Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Reportáž: Seat Martorell a výroba vozů na vlastní oči

14 komentářů

Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
dal
Dobrá připomínka.
Mne by zajímalo, která automobilka v Evropě je méně modernější. 😉
rohYpnol
PR klišé - tohle ti řeknou v každé továrně. Každá je jedním z nejmodernějších. To ti řeknou i tady😒br /> [odkaz]
Gilgit
rohYpnol
tak z pohledu solar-energy je to jistě jedna z nejmodernějších továren. U nás se to staví raději na zelených loukách. Znáš to - nejvýnosnější zemědělská plodina v ČR - solární panel >😒] 8-s
dodo24
Tiez sa mi to nezda, hlavne ked su na fotkach 10 rocne fanuci. Najmodernejsi je asi Gyor
Gilgit
vrkuboy
Nejmodernější technika...... vyřazený montážní linky Audi a buší na tom Exeo >😁
overnight
neználku, Exeo už se nevyrábí 😉
vrkuboy
Tak to byl ale rychlej konec 😉
Muron
V roce 1993 jistě patřil mezi nejmodernější, nevím, jak je tomu v současnosti. Každopádně nejlepší a nejmilejší auto na světě (moje) bylo na svět přivedeno v tomto závodě. Kdybych byl miliardář (což nejsem) a kdybych neměl dědice (což mám), tak bych Martorellu vše odkázal.
overnight
Stále patří. Martorell je jednou z nejflexibilnějších továren na světě, která se průběžně draze inovovala a právě díky tomu je to nejekologičtější fabrika v Evropě i na světě s největší solární elektrárnou. Běžnou praxí je v Seatu moderní systém just-in-time s následným přímým napojením na železnici. Disponuje nejmodernějším výrobním zařízením a důkazem nejvyšší kvality a modernosti je rovněž nedávné prestižní ocenění "Lean Production Award" 2013 za vysokou kvalitu a efektivitu ve svých výrobních procesech.
Gilgit
Stefannn
svoje imanie mozes previesť aj do skodovky,lebo aj tu aj tam je 100% vlastník Volkswagen.. >😒] a to od r.1990...