Novinky
...ale tomu Superbu to prostě sekne. :yes:
To že to sekne Superbu je pouze někoho osobní názor, který třeba já nesdílím. Daleko raději bych viděl lepší výsledky Mazdy, Hondy a Lexusu. Problém je, že český trh je velice konzervativní a s tím nikdo nic neudělá - bohužel. Ikdyž je dobře, že se pomalu do popředí dostávají značky které se dříve pohybovaly spíše dole nebo ve středu tabulky. 😄
Japonec patri a patrit bude nakonec 😄
spravne poprosim japonec, konkretne mazda 6 az nakoniec. Nechcem aby vsetci mali rovnake auto ako ja, rad kusok vycnievam z davu 😄
Mazda6 prekvapila. Sice nas tunajsi automobilovy e😜ert si z jej dizajnu rad utahuje (a to vlastne zo vsetkych modelov, nie len 6-ky), ale vyzera to ze si svojich zakaznikov nasla. Osobne radim Accord po technickej stranke trosku vyssie, ale Mazda6 zrejme boduje svojou povestnou vysokou spolahlivostou...
Co by som ovsem vyzdvihol je to, ze vlastne vsetky faceliftovane modely (2, 3, 6) su lahsie, ako prechadzajuce. Za toto patri mazde fakt pochvala...
Co by som ovsem vyzdvihol je to, ze vlastne vsetky faceliftovane modely (2, 3, 6) su lahsie, ako prechadzajuce. Za toto patri mazde fakt pochvala...
Koukám, že ta Laguna se pomalu stává autem pro individualisty s vytříbeným vkusem, kde je Delta od počátku. Prostě žádná masovka.
No mne s zda ze skor C5 je akosi na tom este horsie ako Laguna.
Lagunu este sem tam zbadas ale C5 je rarita skutocne bieda ved 407 predava este staelako za mlada sila.
Lagunu este sem tam zbadas ale C5 je rarita skutocne bieda ved 407 predava este staelako za mlada sila.
C5 je to samý. Někdo by jistě jako důvod udal, že to nejsou typická fleetová auta a lidi si je kupujou za "vlastní" peníze. Bože!!!
spíš je tu málo francouzských společností. v jedné velké stavební společnosti po prodeji frantíkům, šly z firmy všechni pašíkové a spol. A teď fičí na C5 a P407.
vedle mého baráku sídlí softvérová firma, myslím že je ale česká, a ti jezdí na Renaultech. I když je tam jen jedna Laguna 2 a pak spíš Megany a Clia. Ale to bude spíš výjimka.
Otázka je, proč se nedokážou neněmecké automobilky více prosadit do firemních autoparků?
Otázka je, proč se nedokážou neněmecké automobilky více prosadit do firemních autoparků?
Mimo jiné -> fleetová cenová a servisní politika VW,hustota servisní síťě,...a nakonec i ta "imáž"... 😉
:yes: a proto naše firma má fordy :-!
A proč né TATRY, ty pokrytecký zaprodanče...?! 😉 >😒]
tak cenou snad konkurovat frantíci umí. Servisní síť možná není tak hustá jako VW (o Škodě nemluvě), ale taky to není žádná tragédie. Imidž a zůstatková cena při prodeji mi vycházejí jako nejsilnější argumenty.
Souhlas. Image a zůstatková cena u VW je nejsilnější argument. :yes: Když ti konfigurátor u frantíka hlásí dopředu slevu 100 litrů aniž sis pomalu vybral model, tak tam neni něco v pořádku.
tak já raději vím, že v rámci permanentní akce je sleva na cenníkové ceny 100litrů než abych se pak přímo v showroomu dohadoval o těch 100 litrů a vyhrožoval konkurencí a pod.
Ale já jsem měkota a nerad vyjednávám, detto o penězích, někomu to určitě spříjemní výběr nového auta 😉
Ale já jsem měkota a nerad vyjednávám, detto o penězích, někomu to určitě spříjemní výběr nového auta 😉
ono to ale vyzerá dosť blbo, keď cenníkové ceny vydržia v platnosti cca 3 mesiace. Si potom poviem, že si z nás hádam strieľajú... ;-\
cenníkové ceny sú zdrap papiera pri všetkých značkách. Teda pardon, poistky a spoluúčasť samozrejme počítajú z ceníkovej ceny, to ano.
Niekto robí špeciálne edície, niekto dá plošnú zľavu na všetky modely. Mňa osobne to neuráža, každý si može vybrať čo jemu najviac vyhovuje. :-!
Niekto robí špeciálne edície, niekto dá plošnú zľavu na všetky modely. Mňa osobne to neuráža, každý si može vybrať čo jemu najviac vyhovuje. :-!
