Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
twistedTSD
V kontextu posledních zpráv mi z toho moc vesele není...Nicméně, I just want one. :yes:
Aladeen
Neznášam ťa !
Ničí značky a sebecky sa stará len o ten Opel , kt. robí autá bez fantázie 8-s .
Ničí značky a sebecky sa stará len o ten Opel , kt. robí autá bez fantázie 8-s .
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
U nás to je podobné , Chevroletov je oveľa viac ako Oplov ...Veľká obľúbenosť hlavne modelov Cruze a Aveo .
Inak dosť naivná predstava GM je ,že ak sa Chevy zbalí tak ľudia budú kupovať Opel ... Zmýšľanie 10 ročného chlapca .
Inak dosť naivná predstava GM je ,že ak sa Chevy zbalí tak ľudia budú kupovať Opel ... Zmýšľanie 10 ročného chlapca .
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Spíše se nechtěli v Evropě trápit se dvěma problémovými ztrátovými automobilkami s podobnou modelovou řadou a radši se budou /finančně/ soustředit na tu prodejně úspěšnější (a lokální).
Bohuzel u nas v ceske kotline je asi trh s chevikama nevytrhne, kdyz se podivas na celoevropske prodeje je Chevy znacne jinde nez Opel.
Ja osobne jsem rad ze Opel se dostava z krize a ze se jim zacina darit. a sam je velice rad a brzi podporim koupi noveho auta.
Co se tyka aut bez fantazie, ja si myslim ze ty jsou v koncernu VW vsechn yaudi jedno jak druhe, vsechny schade auto von jung bunzlau (cti skoda auto z mlade boleslavi.) ale toto je vse o vkusu kazdeho z nas (kazdemu se taky libi jina zenska.) podle me je insignia v kombiku ted po faceliftu nadherne auto s osobnim, charizma ktere nevidis na ceste po Praze do prace 100x za 5 km (myslim octavii v kombi v metle v dizlu) :-)
Jizde zdar a kolama dolu :-)
qwerty
Ja osobne jsem rad ze Opel se dostava z krize a ze se jim zacina darit. a sam je velice rad a brzi podporim koupi noveho auta.
Co se tyka aut bez fantazie, ja si myslim ze ty jsou v koncernu VW vsechn yaudi jedno jak druhe, vsechny schade auto von jung bunzlau (cti skoda auto z mlade boleslavi.) ale toto je vse o vkusu kazdeho z nas (kazdemu se taky libi jina zenska.) podle me je insignia v kombiku ted po faceliftu nadherne auto s osobnim, charizma ktere nevidis na ceste po Praze do prace 100x za 5 km (myslim octavii v kombi v metle v dizlu) :-)
Jizde zdar a kolama dolu :-)
qwerty
Sdílení komentáře
Pokud ten známý tvého známého má forda, toyotu nebo mazdu, tak asi holden chválit nebude a vzájemně opačně. U takových řečí bys měl být nad věcí. Kdyby to bylo skutečně tak, tak by holden nepatřil dlouhodobě k nejprodávanější značce v Austrálii a dávno skončil. Takže s klidem, nadechnout se a počítat do deseti...
1 Toyota 18,098
2 Holden 10,477
3 Hyundai 8,530
4 Mazda 8,399
5 Ford 7,914
6 Nissan 5,482
7 Mitsubishi 5,148
8 Volkswagen 4,977
9 Subaru 4,232
10 Honda 2,636
11 Mercedes-Benz 2,541
12 Kia 2,502
13 Jeep 2,176
14 Suzuki 1,888
15 BMW 1,721
16 Audi 1,312
17 Isuzu Ute 935
18 Renault 875
19 Lexus 841
20 Land Rover 658
21 Fiat 511
22 Volvo 461
23 Skoda 332
1.Toyota Corolla – 39,794
2.Mazda 3 – 38,060
3.Toyota HiLux –36,457
4.Hyundai i30 – 28,035
5.Holden Commodore – 25,218
6.Holden Cruze – 22,959
7.Nissan Navara – 22,177
8.Mitsubishi Triton – 21,491
9.Toyota Camry – 21,326
10.Ford Ranger – 20,111
mel jsem i tu cest ridit commodore SSV s 6,2 V8 a to bylo zuuuzo ;-) to hold Evropske automobilku nedelaji :-(
prostor, pohodli, vykon, spotreba proste skvele auto.
Pak jsem tam ml chvilku pujceneho v melbourne a na cestu do sydney volkswagen Passat 2.0 TSI s 7st DSG a to byl strep, najeto 6000 a vrzal hure nez moje 7let stare auto.
Navic kamarad (australan) dela u Sydney v VW servise a jak ten nadaval, ze si zakaznici stezuji, ze to zere olej a je hlucne a vrze.
Nebo kamarad delal u jedno forda v praze a taky ze by si ford nikdy nekoupil.
takze kazdej servisak bude nadavat na auta, ktera dela.
qwerty