Novinky
...jestli se mezi přední podběhy Macanu vejde motor s protilehlými válci.
Na to zapomeň. A hlavně proč když tu je 2.0 TDI, časem možná nejprodávanější verze Macanu >😒]
Teraz neviem?! ;-\
Robíš si srandu alebo to myslíš vážne?
Robíš si srandu alebo to myslíš vážne?
Proč?
Podívej se na motor V6, kde má hlavy válců a to je to V.
Auto musí mít taky nějaký rejd, zkrátka umístit motor s protilehlými válci mezi přední kola není jen tak, u Subaru by mohli vyprávět.
Podívej se na motor V6, kde má hlavy válců a to je to V.
Auto musí mít taky nějaký rejd, zkrátka umístit motor s protilehlými válci mezi přední kola není jen tak, u Subaru by mohli vyprávět.
Prečo, prečo?
Prečo by sa tam nemal zmestiť? Keď ho dokážu dať do Boxtera/911 a do Subaru v mid-size SUV nevidím problém.
Prečo by sa tam nemal zmestiť? Keď ho dokážu dať do Boxtera/911 a do Subaru v mid-size SUV nevidím problém.
V boxsteru je před zadní nápravou v 911 za zadní nápravou.
To mi je jasné...
v Macan-e musí byť priamo nad nápravou?! 8-s
v Macan-e musí byť priamo nad nápravou?! 8-s
Když bude před, bude mít težkej čumák, když za, bude málo místa v interiéru.
Macan je Q5, takze co se vleze do Q5, to se vleze i do Macana, nic sloziteho 😄
Tak jednoduché to není. Na rozdíl od PL71, MLB nevyvíjeli s Porsche na mysli. Takže si platformu museli upravit. Pokud plánují plochý čtyřválec, tak si pro něj museli udělat místo. A předek skutečně rozšířili (i když to nemusí mít nic společného s motorem).
Měl by ses podívat, jaké motory o jakém objemu, výkonu a s kolika válci sám konstruoval a jaké montoval do svých aut. :-!
A v modelu 1:43, kterej ti možná donese Ježíšek, ti může bejt motorizace ukradená, stjne budeš dělat "hen hééén" jakoby tam byla V8 s turbem.
A ty si dneska evidentně vynechal prášky a to nejen z důvodu že se ti ta kombinace 2.0 TDI a Porsche asi líbí >😒]
Můžeš se tu tomu trendu řehtat jak pako, což je tobě vlastní, ale fakt je, že Porsche nedělá nic jiného, než zbytek německé prémie a k jeho cti je nutné dodat, že na naftu a čtyřválce přešli s velkým odstupem poslední.
Takové BMW do stejně velké X1 v Evropě nic jiného, než čtyřválce, nedodává.
Ty budeš jeden z těch * co vocad Kylii vyštvali viď? Ty * * * * * *. Díky tomu konečně zase píše ty svý hudební recenze, takže i když seš * z***nej tady si nedopatřenim udělal něco kladnýho. A že ve svý sebestředný blbosti degraduješ značku Porsche na úroveň klumpru BMW 18d nechám bez komentáře. Buď ti ta kravina prostě dojde nebo by to byla zbytečná práce
Zmínit u jedný kategorie aut dva extrémy je celkem normální, narozdíl vod 2.0 TDI v Porsche. A že po tobě všechno steče mě nepřevapilo >😁
Jo a díky [odkaz] >😒]
>😁 :no: Jen zírám, a pokud jde o důvod mých narážek na Kylie v souvislosti s tebou, nějaké maily mně ani nenapadly, to jen, že to co a jak píšeš, ji nápadně připomíná, akorát je to z hlediska znalostí o řád níž...
A ta její obrana tady, fakt dojemné. 😄
Leda by to bylo samo to šovinistický prase vo kterym píšu a kterej si dává k těm svejm kecum :yes: sám sobě >😁
Myslel jsem si to >😒]
Co se Kylie týká, někdy jsem s ní souhlasil, jindy ne, zejména její posedlost tepáním čehokoliv se znakem VW byla až komická, ale jedno vím určitě, takto buranským způsobem jakým to vedeš ty, jsme spolu nikdy nediskutovali. Převyšuje tě nejen znalostmi, ale i úrovní... :no: