Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Datsun Go+: Tři válce, sedm míst, 182.000 korun

11 komentářů

peter_ko
podľa nadpisu si môže človek myslieť že od zajtra sa začína predávať v ČR aby sa na konci dočítal že v Európe sa s predajom nepočíta... fakt kvalitná novinárska práca.
na záver si dovolím použiť slová miestneho klasika "Ovšem lepší volbou je [odkaz] "
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jossalito
Je to děs... 8-s
Fe
Keď mám 190 cm, môžem si sadnúť aj do 3. radu? >😁
Jenc
Dotaz na rádio Jerevan
:"Keď mám 190 cm, môžem si sadnúť aj do 3. radu?"

V podstatě můžete, pokud před vámi bude sedadlo druhé řady demontováno... 😉
Nicco
Zaujimave, ze sucasne narazove mormy novoluju taketo sedadla bez deformacnej zony. Tam staci naraz zo zadu uz pri 30kmh a cestujucim pribudne na chrbte odtlacok mriezky chladica.
vabis
Dacia Dokker 😉 akorát 1.2 není moc ončo
megacruiser
absenci otáčkoměru, který stojí pár korun a pomůže většině řidičů ke snížení spotřeby. Celkem zajímavě vypadá rádio - extrémně jednoduché, ale s USB vstupem a velkým kolíkem volume. Že se u nás nebude prodávat není zase taková hrůza, v kategorii levné sedmimístně auto tady máme mnohem lépe řešenou Lodgy.
Banjo
Otáčkoměr? V téhle plechovce s váhou do 800 kg bude asi jaké odhlučnění? Skoro nulové. Tím pádem bude motor slyšet dobře. Takže stačí, pokud nebude vozidlo obsluhovat hluchý jedinec...
plavean
Docela by mně zajímalo kudy se má do té třetí řady lézt. Přes sklopená opěradla druhé řady nebo to půjde lépe přes páté dveře?
Banjo
Oni si v Indii a Africe poradí... Pro Evropana se tam bude nastupovat obtížně, ať už předem nebo zadem....