Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pekelná Micinka
3
Díky za článek, Aleši!
PTS
Jako vždy, autor ukázal je je mužem na svém místě! :yes😒br />
Ale k Mustangu. Nevím jak vás, ale mě nejvíce fascinovaly návrhy první generace, kde jsem objevil kousek, který jsem si zamiloval jeho klínovitý čumák [odkaz] a jeho obdélné světla. Dále i tento model mě zaujal - vlastně je to takovej shooting-brake [odkaz] .
No prostě krása projet galerii :yes:
Ale k Mustangu. Nevím jak vás, ale mě nejvíce fascinovaly návrhy první generace, kde jsem objevil kousek, který jsem si zamiloval jeho klínovitý čumák [odkaz] a jeho obdélné světla. Dále i tento model mě zaujal - vlastně je to takovej shooting-brake [odkaz] .
No prostě krása projet galerii :yes:
Samozřejmě, 1. generace je nej. Myslím, že ten fialový koncept měli vyrábět, když ne jako Mustang, tak jako nějakou jinou káru. A ten červený über mustang taky.
Micinko, ze základních tvarů Milana vycházel do značné míry australský Falcon XB - [odkaz] Jinak o konceptech Mustangu jsem psal už tady - [odkaz] . Ale povedlo se mi sehnat údaje právě Milana, které podle mě Ford odtajnil až teď.... Ještě musím povolit komentáře, koukám, že jsou zakázané, měl jsem tenkrát problémy s nasazováním 😄. Kdybyste mi náhodou chtěli něco napsat.