Novinky
Jo, kup to nahoře, na titulním snímku. Jestli přes internet nebo rovnou ve Stuttgartu, to už si vyber sám. Čas od času se prostě zdaří model a zdaří se i snímek toho modelu. No tak to nahoře, to je aktuální esence centrálních garážových snů snad úplně všech normálních chlapů na světě. Víš doufám, co znamená slovo "normální" a co slovo "chlap"? Auto nejen pro toto, nýbrž snad i pro příští století. Ano ano, kdybys nevěděl, čemu máš říkat - mistrovský automobilový design - stačí jen, když si dáš na plochu horní snímek. Na něm se vyuč estetice, na něm se pouč o kráse, na něm se inspiruj pro svojí garáž.
A zapamatuj slogan - MB je auto je auto je auto...
BRAVO MERCEDES-BENZ :yes: :-!
A zapamatuj slogan - MB je auto je auto je auto...
BRAVO MERCEDES-BENZ :yes: :-!
Já ti nevím, zrovna auto přes internet asi nebrat - tedy z pohledu soukromníka, kterej si ho chce vyzkoušet, osahat, nakonfigurovat...
A meďoura určitě ze Stuttgartu, tam se o tebe postarají, protáhnou tě muzeem i výrobními halami - pokud chceš, je z dodávky nové hvězdy třídenní proces, po kterém už jinam asi nikdy nepůjdeš 😄
I když já mám co povídat - auta, která jsem si kupoval v posledních letech jsem poprvé řídil až po zaplacení cestou domů z prodejny >😁
A meďoura určitě ze Stuttgartu, tam se o tebe postarají, protáhnou tě muzeem i výrobními halami - pokud chceš, je z dodávky nové hvězdy třídenní proces, po kterém už jinam asi nikdy nepůjdeš 😄
I když já mám co povídat - auta, která jsem si kupoval v posledních letech jsem poprvé řídil až po zaplacení cestou domů z prodejny >😁
>😁 Jasně, souhlas. Výběr auta, tedy karoserie daného modelu, motorizace, barvy, světel atd. je dnes opravdu poměrně složitej vořech, výběr přes internet je obtížně realizovatelný. Nahoře také píší, že se jedná o předinstalované modely, model vskutku individualizovaný musí člověk opravdu sjednávat u kávy v prodejně.
Co se Stuttgartu týká nevím, nevím. Jistě v případě AMG kusu v Centre of Excelence - tak to jo, to beru. Ale "běžného" Mercedesa bych tam nechtěl. Čekat v čekárně - ty lístky jak píše výše kolega jsem skutečně viděl. Je to tam moc masové, málo vyjímečné. Prodejnu ale mají super... jednotlivá kola na vozíčcích = skvělý nápad například. A muzeum určitě stojí za to!
auta, která jsem si kupoval v posledních letech jsem poprvé řídil až po zaplacení cestou domů z prodejny
to jsem rád, že nejsem jedinej, udělal jsi mi radost
to jsem rád, že nejsem jedinej, udělal jsi mi radost
Vidím to podobně jako u elektroniky. Showroom/ prodejnu chci. Chci si to osahat, pořádně prohlédnout. Ale pro samotný nákup už prodejnu nepotřebuji. Jen tím asi podřezávám větev pod kamennými prodejnami. Do hlavních zastoupení chodím, protože by měli mít dobrý přístup, dobře trénovaný personál, nejširší "e😜ozici". Pokud to není něco extra, převzít si to tam nejspíš nepůjdu, byla by to ztráta času.
Alternativní přístup je objednat, prohlédnout doma a v lhůtě vrátit, co se mi nelíbí. 😄
Alternativní přístup je objednat, prohlédnout doma a v lhůtě vrátit, co se mi nelíbí. 😄
Už to spěje k situaci jak v reklamě na Golfa - mámo kup tři mlika, 15 rohliků, dvě piva a vem nějakého toho mercedesa. Ty menší jsou v akci.
Horsie je vsak to, ze poznam plno ludi, co maju o autach plno reci. Ked ich vsak vidis, ako sa k autam spravaju, tak by si im nepozical ani furik.
Zdravim GTI !