Novinky
Číňan má Škodovku a ty čínský sandály, tak si vyber, co je lepší...
Přes ventilek maximalně tak hustim pneu.
Takže teď díky výrobě skoro všech aut v Číně předají evropské automobilky Číňanům veškeré know-how, naučí je kvalitně vyrábět, veškerou technologii jim dají doslova na talíři a za pár let až se číňani naučí, tak budou brečet že je Čína vytlačuje z trhu. Opravdu skvělá taktika krátkodobých zisků za každou cenu.
Jinak by mě zajímalo, proč skoro pod každým článkem nemůžu vložit komentář - neustálá hláška "příspěvek se nepodařilo vložit" už mě štve a hlavně vůbec nevím proč nejdou vložit...
Jinak by mě zajímalo, proč skoro pod každým článkem nemůžu vložit komentář - neustálá hláška "příspěvek se nepodařilo vložit" už mě štve a hlavně vůbec nevím proč nejdou vložit...
Taky se mi to už stalo, není to (doufám!) žádná autocenzura, ale spíš technické problémy serveru. Řešení je poměrně jednoduché - příspěvěk, co nejde uložit, si nějam překopíruj, jako text příspěvku napiš třeba slovo "test", odešli, pak dej hned editovat a vlož původní text příspěvku, který už uložit půjde. :-!
... TIPUJETE, že se vyrobí na Ukraině, na Slovensku, v India, v China atd. VÍCE vozů škoda než v česku? 😉
a) nikdy
b) do 5ti let
c) do 10ti
a) nikdy
b) do 5ti let
c) do 10ti
ešte by to chcelo rýchlokurz čínštiny, čo to asi tak znamená? dúfam že nie "vysoká-stará-bachratá" >😒]
P.S. Kolikrát vám GTI psal: "uč se jazyky...". a vidíte jak vám to teď chybí... :😉 8-s
Octavia Ming Rui - stredný chui z mesta
Superb Hao Rui - tajomník ústredného výboru chuiovskej strany čínskej ľudovodemokratickej republiky
Uč sa tie jazyky, inak budeš stratený, až nás raz pripoja k Číne >😁