Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jiří Křenek: Nejlepší fotografie roku 2013, díl 1.

8 komentářů

bender_rodriguez
Za fotku kuřího oka,umělého chrupu a unaveného dekoltu dostal pán nějakou cenu? :no:
thanantos
Vážení😒br />
Pan Křenek vyniká zejména jako fotograf na závodech F1. Z jeho rukou pochází spousta naprosto špičkových fotografií. Bohužel to co jste uvedli jako "výběr toho nejlepšího z 2013" nemá s nejlepšími fotografiemi tohoto roku nic společného. Soustřeďte se prosím více na to co zveřejňujete. Kdybych neviděl spoustu jiných fotografií p. Křenka, které opravdu patří k jeho nejlepším, nemylsel bych si v tuto chvíli o jeho fotografických schopnostech nic pěkného. Takovýto výběr na servru soustředícím se na automobily nemá jiný efekt než poškozování jména skvělého fotografa !!!
:no:
s500
uz jsem si myslel, ze jen ja jsem divny a jen mi se nelibi.... tak hrozne fotky to by clovek pohledal 😄
Midlosek
ale snad v druhém dílu budou dobře nafocené monoposty F1. Tohle se moc nepovedlo.
Doval
V clanku sa pise, ze je to jeden z najlepsich fotografov v Cesku a toto ma byt vyber jeho najlepsich fotiek. Nuz.... odseknute brady, odseknute koncatiny, fotografie tvari bez temena, niekedy zvlastne svetlo - to nie je uplne podla mojho vkusu.

Niektore fotky su akoby bulvarne, nevidim v nich umelecku stranku
[odkaz]
[odkaz]

Niektore maju zvlastne farby
[odkaz]
[odkaz]

Modelky maju odrezane vlasy a brady, preco?
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

Dalsie su celkom vydarene, objekty su dobre umiestnene, svetlo svietilo dobre - tych je vsak malo😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

Dokonca ani samotne modelky nie su vyberom toho naj -krajsieho, -estetickejsieho, -pritazlivejsieho, co by sa dalo na sutaziach najst. Ale tato jedna, jedna jedina, zatieni vsetky ostatne: [odkaz]

Palec dole fotografiam :no: a palce hore neznamej modelke :yes: :yes: :yes:
Jaros71
Uff..ty formule budou snad vypadat lépe než tyto baby.. >😒]
No , možná tak 2-3 byly koukatelné..
Kvalitu fotek raději nehodnotím.
Jiří Křenek nám dodal dle svého uvážení výběr cca 200 fotografií, které jsme rozdělili na tři části. Dnes jste dostali první díl, na 28. 12. a 30. 12. jsou připraveny zbylé dvě části, a ty budou již čistě "formulové".
Kolouš
[odkaz]