Novinky
Z toho auta je asi nejhezčí azdek....Ten předek s emi nelíbí, a to vůbec...
Takže Mustang si škrtám od příštího roku, zbývá Camaro a Challenger.
Takže Mustang si škrtám od příštího roku, zbývá Camaro a Challenger.
Až to koupíš v bazáru jako indi dovoz před 15-ti lety, bude to fuk 😄
HAHA....Já nikdy nic 15 let starýho neměl. Nehledě na fakt že už u sopousty modelů dneska platí že ty starší sou lepší...
Nový Mustang je další do seznamu....a neustále se rozšiřuje. Takže pak logicky nastane obrat v tom, že člověk nebude hledat něco novějšího ale naopak staršího.
Nový Mustang je další do seznamu....a neustále se rozšiřuje. Takže pak logicky nastane obrat v tom, že člověk nebude hledat něco novějšího ale naopak staršího.
Pokud bude vypadat takto, tak to pořád bude super sexy kára a vlhký sen
mne sa to paci priznam sa bez nasilia 😉 , len dufam ze to "da" viac ako 240 a podkuri aspon genesisu coupe ked uz nie carrere 😉
Súčasný Mustang ide výkonovo až po 662 koní, prečo myslíš, že nástupca "nedá viac", ako 240? 😉
A s tou Carrerou ako konkurentom ukazuješ, ako veľmi sa neorientuješ, muscle cars (resp. pony cars) sú úplne iná kategória. Genesis je už ideovo podstatne bližšie, aj keď stále o triedu nižšie: Mustang začína aktuálne na 3,7 V6, kdežto Genesis na 3,8 V6 končí a na V8, resp. V8 turbo nemá Kórejec žiadnu odpoveď.
A s tou Carrerou ako konkurentom ukazuješ, ako veľmi sa neorientuješ, muscle cars (resp. pony cars) sú úplne iná kategória. Genesis je už ideovo podstatne bližšie, aj keď stále o triedu nižšie: Mustang začína aktuálne na 3,7 V6, kdežto Genesis na 3,8 V6 končí a na V8, resp. V8 turbo nemá Kórejec žiadnu odpoveď.
ja sa orientujem velmi dobre, carreru som dal za priklad co do maximalky ( je mi jasne ze hlavny konkurent carrery mustang nie je ) 😉 , asi pisem taliansky 😉
skusim slovensky nabuduce :yes:
skusim slovensky nabuduce :yes:
spíš mě to přijde že je to facelift, než nová generace ;-\
Ačkoli moc "musle" nevypadá a z konceptu toho moc nepobral, nezapomínejme, že hlavní je živý dojem 😉 Když vezmu Rapida (vím, že jsem z cesty), ten jako koncept vypadal skvěle a jak se to s živým dojmem změnilo...
PS. Další várka fotek [odkaz] Názor si udělejte sami 😄
PS. Další várka fotek [odkaz] Názor si udělejte sami 😄
jizdní vlastnosti - hrůza
kvalita zpracování - hrůza
image- byla jedinou silnou stránkou Mustangu a i o tu přišel, takže hrůza
jenom blázen by si koupil novýho Mustanga
kvalita zpracování - hrůza
image- byla jedinou silnou stránkou Mustangu a i o tu přišel, takže hrůza
jenom blázen by si koupil novýho Mustanga
Jizdni vlastnosti - tys uz v nem jel?
Kvalita zpracovani - tys uz sis ho omakal?
Image - tu ma stale, bezici kun je slavnej vic nez dost.
Jenom blazen kritizuje vlastnosti auta drive, nez si je osaha.
Kvalita zpracovani - tys uz sis ho omakal?
Image - tu ma stale, bezici kun je slavnej vic nez dost.
Jenom blazen kritizuje vlastnosti auta drive, nez si je osaha.
Mustang je Ford - takže to mluví za kvalitu zpracování vše
Jizdní vlastnosti - žádný Mustang neměl excelentní jízdní vlastnosti proč by měl být tenhle jiný
Jediné v čem bude ten nový jiný, než ten starý je vzhled a to není velké plus, vzhledem k tomu že ten předchozí vypadal líp a ty předchozí dvě věci zůstanou
Mustan přišel o poslední důvod proč si ho koupit o Vzhled - je asi tak hezký jako nový Jeep Cherokee
Jizdní vlastnosti - žádný Mustang neměl excelentní jízdní vlastnosti proč by měl být tenhle jiný
Jediné v čem bude ten nový jiný, než ten starý je vzhled a to není velké plus, vzhledem k tomu že ten předchozí vypadal líp a ty předchozí dvě věci zůstanou
Mustan přišel o poslední důvod proč si ho koupit o Vzhled - je asi tak hezký jako nový Jeep Cherokee
Hodně mluvíš, ale neodpovídáš 😉 Oprav mě, mílím-li se, ale hádám, že o zpracování nových fordů a jízdních vlastnostech Mustangů víš leda tak z AutoTipu. Vzhled je čistě subjektivní záležitost a že by nový mustyg byl ohavnost, to může říct jen *** neznalý estetiky. Mimochodem, Cherokee jsi viděl osobně? :no:
Mustang je pro mě další hloupé škaredé auto, patří do mé top 10 nejhnusnějších aut na světě . Panamera, Ferrari FF, F12 Prima Barelina >😁 , Jeep Cherokee, Ford Mustang, BMW 3,5 GT, BMW 8 koncept a ještě by se něco našlo
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Takto se o ikonách nemluví. Já se na něj těším. Mustangy jsou moje krevní skupina. A konečně už budou snad dostupné i u nás...
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gil blil
zas něco vyblil
zas něco vyblil
Pro radost bych si stejně nejraději pořídil Mach 1, ale nevypadá to zle, uvidíme naživo až se dostane do ČR nebo aspoň budou videa na yt.
Každopádne kompaktné či strednotriedne kupé v ponuke by potešilo, motory i techniku do toho by u Fordu našli.
prostě z každého auta se časem stane Ford , tak nechápu proč si někdo koupí Ford hned