Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Meriva, Prius a 911: Vítězové TÜV Report 2014

15 komentářů

Dylan McKay
Tento rok jsem u tří Priusů měnil 3x olej a 1x svíčky (mají se měnit v 90.000 km, ale vyměnil jsem až ve 124.000 km). Za svíčky jsem u Toyoty dal 3.600 Kč. Olej měním v servise ve Slaným za 2.700 Kč komplet.
U 911 1x olej za 3.600 Kč komplet opět ve Slaným. Jinak vůbec nic, když nepočítám pneumatiky.

A takhle to je takřka každý rok. Prius a 911 jsou skutečně nejspolehlivější vozy! :yes:
šmoula nešika
Hlavně platí: „Když je miluješ, není co řešit“... 😄
MariAchi
Stilo - 😲
Cayenne - velké, těžké, výkonné, hodně vybavené, s vysokým nájezdem a přitom je v top3 - :yes:
sendador
Spatne hodnoceni Stila me prekvapuje, ja ho mel 4 roky (kupoval jsem 3letou ojetinu), najel 70000 a nikdy me nenechalo ve stychu.
MariAchi
Podle sebe nemůžeš usuzovat na model vozu obecně - viz zde oblíbenej D-Fens a jeho "italský káry ne.se.rou, na mojí Alfě jsem měni jen....".
JapanPower
Citroën, Fiat nesklamali ako vzdy >😒]
u Dacie sa s tym tak nejak pocita uz dopredu
Opel a Golf, tak tomu neverim a keby ze aj, tak jedine nahodou a s obrovskym stastim
Mazda a Toyota ziadne prekvapenie, to je standard
nemecka premia absolutne nic, slaby priemer
pogo26
Asi mu dobře svítí světla. Nic jiného z této statistiky nedozvíš. Ostatní závady se v této statistice nijak neprojeví. Jejich četnost je o řád nižší.
Simone
Stilo oproti starému bravu není až taková tragédie ale jinak je to neskutečný krám.
stanislaff
Celej TUV Report je o nicem. ADAC testy spolehlivosti maji mnohem vetsi hodnotu.
Saab
A v čem má statistika ADACu větší hodnotu ? K nejčastějším závadám tam patří kabely překousané kunou, vybitá baterie nebo celých cca 10% závad připadá na defekt pneumatik. Co to vypovídá o spolehlivosti aut ?
Starší výsledky např. zde [odkaz]
sargis
ADAC metodika mi tiez nesedi. Ale povie mi, ze ked byvam pri lese, ake "kunofilne" auto si nemam kupit 😄
Simone
Prvnímu místy Merivy se nedivím. Sám vlastním novou Astru a po 3 letech a nájezdu 50tis km, žádný problém a maximální spokojenost. :yes:
sapip
pockaj do 100 000km.a potom povedz ci si uz nevymenil alternator,zhaviacu riadiacu jednotku.baterku,kompresor klimatizacie.zhaviace sviecky nepisem to je spotrebny tovar. kamarat totiz na 4 rocnej astre toto vsetko uz stihol. moja zena na 6 rocnej i30 stihla akurat vymenit baterku. ja som tourana teraz predal 3 rocny. mal som s nim patalie ale nie ako kamarat. ale vedeli nahnevat aj ked kazde auto je ine. staci ze ho vyrabaju v pondelok po vikendovej akcii a co to sa neurobi dokladne lebo boli hlava.a v piatok sa uz blizi vikend.
😄 takze najlepsie je kupit auto vyrobene ine dni
kyklop
Niekolko oplov som pouzival ako firemne s ziaden z nich nemal vymenene tebou uvedene diely ani po viac ako 100k km....
twistedTSD
Ještě aby ne, za 3 roky a 50 tisíc. 😄