Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Makovnik
Kitzbühel, Pitztal, Ellmau....Yeti.
Yeti je nove rakuske stredisko?
Autom na hory neznamena, ze si urobime reklamu na konkretny model, navyse nezaujimavy.
Yeti je nove rakuske stredisko?
Autom na hory neznamena, ze si urobime reklamu na konkretny model, navyse nezaujimavy.
Nezajímavej je evidentně pro tebe, ale zkus to říct těm 2722 lidí, co si ho podle SDA letos do listopadu koupili a udělali z něj lídra segmentu v ČR.
Vazne? nepovedz. Cele hory su skutocne plne samych Yeti, na nicom inom tam pravoverni nejazdia.
Pointa je, ze auto nema v clanku co robit, kedze nikto nikam nejazdil, len posedel chvilu pri internete.
Pointa je, ze auto nema v clanku co robit, kedze nikto nikam nejazdil, len posedel chvilu pri internete.
A na druhou stranu ty zkus vysvětlit všem, co o Yetiho nemaj zájem, a chtěli si jen přečíst článek o zimních střediscích, proč je tam hozenej odkaz na tenhle šuplík... >😁 Cituji podtitul článku: "Chystáte se na hory do Rakouska? Poradíme vám kam jet a jaké jsou ceny." A bum, a je tam klasický PR o českym šupleti...
Ale zasmál jsem se, jak Yeti umí letět 130 km/h v levym pruhu na dálnici. Víc nemělo smysl číst. Sra.ky, sra.ky, sra.ky...
Ale zasmál jsem se, jak Yeti umí letět 130 km/h v levym pruhu na dálnici. Víc nemělo smysl číst. Sra.ky, sra.ky, sra.ky...
jenik1
Proč jste také nezařadili Hinterstoder?
Protože o lyžařská střediska v tomto článku opravdu¨nejde :-!
A o co tady potom jde? Hinterstoder je nejbližší rakouské zimní středisko, a to nejenom z Prahy. Je to kousek za Lincem a z Českých Budějovic je to kousek. Je tam obrovské parkoviště, několik lanovek včetně placené silnice (nevím jestli je otevřená i v zimě)
stenly
Myslím že ty ww se moc přechvalujou mám mazdu a 6 let jen jezdím a jsem v pohodě kamoš si pořídil fábii a už byla několikrát v opravně ........
Souhlas s tim vyberem, prej co mohli a vypada to ze moc nemohli >😁
Octavia Scout ma stejnou pruchodnost, lepsi spotrebu, aerodynamiku, vetsi kufr, proste lepsi vyber uz u vyrobce.
Jinak facelift se moc nepovedl. Maska, svetla maji hodne ostre hrany a zbytek auta je kulaty, ramy oken, zadek, svetla. Slusny slepenec.