Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Mustang 2015 vyzrazen, oficiálně se ukáže už dnes

49 komentářů

iudex
Pre mňa sklamanie a nevyužitá šanca. Toto je len taký evolučný posun doterajšieho Mustangu a nemá nič spoločné s krásnymi vizualizáciami založenými na koncepte Evos: [odkaz] 8-s
webpaja
Zřejmě šli do toho, co s větší jistotou zkousne trh. Fordu vyčítám neexistenci kupé pro Evropu, je to škoda.
sargis
Hej, casy Pumy, Probe, Cougaru su fuc, ktovie, ci aj next gen Fiesta bude este trojdverova...
iudex
Otázka je, či to vyčítať len Fordu, alebo je to globálny trend. Taký Opel tiež mal v minulosti Tigru či Calibru a o má teraz? Jedine trojdverovú Astru.
Každopádne kompaktné či strednotriedne kupé v ponuke by potešilo, motory i techniku do toho by u Fordu našli.
sargis
Tak o reinkarnacii Capri sa hovori uz dlho....podobne ako o reinkarnacii Calibry.
flyboyeda
doufám že nové Capri nebude- bylo by to zas jen další sklamání made in Ford

prostě z každého auta se časem stane Ford , tak nechápu proč si někdo koupí Ford hned
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
zlysoused
Lidi prostě dnes po klasických kupé moc netouží. Jako stylovku si radši koupí nějaký crossover.
_MT_
Spousta lidí si nemůže koupit kupé. To je také důvod, proč má tak vysokou pozici v potravním řetězci.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
Z toho auta je asi nejhezčí azdek....Ten předek s emi nelíbí, a to vůbec...

Takže Mustang si škrtám od příštího roku, zbývá Camaro a Challenger.
webpaja
Až to koupíš v bazáru jako indi dovoz před 15-ti lety, bude to fuk 😄
Anonym
HAHA....Já nikdy nic 15 let starýho neměl. Nehledě na fakt že už u sopousty modelů dneska platí že ty starší sou lepší...

Nový Mustang je další do seznamu....a neustále se rozšiřuje. Takže pak logicky nastane obrat v tom, že člověk nebude hledat něco novějšího ale naopak staršího.
Magister
Tak to je individuální. Mám rád veterány, ale neviděl jsem žádnou starší generaci lepší než tu novější u aut, která mě oslovují. Mustang nevyjímaje. Ale ono jde o to, co je lepší...
Anonym
Design, motory, kvalita zpracovní a hlavně neošizenost materiálů
xjara
To ano, a ani to Camaro uz neni co to byvalo. ;-\
Anonym
Pořád lepší než tohle. Camaro má problém, že je z něj blbě vidět.....A že jich je tu mraky....díky Transformers to každej zná
Magister
Pokud bude vypadat takto, tak to pořád bude super sexy kára a vlhký sen
3_diamanty
mne sa to paci priznam sa bez nasilia 😉 , len dufam ze to "da" viac ako 240 a podkuri aspon genesisu coupe ked uz nie carrere 😉
Magister
Taky doufám... tady připadají v úvahu V6 a V8!
iudex
Súčasný Mustang ide výkonovo až po 662 koní, prečo myslíš, že nástupca "nedá viac", ako 240? 😉
A s tou Carrerou ako konkurentom ukazuješ, ako veľmi sa neorientuješ, muscle cars (resp. pony cars) sú úplne iná kategória. Genesis je už ideovo podstatne bližšie, aj keď stále o triedu nižšie: Mustang začína aktuálne na 3,7 V6, kdežto Genesis na 3,8 V6 končí a na V8, resp. V8 turbo nemá Kórejec žiadnu odpoveď.
3_diamanty
ja sa orientujem velmi dobre, carreru som dal za priklad co do maximalky ( je mi jasne ze hlavny konkurent carrery mustang nie je ) 😉 , asi pisem taliansky 😉

skusim slovensky nabuduce :yes:
woody-alien
Tak hodně štěstí s tou slovenštinou, zatím to často vypadá, že výborně umíš pouze svahilsky. 😉
Gilgit
CHerokee
Taky se mi líbí. Jsem zvědavý na premiéru!
M1chal
spíš mě to přijde že je to facelift, než nová generace ;-\
CHerokee
Což je v případě Mustangu plus. Teď jde o to, aby naplnili i ostatní...aby byl o něco menší a lehčí.
PTS
Ačkoli moc "musle" nevypadá a z konceptu toho moc nepobral, nezapomínejme, že hlavní je živý dojem 😉 Když vezmu Rapida (vím, že jsem z cesty), ten jako koncept vypadal skvěle a jak se to s živým dojmem změnilo...

PS. Další várka fotek [odkaz] Názor si udělejte sami 😄
flyboyeda
jizdní vlastnosti - hrůza

kvalita zpracování - hrůza

image- byla jedinou silnou stránkou Mustangu a i o tu přišel, takže hrůza

jenom blázen by si koupil novýho Mustanga
PTS
Jizdni vlastnosti - tys uz v nem jel?

Kvalita zpracovani - tys uz sis ho omakal?

Image - tu ma stale, bezici kun je slavnej vic nez dost.

Jenom blazen kritizuje vlastnosti auta drive, nez si je osaha.
flyboyeda
Mustang je Ford - takže to mluví za kvalitu zpracování vše

Jizdní vlastnosti - žádný Mustang neměl excelentní jízdní vlastnosti proč by měl být tenhle jiný

Jediné v čem bude ten nový jiný, než ten starý je vzhled a to není velké plus, vzhledem k tomu že ten předchozí vypadal líp a ty předchozí dvě věci zůstanou

Mustan přišel o poslední důvod proč si ho koupit o Vzhled - je asi tak hezký jako nový Jeep Cherokee
PTS
Hodně mluvíš, ale neodpovídáš 😉 Oprav mě, mílím-li se, ale hádám, že o zpracování nových fordů a jízdních vlastnostech Mustangů víš leda tak z AutoTipu. Vzhled je čistě subjektivní záležitost a že by nový mustyg byl ohavnost, to může říct jen *** neznalý estetiky. Mimochodem, Cherokee jsi viděl osobně? :no:
flyboyeda
Mustang je pro mě další hloupé škaredé auto, patří do mé top 10 nejhnusnějších aut na světě . Panamera, Ferrari FF, F12 Prima Barelina >😁 , Jeep Cherokee, Ford Mustang, BMW 3,5 GT, BMW 8 koncept a ještě by se něco našlo
Gilgit
flyboyeda
a je vidět že se tě to dotklo, když mi nadáváš, pane nedotknutelný >😁
Gilgit
Gilgit
KubikCv
pro mně byla aktuální generace Mustangu asi nejpovedenější retro spolu s Camarem a Challengerem :yes: Tohle je takový nijaký...
CHerokee
Takto se o ikonách nemluví. Já se na něj těším. Mustangy jsou moje krevní skupina. A konečně už budou snad dostupné i u nás...
PTS
Měli by. Už se těším, až se půjdu kouknout do místního autosalonu na nějaký ten výstavní kus v plné polní :yes:
CHerokee
Přesně.. nápodobně. Hned to u Forda bude vypadat lépe, když už to nové Mondeo nejde a nejde.
Gilgit
flyboyeda
Gil blil

zas něco vyblil
Gilgit
flyboyeda
Gilův slovní průjem má pokračování
Gilgit
flyboyeda
jis marný marný marný
Gilgit
Pekelná Micinka
Pro radost bych si stejně nejraději pořídil Mach 1, ale nevypadá to zle, uvidíme naživo až se dostane do ČR nebo aspoň budou videa na yt.