Novinky
Ne, že bych měl nějaký výrazný problém s úpravou masky u F-Type a C-X75, ale na nové XK jsem zvědavý.
Gilgit
Fokte, opet kecy a prehánení, jak jsme od tebe a tvé odpadové novinariny zvyklý. Ty jsi holt takový fokot.
A jeste otázka: Komu tu informaci sédesigner Jaguaru prozradil? Tobe? Tezko, ty se sotva dostanes alespon do blízkosti takových lidí. Takze komu? Nejakému médiu? Jak to ze neuvádís zdroj? Vzdyt Vás pan séfredaktor mi pred pár mesíci napsal, ze vás v redakci upozornil, abyste udávali zdroje svého opisování. Takze ty neposlouchás svého séfredaktora?
A jeste otázka: Komu tu informaci sédesigner Jaguaru prozradil? Tobe? Tezko, ty se sotva dostanes alespon do blízkosti takových lidí. Takze komu? Nejakému médiu? Jak to ze neuvádís zdroj? Vzdyt Vás pan séfredaktor mi pred pár mesíci napsal, ze vás v redakci upozornil, abyste udávali zdroje svého opisování. Takze ty neposlouchás svého séfredaktora?
Vždyť Jaguar již dávno upravuje přední masku podle potřeb jednotlivých modelů z jeho nabídky. A podle mě je to jen dobře. Základ je vždy shodný a konečné řešení nevypadá na každém modelu stejně. Člověk pak aspoň dokáže jednotlivé vozy z modelové nabídky rozeznat, jelikož nejsou z přední části jak přes kopírák.
Teď již jen očekávám dramatický článek o tom, že BMW hodlá radikálně upravit své slavné ledvinky, abychom se nakonec dozvěděli, že je opět jen zvětší >😒]
D-Type / XKSS
E-Type
XJ220 (ve variaci)
XK8
XK
Nezmiňuji záměrně prototypy/koncepty.
Na druhou stranu, očividně se jim z oválné masky nepodařilo vytvořit za desítky let tak charakteristický prvek jako jsou u BMW ledvinky nebo u škodovky přední grill (ta zvládla vytvořit charakteristický a jasně identifikovatelný prvek Škody za cca 17 let, jestli počítám správně).
Již F-Type nemá oválnou masku a zle to rozhodně nevypadá, právě naopak, takže především, ať vypadá nové XK dobře bez ohledu na to, jakou má masku 😉