Tebe to možná neuráží, ale když ti za dva měsíce zlevní Lagunu o 200 litrů, tak tomu se už ani urážka říct nedá. To pak čekáš až jí slevní ještě a čekáš a čekáš a 18 prodáno. Já vim...za svoje.
tak jestli nejsi úplně mimo, sleduješ trošku trh a vývoj cen, nekoupíš si Lagunu (nebo jakýkoliv jiný Renault) první pár měsíců po uvedení na trh. Už nějaký ten rok mají tuhle cenovou politiku nastavenou, tak snad si toho všimli už i totální ignoranti.
Jinak bys přece musel postupovat u všech značek. Koupím si teď nového Guruho, za půl roku příjde nějaká speciální limited edition czech social brutal edition, a máš to o 50 tis. levněji. Dělají to všichni do jednoho.
18 kusů je vzhledem k okolnostem normál pro Lagunu. Před čachry s DPH měla stabilně 30 +/- pár kousků. Teď u všech je zjevný pokles jak se vyčkává.
:-!
Jinak bys přece musel postupovat u všech značek. Koupím si teď nového Guruho, za půl roku příjde nějaká speciální limited edition czech social brutal edition, a máš to o 50 tis. levněji. Dělají to všichni do jednoho.
18 kusů je vzhledem k okolnostem normál pro Lagunu. Před čachry s DPH měla stabilně 30 +/- pár kousků. Teď u všech je zjevný pokles jak se vyčkává.
:-!
Sledovat trh můžeš, jak chceš. U tý Laguny to bylo snad dokonce čtvrt mega a to vážně nedokážu vysledovat. Každopádně kdybych měl z těhle věcí opruzeniny, tak bych právě jezdil třeba Renaultem.
Ze 609 000 na 489 000, to je 120 000, máš trochu velké oči. Jen tak pro legraci se podívej o kolik zlevnily Fobie, taky tak o 100 000 a to ne z 600 000 ale z 350 000.
Stréc si kupoval před pěti lety Fabiu I za 300 000, HTP, metla, elektrická okna a tím to končí. Loni si koupil Fobii HTP s klimou, el okny, dálkovým centrálem, Rádiem s 6 CD a MP3, vyhřivanými sedačkami, el. okna a zrcátka, hliníková kola. Když mi řekl, že 280 000 včetně metalízy, tak jsem nechtěl věřit, mimochodem skladovka. V lednu jsem se díval na skladovky a stejěn vybavené za 189 000 Kč.
Ceny Octávií šly taky ohromně dolů. Golfy o kolik polevnily... C5 začíná jen o 20 000 výše než Laguna. Passat je v akcích po 550 000... Jen nikdo na to neupozorňuje.
Stréc si kupoval před pěti lety Fabiu I za 300 000, HTP, metla, elektrická okna a tím to končí. Loni si koupil Fobii HTP s klimou, el okny, dálkovým centrálem, Rádiem s 6 CD a MP3, vyhřivanými sedačkami, el. okna a zrcátka, hliníková kola. Když mi řekl, že 280 000 včetně metalízy, tak jsem nechtěl věřit, mimochodem skladovka. V lednu jsem se díval na skladovky a stejěn vybavené za 189 000 Kč.
Ceny Octávií šly taky ohromně dolů. Golfy o kolik polevnily... C5 začíná jen o 20 000 výše než Laguna. Passat je v akcích po 550 000... Jen nikdo na to neupozorňuje.
Bože, ty aby si se neozval... Hele ty rádio s CD, já si jen pamatuju, že to potvrdil i Perun, tak klídek... někde v historii to bude, jinak bych to nepsal... Ano, byl to šok.
Laguna šla s cenou oficiálně a první, proto si ji pamatuješ, ale určitě si jakožto znalec konfigutátorů pamatuješ i ostatní ceny aut, takže by to pro Tebe neměl být až takový problém si to porovnat 😉
Máš ale pravdu v tom, že to pro image značky zrovna dobrý není nasadit cenu a za dva měsíce jí srazit o cca 200 tisíc. To samý v bledě modrým s Koleosem. Připadá mi lepší to co udělali s Meganem, rovnou rána a případně podle prodejů trochu přitlačit.
Každopádně v tomhle má VW navrch, můžou si dovolit uplně jinou cenotvorbu. To je hrozný slovo. I na ně ale třeba v případě Tiguanu došlo, svezl se na vlně zlevňování malejch SUV a museli ho taky zlevnit. To si může GTI říkat co chce.
