Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Toyota DAR-V má uklidňovat řidiče před jízdou (video)

Koncept DAR-V, který vystavuje na autosalonu v Los Angeles, nemá zaujmout designem nebo pohonnou jednotkou, ale svým informačním systémem.
Zpět na článek
24. 11. 2013 10:56
Avatar - woody-alien
24. 11. 2013 10:21
Možná by bylo lepší
....kdyby řidiči už před jízdou vystresování na maximum (trafic ? weather ?) prostě odevzdali řidičák a vybodli se na to. ;-) Uklidňovat před jízdou se nepotřebuju a informace o tom, proč zatraceně jede ten přede mnou na povolené devadesátce šedesát pět a levým kolem brousí dělící čáru mi to stejně neposkytne. >:D Snad to nevyzní moc nabubřele, ale někdo na to prostě nemá a ani pět informačních oken mu nepomůže. Já taky nemám schopnosti horolezců a nedožaduju se, aby mi na Everest postavili lešení. :-!
Rozbalit vlákno
0
24. 11. 2013 10:56
...
Mít tohle auto, tak se skutečně budu po nastoupení muset uklidnit. Stejně to bude celý jen nějaká recese.

Každopádně je to zase inovace pro inovaci. V procesu:
1. Odemknout
2. Nastoupit
3. Připásat
4. Na telefonu nastavit cíl (dopravu si to monitoruje samo)
5. Nastartovat
6. Jet
totiž mimo osobního řidiče a asistentky nevidím prostor pro optimalizaci.
"It provides list of things to think about even before I get in". No to zrovna! Já nechci být stavěn před volbu, kudy se pojede, tohle chci řešit ideálně pět minut předtím, než vjedu do kolony a ne už před cestou být vzteklý kvůli tomu, že mě auto potáhne přes nějaký * jen protože to vyjde o 37 sekund rychleji než obvyklá cesta se zácpou. Nechci mít na okně plán na další dny, protože z toho mi akorát stoupá tlak. Hurá zpátky na stromy...
Rozbalit vlákno
0