Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Chevrolet Corvette Stingray umí 300 km/h, i na německé dálnici

8 komentářů

iudex
Nik nespochybňuje, že americké muscle cars dokážu ísť pekne rýchlo, pochybnosti sú skôr o schopnostiach na zatáčkovitej trati. To však nič nemení na tom, že Corvette je momentálne asi najlepšie športové auto z USA (nezohľadňujem kusovky ako Saleen a pod.), naviac aktuálna generácia s dizajnom modelu dotiahnutým do dokonalosti.
MariAchi
No...ty budíky vypadaj jako z laciné videohry. :-)
iudex
No myslel som hlavne dizajn exteriéru, tam vidím pekný mix minulých Corvet s agresívnejšími líniami Ferrari a to sa mi nesmierne páči.
3_diamanty
som rad ze v europe po odchode chevroletu tato nadhera ostane [odkaz] , to auto ma charizmu a to ovela vacsiu ako niektore europske sportiaky ked zratame dohromady, americka klassa :yes:
Jenc
Já na to mám úplně opačný názor. Nedají se zpochybnit výkony toho auta, pro fandy amerik jasná volba. Je dobře, že se prodává v Evropě, zrovna tak nový Mustang.
Ale s ím charizmem, no na mě působí poslední generace tak nějak plastově.
Pro mě je klasika jako 911 prostě nepřekonatelná, nebo takový nový F-type s V8, to je krasavec.
Samozřejmě corvettu nijak nehaním, aby si to někdo nevyložil jinak
Magister
Každému se líbí něco jiného. Já osobně ameriky můžu! Nejvíce mě vždy oslovovaly Mustangy Shelby.
Jenc
Jak píšeš. Mě se třeba ještě líbí původní mustang, ale současná generace mě neoslovuje vůbec.
beibej
* :no: