Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Mustang bude dělat burnouty za vás

19 komentářů

M1chal
Ale jooo, dnešní auta moc zábavy nenabízí >😁 :yes:
Egi
Nabízí, jen musíte umět řídit. Ona je zábava, že za Vás bude u\to dělat burnout automaticky?
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
CHerokee
No s 1,0 nebo 1,2 moc srandy fakt není >😁 . Mám i na motorce větší objem než se u nás nejvíce prodává...
Petrko
Už jen zařízení které bude dělat i powerslide a bude to dokonalé. Kam ten svět spěje? Stříbrná Oktávka hustokrutě otočená kšiltovka, jedna ruka z okna, druhá krutopřísnę umístěná zápěstím na volantu, pozice zalomené hřídele na sedačce a strašlivé tuc tuc hlasitěji než u kolotočů. Toť správný eurodrzek za volantem. Je jedno že neumí řídit, ale na roštěnky dojem udělá.
CHerokee
Sice nechápu, jak to souvisí s článkem, ale jo u nás hejsci se vytahují v starších golfech nebo čipnutých Octaviích 😄
Petrko
Souvislost tam máš taky. Chci Mustanga abych se moh vytahovat a ne protože mě baví krotit auto které má svojí hlavu díky velkému výkonu na zadní traverzu. A jelikož opravdu moc řídit neumím tak to za mne bude dělat burnouty a jak jsem psal bylo by dobré kdyby to umělo samo i ty powerslidy to bych byl krutopřísny týpek. Doufám že u Fordu bude dle tradic možno vypnout veškerý hejblata. Kvůli lidem co si rádi zablbnou a umí to.
white label
Může vyrovnaného člověka napadnout, v diskusi pod článkem s tímto nadpisem, vytahovat Oktávky a jejich řidiče? Někteří diskusní komici se prostě bez zmínky o koncernovwých produktech a jeho řidičích/majitelích neobejdou ani pod článkem o burnautu s Mustangem, podvědomí asi umí být "sviňa"... >😁 >😒]
Petrko
JJ ještě se naučit číst a umět si dát psaný text do souvislosti a bude to v poho. Předpokládám že jsi klasický řidič koncernu a proto tě to nenechává spát. Tak kšilt dozadu a na semaforech vrrrrrrrrrrm, vrrrrrrrrrrrrm ať se mám čemu smát.
speeder75
A šu*at za nás bude kdo? 8-s
KubikCv
Topper >😁
white label
V tomto případě spíš nějaký "ztoppér",,, 😉
dans91
to bude zas v álejích nablito!! >😒]
xpaja
V dnešní rádoby ekologické době, kdy se počítá každý vytvořený gram inertního CO2, chce ford začít montovat do aut zařízení, co řízeně páli gumy. To fakt nechápu. A dost mě zaráží, že zrovna v US s tím nemají problém.
Francuz
Tam nemaju problem s ničím 😄
M1šan
počítá protože co řekne Brusel a EU tak je to svaté ;-\ navíc v US nemůžou provoz omezit kvůli nedostatku MHD (aspoň ne v takové míře jako u nás) a aspoň se drží tradic daného modelu akorát bez té elektroniky by to bylo trošku jinačí... i když je fakt že kdyby tam bylo tolik elektra jako v prvních tak z toho je mlýnek na lidi z čehož vyplývá všeho s mírou 😁
Arese
Nepochopil jsme, proč bych měl při bornoutu přibržďovat. U silné zadokolky přece při rozjezdu stačí pořádně dubnout na plyn (a mít samozřejmě vypnutý protiprokluz), nebo ne? Pak už jen stačí dávat pozor na případnou snahu zádě ustřelit do strany a v případě potřeby dát včas kontra. Co je na tom tak těžkého, že to musí dělat elektronika? >😁
sir
...v tom pripade jsi asi nepochopil a nebo nikdy nevidel burnout v USA..... 😁😁😁 hledej a studuj 😉
emylak
Checkuj tady: [odkaz]

Brzdy ti brzdi cca ze 70% predni kola, motor zadni brzdy pretahne, pak muzes stat na miste a palit 😄

Je to hloupa zabava pro americany 😄