Každopádně v tomhle má VW navrch, můžou si dovolit uplně jinou cenotvorbu. To je hrozný slovo. I na ně ale třeba v případě Tiguanu došlo, svezl se na vlně zlevňování malejch SUV a museli ho taky zlevnit. To si může GTI říkat co chce.
OK, ale je pochopitelný, že VW je v podstatě "vládcem" trhu a prostě z toho těží. Každopádně bych to nebral, jako vydírání jedince. Na druhou stranu maj co nabídnout a proto ty čísla....
frantíci sú v tomto nacionalisti ako s*v*i*ň*a. V predchádzajúcom zamestnaní (FR firma) som toho bol priamym svedkom. Jeden z veľa príkladov. Odišlo nám jedno tesnenie na stroji a na sklade už nebolo. Šéf (francúz) okamžite volal do Francúzka aby nám také poslali. Dorazilo za tri dni a stálo to 2500skk aj s kuriérom. Ja som ešte v ten deň vybehol kúpiť do nášho obchodu rovnaké a stálo 48skk. A bol som riadne pokefovaný.
Inak ten stroj fachčil s tým "našim" tesnením rovnako dobre ako s tým z FR. A takto to bolo so všetkým...
Inak ten stroj fachčil s tým "našim" tesnením rovnako dobre ako s tým z FR. A takto to bolo so všetkým...
Současná C5 sedan ze zadu, to je absolutní designová noční můra..., kdo nezažil na živo, jen z fota to nepochopí...
Proti tomu je Ma6 designová nirvána...
Proti tomu je Ma6 designová nirvána...
Pro mě je nirvána úplně něco jinýho. Pro redakci Autocaru je to světe div se Jag XF v naftě, pro někoho Magda a mě stačí buřtguláš.
Mně se ty nové Jagy taky líbí, po těch hrůzách co mněl třeba Michal David je to dokonalost sama...
A Ma6 je na tom ve své třídě s designem taky dost dobře, pro srovnání se stačí podívat třeba na nový Avensis....
A Ma6 je na tom ve své třídě s designem taky dost dobře, pro srovnání se stačí podívat třeba na nový Avensis....
já bych to s Lagunou neviděl nijak tragicky. Drží se na svých číslech, a pokles u ní kopíruje víceméně pokles v celé střední třídě.
Nebo si snad čekal Lagunu v první trojce? 😉
Nebo si snad čekal Lagunu v první trojce? 😉
Přečti si pár diskusí o Laguně zpátky. Skoro se divim, že ještě nemam dvě doma 😲
tak snad se nechceš porovnávat se "seriozními" diskutéry, kteří na základě skice, maximálně špionážního snímku zakrytovaného nového modelu umí odhadnout úspěšnost prodeje a zároveň poruchovost a kvalitu >😒]
Karty jsou rozdány, sem tam někdo vytáhne se štěstím nějaký tromf, ale jinak platí pro český trh, skoro ve všech kategoriích jeden spojující prvek - stabilita :-!
Karty jsou rozdány, sem tam někdo vytáhne se štěstím nějaký tromf, ale jinak platí pro český trh, skoro ve všech kategoriích jeden spojující prvek - stabilita :-!
Dnes ten , ktorý je to , čo jeho auto s ódou na apoštola trochu mešká. >😁
Piluje detaily, chce davy na Hradě jako Obama ... 😉
cim horsia sprava, tym dlhsie pracuje na komentari. Pochop, zdovodnit ten prepad (-48😖 v predajoch apostola, to nie je vobec lahke. A k tomu aj premiovy koncernovy klenot (A4) ma podobne mizerne vysledky (-43😖. Z toho by jedneho klepla pepka...
16% na trhu u Passata ti přijde jeko špatná zpráva? Co by tedy měli říkat ty novinky s odřenejma 2-3%? Jestli ti teda takový výsledky dělaj radost, tak máš v tý makovici pěknej brajgl.
Asi ti uniklo, ze som hovoril o medzirocnom poklese predaja. Nie o podiele na trhu. Mimochodom, vlani o tomto case mal Passat 26.5% podiel na trhu v strednej. A nabuduce skus bez urazok...
No tie vysledky vyzeraju sice dost zle, ale aspon co sa premie tyka, tak ani konkurenti na tom niesu lepsie - BMW 3 -41,5%, MB-C dokonca -61,7%. Ale percenta, nepercenta, kriza nekriza, aj tak si tieto premiovky drzia skvele priecky v tabulke. :yes:
gratulace ke krásnému čtvrtému fleku 😄 GTI a jemu podobní z toho určitě nejsou moc nadšeni. bohužel si myslím, že jakmile se firmy vzpamatujou z krize, půjdou klasické fleety zase nahoru.
