Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Range Rover – Decentní změny designu a nové motory

7 komentářů

simson33
Žádné příspěvky, žádná diskuse!!! Já vím, že už to píšu podruhé, ale nějak si nemůžu zvyknout na to, že o landrovery je nulový zájem!? 😒
simson33
Hele, druhý příspěvek, tak to to s nimi nebude zas tak špatné 😄
kolmar
tak pridavam treti... ale vies...neni to Golf... tak nebude tu za par hodin 200 prispevkov... >😁 ... guru, gigant...az ma mrazi ked to vidim... na RR sa tazko vymysla...

Diskusia bola pri tom ako ich uviedli... a dali info... teraz ako hovoris... nezajem...
kolmar
no vazne... co hovoris na facelift??? technicky ok, interier...neivem treba vidiet v range svetlej + orechove drevo :yes: ....

Foto sa mi prve pacilo... ved som aj pisal...no teraz neviem... uvidime nazivo, no profil a hlavne zadne lampy :yes: bomba :yes:
simson33
Podle mého názoru se tenhle facelift povedl, tu úpravu přední masky potřeboval velký Range už dlouho, ta stávající působila hodně unyle a plastově (ne že by ta nová nebyla z plastu, ale vypadá o dost líp).
Teď jde jen o to, aby i u velkých roverů šla nohoru kvalita podobně jako se to daří u Freelanderu II. Nevím jak je na tom aktuálně Discovery a RR Sport třeba s poruchovostí vzduchového podvozku, ale ještě před dvěma lety to byla katastrofa.
kolmar
No co sa tyka masky tak presne to si myslim aj ja... tej preplastovanej sa trebalo zbavit... no ale na stene na mna pozera verzia supercharget a tamten gril spolu s vykrojom na svetla vyzera podla mna cool :yes: nevyzera tak zastarale ako klasicka verzia, a tuto faceliftovanu uvidime poriadne nazivo, ale zatial OK.

RR nebol velmi spolahlivy, pravda, no na vysledky si musime pockat cca 3 roky... nech nieco zaziju...
RR mal problem s vzdochovym podvozkom?? tak o tom ja nic neviem. Viem o problemami s el...hlavne prebijani baterie, o neskutocnymi problemami s kardanovymi hriadelami, prevodovky vydrzali cca 150 tis. a turbo cca 15-200...podla jazdenia... cize o podvozkoch som nic nevedel zo statistik, ktore mam doma.

Najspolahlivejsie auta v historii mojho archivu😒br /> RX 350/400h, Cayenne, LC 120, LC 100, Forester, Rav4...

Najvecsie črepy😒br /> A6/Allroad, Caravelle, Frontera, Patrol, Cherokee...
simson33
A o tu spolehlivost jde v případě off-roadu především. Třeba mně se landrovery líbí hodně, ale kdybych měl za offroad utratit svoje peníze tak právě kvůli té spolehlivosti je utratím jedině za Land Cruiser.