. Iba som ti chcel povedať, že rozhodne R neplní svoju rolu dokonale. Len poslednú dobu v Česku. Inak, tie dôvody prečo sa R neujalo sú celkom jasné. Bolo robené pre USA a tam zákazníci, ako vieme, oceňujú predovšetkým luxus auta, ale nie to či ide o Mercedes-Benz alebo Hyundai Equis. Teda, nie tak ako u nás v Európe alebo v Ázii(myslím bohatých Ázijčanov). A R je predovšetkým MPV, čiže praktická kategória. No a to bol dôvod prečo sa neujalo. Američanom stačí tie MPV aké majú, takéto MPV je pre nich proste príliš drahé a zbytočným luxusom.
..., tak Mercedes R v naftě je LUXUSNí VŮZ - KDO by to byl řekl?!? >😒] (já tedy NE 😉 )
Nechybí tam Maserati?
Nechybí tam Maserati?