I toto ale ukazuje na fakt, jak je M6 dobré auto. Asi si toho všimlo v poslední době víc lidí 😉
I toto ale ukazuje na fakt, jak je M6 dobré auto. Asi si toho všimlo v poslední době víc lidí 😉
Souhlas! M6 s SMG je jedno z nejlepších aut na silnici. O to se nemá cenu hádat. :-! :yes😒br />
The BMW M6 is a high-performance version of the 6-Series automobile, designed by the motorsport division of the German manufacturer.
The BMW M6 is a high-performance version of the 6-Series automobile, designed by the motorsport division of the German manufacturer.
navtech s jeho cim dal tim slabsim humorem, je jednim z nejvetsich patolizalu tady na foru. o tom se nema cenu hadat. :-! :yes😒br />
The M6, shortcut of Mazda 6, is just good car. Not a miracle like veyron, but the top of M6 class - you know what i mean. Made by proud japan manufacturer.
The M6, shortcut of Mazda 6, is just good car. Not a miracle like veyron, but the top of M6 class - you know what i mean. Made by proud japan manufacturer.
V tabulce jednokarátových diamantových kovbojů je vše plus mínus na svém místě. Překvapivý je snad jen úspěch Passatu. Asi nikdo z nás nečekal, takovou porci "soukromých" nákupů... no, je to o tom, že Passat je opravdu tím nejlepším ve středním mainstreamu (vím, supermainstreamu) a inspiruje nejen podnikovou sféru už i v Česku.
Když se na to auto podíváš, dojde ti, kdo určuje kabát třídy. Ten, kdo se Pasatu podobá, ten kdo se jím nechává inspirovat (mazda6 např.) ten boduje i v prodejích, ten kdo se pokouší o jinou designovou cestu (delta) prodává, co prodává. Osobně bych vyzdvihl celkový střih karoserie Apoštola, střih, který ani po pěti letech nezestárnul, nezevšedněl. V mutaci kombi pak patří Apoštolovi mainstreamové prvenství ve ztvárnění zádi a zejména zadních lamp, to je koncert harmonie. Kdybych měl volit ještě i dnes vůz ze středního mainstreamu, bez váhání bych volil jedině Passat CC na nějaké světlé metalíze. To je vskutku dělo.
Styl, harmonie, image, tímto triumvirátem bych vyjádřil svůj názor na Passat. Popravdě uznávám, že Passat dodnes nenašel ani v jedné z těchto tří disciplín přemožitele.
A co, že bych vyzobnul u konkurence?
- mondeo: podvozek
- mazda6: akcent na sportovní jízdu
- 407 - podvozek, komfort na předních sedadlech
- C5 - nic
- insignia - čerstvost vizáže.. až nečekanou pohledovou jiskru
- avensis - jízdní spolehlivost (tuším z minulosti)
- laguna - nic
- accord - ovladatelnost
Avšak protože člověk nekupuje u auta jednotlivost, ausgerechnet ve středním mainstreamu, zajímá mě, kdo v nabídce naplňuje ideál. Definuji tedy ideál - důstojnost karoserie, jízdní komfort, odladění vozidla jako celku, jeho praktičnost, image, prestiž. Výsledkem je (a to bez-kon-ku-ren-čně) PASSAT, Apoštol tvých snů. V mutaci CC je to dnes mainstreamově jasná jednička. Čtyřdveřovým coupé získáváš takřka prémiovou silniční prestiž.
Registrujme rovněž úspěch prémiové áčtyřky. Je to úspěch zasloužený a odtušuji že i trvalý. To auto je opravdu trefa.
Číslem měsíce je ovšem (dovolme si ten výjimečný jednočíselný luxus)... 2. Ano, Saab 9-3. Auto, které ať je dnes už technicky jakkoli za svým zenitem, je stále krásné (sedan) a popravdě píši, že když dnes koupíš Saaba, budeš se sním moci ještě za deset let vytáhnout mezi fajnšmekry.
BRAVO SAAB :yes:
Když se na to auto podíváš, dojde ti, kdo určuje kabát třídy. Ten, kdo se Pasatu podobá, ten kdo se jím nechává inspirovat (mazda6 např.) ten boduje i v prodejích, ten kdo se pokouší o jinou designovou cestu (delta) prodává, co prodává. Osobně bych vyzdvihl celkový střih karoserie Apoštola, střih, který ani po pěti letech nezestárnul, nezevšedněl. V mutaci kombi pak patří Apoštolovi mainstreamové prvenství ve ztvárnění zádi a zejména zadních lamp, to je koncert harmonie. Kdybych měl volit ještě i dnes vůz ze středního mainstreamu, bez váhání bych volil jedině Passat CC na nějaké světlé metalíze. To je vskutku dělo.
