Novinky
Supra je jedno z nej aut na světě a zaslouží si nástupce. Tohle je fakt nádhera 😄 :yes:
Zaprvé, tato Supra jako koncept vypadá opravdu nádherně. Moc se mi líbí. Vzpomínám na své červené oči, zásobované čas od času kapkami, kterak skenují krajinu v Need For Speed, kde si Supra zajezdila vedle Hondy NSX, Mazdy RX7 nebo monster jako byl Viper. To vše jsem pařil ještě na 3DO konzoli od Panasonicu, kterou skoro nikdo nepamatuje.
A když už jsem trochu Off Topic, tak mi dovolte malou poznámku. Myslím, že budoucnost patří LED diodovým světlům. A až se stanou běžnou součastí standardní výbavy luxusního nebo supersportovního segmentu aut, pak nastane, domnívám se, docela mazec v perech designérů předních světlometů. Dnes je to stále velké zakulacené, protažené až někam ke dvěřím, ale Supra tady jasně ukazuje, že světla nemusí být jen objemná, ale mohou být i tenká jako žiletka. No, čeká nás zajímavá budoucnost. Když to srovnám třeba se světly starých Mercedesů E třídy...
😉
A když už jsem trochu Off Topic, tak mi dovolte malou poznámku. Myslím, že budoucnost patří LED diodovým světlům. A až se stanou běžnou součastí standardní výbavy luxusního nebo supersportovního segmentu aut, pak nastane, domnívám se, docela mazec v perech designérů předních světlometů. Dnes je to stále velké zakulacené, protažené až někam ke dvěřím, ale Supra tady jasně ukazuje, že světla nemusí být jen objemná, ale mohou být i tenká jako žiletka. No, čeká nás zajímavá budoucnost. Když to srovnám třeba se světly starých Mercedesů E třídy...
😉
Zadek vypada hodne dobre, zadna tuctova evropska krabice :yes😒br />
Jinak to smele srovnani s NSX s 3,5l Biturbem a 3 elektromotory s celkovymi cca 550 konma(500-600) je trochu mimo, ale jiste to bude hodne dobre auto.