Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Reklamy, které stojí za to: Jaguar přepracoval „slepičí“ reklamu Mercedesu

66 komentářů

MariAchi
Jasně, lidi, co oceňují reflexy šelmy berou Octávku s nejslabším dýzlem, viď, ťunťo 😉
iudex
Dosť dobré. >😁 :yes: Ono tá sliepka si o to priamo koledovala a Jag pekne využil nahrávku na smeč. 😄
Dinar
drbat za ušima, tak to měli vymyšlený. >😁 >😁 Bravo Jag! :yes:
CharLee69
Excelentní nápad 😄! Hezky mi to rozehvělo bránici. Ten kdo s tím přišel by si zasloužil nějaký hezký vánoční dárek od vedení JAGu :yes: Přeju JAGUARu ať jim ten lovecký instinkt vydrží a jen loví v současných zavedených "vodách".
cjoctavian
Vo videu nie je "selmou" jaguar (Panthera onca) ale leopard (Panthera pardus) >😒]
webpaja
To ti sežral Jaguár 😉
webpaja
Nevím jestli ti dát palec dolů (anonymně samozřejmě) nebo se zeptat, jestli sakra nevidíš tu podobně negativisticky založenou reklamu jako u Hyundai??? :no: 8-s

😉
😄
>😁
>😒]
gld
Nemám nič proti jaguaru, ale mercedes nie je že iná liga, to je iný šport :-!
3_diamanty
od Jagu uz coskoro a nepohybne pekne zhltne a zadupe tie nove cinske medaky :yes😒br />
pekny trailer uz v predstihu 😉

jaguar slape :yes:
Johny.Rico
Flame je nechán, ale slušné opět smazány :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Katikakus
Jaguar má mohutnější stavbu těla a větší skvrny. Ve videu je opravdu leopard. 😉

Ale jinak skvěle využita nahrávka na smeč.
webpaja
To jo 😉 Hlavně ten, co na kamennou desku tesá grafiku navi 😄
Ivorry
Já ti nevím. Třicítku mám teprve před dveřma, jako zazobanec si opravdu nepřijdu a šelmu mám stejně v garáži...

A reflexy oceňuji pokaždé, když skoro 2 tunové auto hodím do zatáčky a ono jí projede s neočekávanou grácií... Tedy proběhne, když se mluví o šelmě
webpaja
Nevím jak si to přebrat, ale v zásadě máš pravdu 😄
webpaja
😉
webpaja
Jo! Konečně to někdo odhad'! >😒] :yes:
iudex
Tá sadla. >😒]
MariAchi
Moc hezký >😁 :yes:
Johny.Rico
Na to já jim z vysoka víš co! Flame je, kvalita článků ubohá, všude samá reklama, děsné videa a další a další! Jestli ještě jednou najdu smazaný příspěvek a všimnu si toho, jdu definitivně do háje!
Xawier
Naprosto výstižně řečeno 😉 :yes:
_MT_
"Kočičí reflexy" by si měli vzít k srdci v první řadě vývojáři jejich palubních systémů. >😒] 😉
Turon Patrik
wogeova
wogeova
Koncitik Stanislav
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Koncitik Stanislav
Koncitik Stanislav
Koncitik Stanislav
Koncitik Stanislav
Vladimir Skopik
Vladimir Skopik
Jandakroman Roman
Jandakroman Roman
kaykolenders
kaykolenders
Rapidefinance
Rapidefinance
Rapidefinance
ZARA'U UMAR
ZARA'U UMAR
ZARA'U UMAR
Roller Dominika
Příspěvek podléhá schvalování.
kaykolenders
kaykolenders
AngelikaDenis
kdfin
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
harrybale
Dobrý den paní / pane Nabízím vám svou kreditní nabídku, která je velmi rychlá a bez potíže. Moje nabídka zacíná od 50 000 do 50 000 000 CZK a moje úroková sazba je 3%. Splacení pujcky zacíná od 3 do 300 mesícu. Pripomínám vám, že reditel mé banky vyžaduje pred prevodem prostredku na vaše úcet podepsaný smluvní dokument. Takže pro všechny vaše naléhavé potreby pujcky, kontaktujte me: Email: asimonova511@gmail.com WhatsApp: +420 602 970 031 Cekání na vaše požadavky. S pozdravem
Lubica
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
harrybale699
ka9189062
Dostal jsem financní pomoc ve výši 100.000 € z senatorrpwalter@hotmail.com. Kontaktujte ho. Jsem si jist, že pan Peter Krajcovic vám pomuže ven.

KAMIL ADAM
ka9189062@gmail.com
jamp
No mozno to bola iba micka, mnau mnam >😁
jamp
Vitaj v klube 😄 , asi si sa dotkol jesitnosti >😒] alebo neodovodneneho sebavedomia >😁
Katikakus
Neslo o to, jestli byla renderovana nebo skutecna.
Na svete je x organizaci, ktere protestuji proti drzeni kosatek a delfinu v zajeti a jejich udajnemu tyrani v zabavnych parcich. Vyuziti zaberu takoveto kosatky k propagaci auta jim proste vadilo.
XTad
Jaguar a vlastne i Mercedes si hodne koleduji. Je to par mesicu, co byla facebookova stranka skodovky kazdy den spamovana desitkami prispevku, kterak Skoda podporuje tyrani zvirat. Konkretne se jednalo o to, ze v reklame prezentujici prostornost oktavky byl nekolikavterinovy zaber na pocitacove renderovanou velrybu [odkaz] . Skoda byla nucena reklamu stahnout. Jaguar a Mercedes tady predvadeji vedecke pokusy na zviratech, omezovani slepic na osobni svobode, tyrani, spatne zachazeni, podnecovani nasili mezi zviraty za ucelem pobaveni atd., atd. Jsem tedy zvedavy, jak to dopadne.
pratel
sa nechytaju ani na Mercedes ani na BMW...

[odkaz]
Katikakus
Zvolil sis opravdu vymluvny nick, gratuluji... >😒]
webpaja
Tady když v lese potkáš kočku, tak má obvykle tepláky, gumáky, čepici s anténkou, problémy s kloubama a plnej košík hub 😄
Fechta74
no, potkat to v lese, tak mi to je jedno... 😄
iudex
TIež sa mi zdalo, že na jaguára je to nejaké malé, ale povedal som si, že snáď značka Jaguar by do svojho videa nedala niečo iné. A predsa. 😉 [odkaz]
webpaja
Nejsem takovej znalec 😉 dík!
webpaja
Jak jsi zjistil? 😉
peV
njn, když dva dělají totéž, není to totéž 😄
peV
>😒] aneb občas si jeden říká: "že já radši nebyl sticha" .
woody-alien
>😁 Částečná pravda to ovšem je, protože v takhle "nadupané" Octě musíš být reflexem vždycky o krok či raději dva před technikou, abys to z tý vedlejší stihnul střihnout. >😒]
Warrual
Na komoru!
tuntija
"GoodToBeBad" - s Jaguarem? To je auto pro zazobance a stariky, ne pro lidi kteri ocenuji reflexy selmy.