Styl, harmonie, image, tímto triumvirátem bych vyjádřil svůj názor na Passat. Popravdě uznávám, že Passat dodnes nenašel ani v jedné z těchto tří disciplín přemožitele.
A co, že bych vyzobnul u konkurence?
- mondeo: podvozek
- mazda6: akcent na sportovní jízdu
- 407 - podvozek, komfort na předních sedadlech
- C5 - nic
- insignia - čerstvost vizáže.. až nečekanou pohledovou jiskru
- avensis - jízdní spolehlivost (tuším z minulosti)
- laguna - nic
- accord - ovladatelnost
Avšak protože člověk nekupuje u auta jednotlivost, ausgerechnet ve středním mainstreamu, zajímá mě, kdo v nabídce naplňuje ideál. Definuji tedy ideál - důstojnost karoserie, jízdní komfort, odladění vozidla jako celku, jeho praktičnost, image, prestiž. Výsledkem je (a to bez-kon-ku-ren-čně) PASSAT, Apoštol tvých snů. V mutaci CC je to dnes mainstreamově jasná jednička. Čtyřdveřovým coupé získáváš takřka prémiovou silniční prestiž.
Registrujme rovněž úspěch prémiové áčtyřky. Je to úspěch zasloužený a odtušuji že i trvalý. To auto je opravdu trefa.
Číslem měsíce je ovšem (dovolme si ten výjimečný jednočíselný luxus)... 2. Ano, Saab 9-3. Auto, které ať je dnes už technicky jakkoli za svým zenitem, je stále krásné (sedan) a popravdě píši, že když dnes koupíš Saaba, budeš se sním moci ještě za deset let vytáhnout mezi fajnšmekry.
BRAVO SAAB :yes:
S tim se rozhodně nedá nesouhlasit. :yes: Jen u toho pašíka bych si ten design představoval i v základu, jako R36, nebo spíš to CC. Prostě trochu "rozlezlý". Ale opět musim přiznat, že krom prémie nabízí VW nejucelenější techniku bez kompromisů. Jde "jen" o prachy a vědět, co chceš. 😉
Však kdo chce, může skočit do svojí káry a jít si to s nim dneska rozdat do pražských ulic! >😁
Však kdo chce, může skočit do svojí káry a jít si to s nim dneska rozdat do pražských ulic! >😁
"...Ten, kdo se Pasatu podobá, ten kdo se jím nechává inspirovat (mazda6 např.)..."
Mazda6 sa podoba passatu? Mazda6 sa ni mechava inspirovat? No to vyzera na kontumacne vitazstvo v zlatom ventilku! >😁
Mimochodom, pokracujes v svojej tradicii "prevratme kabat, ked sa nam to hodi". Nie je to tak davno, co si tu dizajn Mazdy6 skopal pod zem (nechce sa mi to hladat, ale vsak vies, pamat mam dobru), a zrazu ma mazda6 predajny uspech udajne preto ze sa passatu podoba (?). Teda neuraz sa, ale to vyzera na vaznu ocnu vadu... >😁
Mazda6 sa podoba passatu? Mazda6 sa ni mechava inspirovat? No to vyzera na kontumacne vitazstvo v zlatom ventilku! >😁
Mimochodom, pokracujes v svojej tradicii "prevratme kabat, ked sa nam to hodi". Nie je to tak davno, co si tu dizajn Mazdy6 skopal pod zem (nechce sa mi to hladat, ale vsak vies, pamat mam dobru), a zrazu ma mazda6 predajny uspech udajne preto ze sa passatu podoba (?). Teda neuraz sa, ale to vyzera na vaznu ocnu vadu... >😁
Klídek, ty si jak fanoušek Baníku! Magda má (podle mýho) nejvíc nakročeno právě k Passatu. Vede u ní, jako u Toyoty ta imaginární spolehlivost, nekontroverznost a kdyby měla "techniku", myslim motory, převodovka, 4x4 a podobný věci, jako Passat, tak se tlučou o přední příčky. Nic jinýho bych v tom nehledal. Magda je jako ostatní... něco má lepší, něco horší, ale ne všechno. Jinak mě nevadí...
Spolahlivost u mazdy myslim nie je daka "imaginarna", vacsinou sa v rebrickoch (aj nemeckych) vyskytuje na poprednych miestach. Pokial ide o 4x4, myslim ze to mazda ma, respektive v minulej verzii bola Mazda6 s 4x4 pohonom (ovsem skutocny permanent, nie haldex). Motoricky je v dieseloch asi o chlp pred passatom, v benzinoch vyrazne zaostava...
