Technika
petrumr
pěkný článek, motor na sloupku řízení musí být aby auta uměla sama točit volantem, kdežto dole na hřebeni je to problematické.Ještě se musí doplnit, že opel blbě spočítal odběr a odcházely alternátory.
Nejlevnější, nejhloupější.... Renault Clio III/IV, Fiat Punto II/III, Renault Mégane II/III, Citroën C3/DS3
no comment
no comment
to musí být tak do očí bijící, že jde zase o ukradený článek a ještě blbě přeložený nejspíše nějaký translátorem ? :no: ;-\
nebo co to je za pavětu: "více mate zpětnou vazbu od kol" ???
nebo co to je za pavětu: "více mate zpětnou vazbu od kol" ???
petrumr
když nerozumíš technice a stylu jízdy, tak fakty bude pro tebe lepší forum o češtině.Kdo někdy točil volantem, tak ví o co se jedná. :-!
za tie elektrocke posilovace by som lamal ruky. znova eko blbost ako hrom, nieco sa vysype 9 a ono sa to eventuelne fakt pokazi) a riesi sa to tradicne vymenou kus za kus - 20 000kc prec. Hydraulika bola blbuvzdorna a ked sa nieco pokazilo, slo to opravit. Ano, zralo to tak 2-5% vykonu motoru ale to snad nikomu nevadilo. Americky accent ma posilovat hydraulicky, EU elektricky - mnohym ludom sa to kazilo a platili velke love za opravu.Toto je hnusna doba !
Nedávno mi mechanik říkal že si mám koupit elektrický posilovač řízení tak jsem hledal a narazil na [odkaz] a já nevěděl rozdíl. Teď už vím a můžu koupit díky za článek