Ja nevravim ze Mazda6 je zle auto (osobne si myslim ze Accord je vyssie), ale pozastavujem sa nad tou udajnou podobnostou. Tusim niet rozdielnejsich aut v strednej triede: tam kde Passat oslovuje klientov solidnostou, cistymi nenarusenymi liniami a hlbokym "pohladom", tam ma Mazda6 odvazne (skoro az prilis) krivky, sikme hrany, prizmurene "oci". Tie auta maju uplne odlisny naturel...
Mimochodom, cim su povestni fanusikovia Banika???
Ja nevravim ze Mazda6 je zle auto (osobne si myslim ze Accord je vyssie), ale pozastavujem sa nad tou udajnou podobnostou. Tusim niet rozdielnejsich aut v strednej triede: tam kde Passat oslovuje klientov solidnostou, cistymi nenarusenymi liniami a hlbokym "pohladom", tam ma Mazda6 odvazne (skoro az prilis) krivky, sikme hrany, prizmurene "oci". Tie auta maju uplne odlisny naturel...
Mimochodom, cim su povestni fanusikovia Banika???
Magda má podle mě jednoznačně sportovnější vzezření, než Passat, to je OK. Spolehlivost ať imaginární, nebo brána dle médií je třeba před Passatem. Důležitá je stejně osobní zkušenost a následná zkušenost se servisem, nebo kulance. Tyhle kydy neberu v potaz u žádnýho auta.
Každopádně VW má právě výhodu v tom, že v kratší době vyrazí s lahůdkama, jako je DSG, 4x4 a pod. Nebo okamžitě. A nejen Magda, ale i všichni ostatní nenabízej tak ucelený tech. věci a to je podle mýho jejich deficit. Každopádně i MY jsme Evropani a většina firem i lidí zaměstnanejch je u firem v EU, takže nejen proto je VW neporazitelnej.
Každopádně VW má právě výhodu v tom, že v kratší době vyrazí s lahůdkama, jako je DSG, 4x4 a pod. Nebo okamžitě. A nejen Magda, ale i všichni ostatní nenabízej tak ucelený tech. věci a to je podle mýho jejich deficit. Každopádně i MY jsme Evropani a většina firem i lidí zaměstnanejch je u firem v EU, takže nejen proto je VW neporazitelnej.
vsichni vime, ze mazde fandim ale musim to napsat. rikas osobni zkusenost. 140.000 km a na tom aute se rozbil jednou zamek u dveri, coz byla oprava za 500,- Kč. o tom se nasem ostatnim autum muze jenom zdat. a to se s ni nejezdila zadna pohadka... ta spolehlivost neni imaginarni. to je proste sprosta urazka at uz fandis komukoliv... nerikam, servisni sit neni z nejlepsich, technicke vychytavky tam opravdu chybi a pokud prijdou, tak pozde. mazda tim ztraci ano. ale pokouset se tu nahlodat jeji spolehlivost ? to je hodne rekl bych odvazne.
Tohle jsou historky na nic, skejpo. Mohu ti napsat (a popravdě) že těch stopadesát tisíc dá dneska bez poruch takřka každej šofér s každým autem. To co píšeš nevypovídá vůbec nic.
Mohu ti dokonce napsat historky o mazdě, kterém znám já a z nichž by ti vstávaly vlasy hrůzou na hlavě - například kolegova zadírající se řadička či rozsypanej wankel, který se servismani báli položit na operační stůl...
Mazda je japonský echtmainstreamový produkt. Inspirací z japonska může ovšem pro evropského jezdce být než Honda a Subaru. Tamjsou stopy originality, ale jestli si koupíš Cromu nebo mazdu 6 je v podstatě jedno. V obou případech kupuješ běžný mainstream. U poslední mutace šestky jen s tím, že jede na sportovnějším podvozku. Chtěl bys sportovnější podvozek od mazdy? Já ne. Jedině v mazdě MX5... to ano, to auto s duší.
Mohu ti dokonce napsat historky o mazdě, kterém znám já a z nichž by ti vstávaly vlasy hrůzou na hlavě - například kolegova zadírající se řadička či rozsypanej wankel, který se servismani báli položit na operační stůl...
Mazda je japonský echtmainstreamový produkt. Inspirací z japonska může ovšem pro evropského jezdce být než Honda a Subaru. Tamjsou stopy originality, ale jestli si koupíš Cromu nebo mazdu 6 je v podstatě jedno. V obou případech kupuješ běžný mainstream. U poslední mutace šestky jen s tím, že jede na sportovnějším podvozku. Chtěl bys sportovnější podvozek od mazdy? Já ne. Jedině v mazdě MX5... to ano, to auto s duší.
Samozrejme, ze velka vacsina aut nema ziaden podstatny problem nakrutit 150tisic. A u kazdeho vyrobcu sa obcas najde zmatok, s ktorym je majitel v servise ako doma. Preto sa (bez)poruchovost obvykle hodnoti na dostatocne velkej statistickej vzorke. Myslim ze v tomto smere sa tabulky ADAC alebo TUV daju uz brat do uvahy, a maju iste lepsiu vypovedaciu hodnotu ako jednorazovy test co urobi autobild na 1 aute...
Samozrejme, ak ma zakaznik pech, a dostane ten jeden zmatok z tisica, tak si moze s tabulkami spolahlivosti akurat tak vytret zadnicu... 😄
Samozrejme, ak ma zakaznik pech, a dostane ten jeden zmatok z tisica, tak si moze s tabulkami spolahlivosti akurat tak vytret zadnicu... 😄
ne GTI. ty si rikal, ze tabulky ti sou k prdu a chces dukaz. ten sem ti predlozil. o zbytku si muzes udelat predstavu z tech tabulek, ze to asi nebude ojedinely pripad. 150.000km bez nejaky poruchy, treba i malickosti, to se snad nevidi. tvuj slavny passat se v tomhle ohledu muze tabulkove celkem stydet. je pravda, ze nejaky kousky daj 150k bez problemu ale bude vetsi pravdepodobnost, ze ten kousek mit nebudes.
a na zaver perlicka. psal si jak se mazda ted veze na vlne designu passata ale najednou, kdyz uz to zas neni potreba, ma dobrej pouze podvozek. tak uz si konecne uvedom co tu pises...
a na zaver perlicka. psal si jak se mazda ted veze na vlne designu passata ale najednou, kdyz uz to zas neni potreba, ma dobrej pouze podvozek. tak uz si konecne uvedom co tu pises...
To by me tedy zajimalo, kolik z prodanych kousku ma neco jineho, nez manual a TDIcko. O ctyrkolce ani nemluve.
to je fuk kolik se toho prodá. Jde o to, že si to můžeš koupit, jestli teda skutečně chceš. A to je sakra konkurenční výhoda. I kdyby se prodal za celý rok jenom jeden.
V tomhle je koncern skutečně hodně před konkurencí - paleta možných hračiček které si člověk může objednat. To je prostě fakt.
Třeba u Frantíků pochopím, když tam necpou 4x4. Přece jenom na severu tolik toho neprodají, a pro jižní kraje je to trochu zbytečné. Ale proč 4x4 nenabízí Ford? Nebo Japonci, ti přece taky prodávají hafo v Rusku, takže by se jim to snad vyplatilo. ;-\
V tomhle je koncern skutečně hodně před konkurencí - paleta možných hračiček které si člověk může objednat. To je prostě fakt.
Třeba u Frantíků pochopím, když tam necpou 4x4. Přece jenom na severu tolik toho neprodají, a pro jižní kraje je to trochu zbytečné. Ale proč 4x4 nenabízí Ford? Nebo Japonci, ti přece taky prodávají hafo v Rusku, takže by se jim to snad vyplatilo. ;-\
V těch prioritách na mainstream dané kategorie, tedy jak píšeš "důstojnost karoserie, jízdní komfort, odladění vozidla jako celku, jeho praktičnost, image, prestiž" se celkem shodneme.
Mně z nich ovšem naopak Passat vychází jako nanejvýš průměrný a jako favorit (pokud neakcentujeme sportovní svezení) mi vyplývá Citroën C5, drtící Passata zejména v komfortu podvozku (+ velmi praktická možnost výškového nastavení) a designu. Pokud nám na sportovních vlastnostech záleží, pak to vidím na Mondeo.
Pro sebe bych ovšem s jistotou volil Deltu, přestože její řazení do této třídy mi přijde zvláštní, já ji vnímám spíše jako prémiový kompakt.
Mně z nich ovšem naopak Passat vychází jako nanejvýš průměrný a jako favorit (pokud neakcentujeme sportovní svezení) mi vyplývá Citroën C5, drtící Passata zejména v komfortu podvozku (+ velmi praktická možnost výškového nastavení) a designu. Pokud nám na sportovních vlastnostech záleží, pak to vidím na Mondeo.
Pro sebe bych ovšem s jistotou volil Deltu, přestože její řazení do této třídy mi přijde zvláštní, já ji vnímám spíše jako prémiový kompakt.
>😁
tak ta C5 a Laguna by dokázali potrápit Pašíka v nejedné disciplíně, ale je zbytečné to řešit. Nevidím konkurenci, neslyším konkurenci, nezajímají mě argumenty.... :-!
Saab 9-3 je možná už ve zralém věku, ale že by byl technicky za zenitem? AWD, TTiD, benzinové turbo motory, jenom pár ze silných položek v nabídce.
Passat je silný v jedné věci - nemá výrazně slabé stránky. Je to velice dobře vyvážený mix komfortu, kvality, motorů, výbav, image. Každý si vybere. Já bych si taky určitě vybral. :yes:
tak ta C5 a Laguna by dokázali potrápit Pašíka v nejedné disciplíně, ale je zbytečné to řešit. Nevidím konkurenci, neslyším konkurenci, nezajímají mě argumenty.... :-!
Saab 9-3 je možná už ve zralém věku, ale že by byl technicky za zenitem? AWD, TTiD, benzinové turbo motory, jenom pár ze silných položek v nabídce.
Passat je silný v jedné věci - nemá výrazně slabé stránky. Je to velice dobře vyvážený mix komfortu, kvality, motorů, výbav, image. Každý si vybere. Já bych si taky určitě vybral. :yes:
Jistě. V tom tkví trik VW, každý si vybere. Samo, že laguna i C5 mají své klady. Správně píšeš, že ovšem v tom komplexu je Passat nepřekonatelný. A upřímně - o to přece jde.
Nevnímáme Saaba jako mainstream, tak nějak bychom byli rádi, kdyby se zařadil alespoň na dohled AUDI či BMW... no, tak v tomto pohledu prostě model 9-3 ani technicky nestíhá.
Nevnímáme Saaba jako mainstream, tak nějak bychom byli rádi, kdyby se zařadil alespoň na dohled AUDI či BMW... no, tak v tomto pohledu prostě model 9-3 ani technicky nestíhá.
Komplexně možná na prémii nestíhá, taky je to model z roku 03. Proti němu stojí čerstvé C-čko, ještě čerstvější Audi, a Bawo které je stále v dobré kondici. Saab přesto nedělá ostudu ani v této vysoce kvalitní společnosti. Jasně, nedostatek peněz na vývoj a nutnost unifikace v rámci GM zanechali silné stopy.
Hlavně Saab momentálně podle mně není čistá prémie. Spíš uvízl někde na půl cestě mezi prémií a mainstreamem. Já bych ho viděl spíš v společnosti značek jako Subaru, Lancia, Alfa, které taky se profilují v určitých oblastech výrazněji a nenaplňují celkem definici mainstreamu.
Hlavně Saab momentálně podle mně není čistá prémie. Spíš uvízl někde na půl cestě mezi prémií a mainstreamem. Já bych ho viděl spíš v společnosti značek jako Subaru, Lancia, Alfa, které taky se profilují v určitých oblastech výrazněji a nenaplňují celkem definici mainstreamu.
ale za tů mojů 4 ročnů bazarovů šunků P407 se pořád nejací chalani otáčajů a čumňá na teho starého olezenca jak na svatý obrázek.Poškrábané je to jak sviňa, poslední majitel černů lešťenků nešetřil a já sem mu naletěl jak cikán.skému handlířovi dyž naleje koňovi kořalky a zuby mu vyčistí smirgl papírem. Také myslíš, že kupuješ hříbja. Fčil leštím také. Tož co na tem ty chalani viďá? Šak to néni neaký apoštol lebo farář. A eště to kupujů hlůpí ludé nové. Šak ten dyzajn je otlemený jak starého opičáka pr.del. No, dobré je, jak sa robka sa vedle mňa naparuje, že jedeme pěkným autem. No, nestěžuju si. Šak mám furt skoro aktuální model a dyž ho půl dňa leštím, tak sa blýská jak našemu psovi kulky. Tož tak elebo tak neak to bude.
Ještě aby sis stěžoval... Peugeot má dobrý jméno už z dob totality a sen všech 309 z tůzu leží dodnes v žaludku. Už v 88 to žralo necelých 6 litrů a to bylo neskutečný. 55t bonů, pokud se nemýlím. Auto se mi líbí, jen ten podivnej rozvor vs. kastle. :yes😒br />
PS: neni lepšího auta, než když na něj sbalíš babu >😁 >😁
PS: neni lepšího auta, než když na něj sbalíš babu >😁 >😁
A pak že mela nebude >😒] ...
PS:Gratulace Mazdě a Citroenu,o stálicích netřeba...
Co vsak urcite stoji za poklesom predajnych cisel v strednej triede je vyckavanie (resp. setrenie) zo strany firemnych zakaznikov. Passat, Mondeo, A4 - to su typicke fleet-cars.