Novinky
celé je to hodně zvláštní. zatímco 9. prosince vyšla zpráva, že auto se dosud testuje, výroba nebyla ještě zahájena a že je vyprodáno všech 499 budoucích exemplářů, tak 3. ledna je tady najednou už ojetý kousek. Tady někdo fixluje.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Hodně podivný, na to, že se Ferrari chtělo vyhnout machinacím a před oznámením výroby je tu kousek v Německu...
No hlavně neměli to prodávat jen té nejvyšší vrstvě majitelů Ferrari?
A proč ne? Tohle je podle mne gesto od Ferrari za jejich věrnost ke značce. Samozřejmě by mne mrzelo,kdybych nedávno vyhrál těch 400 mega ve sportce,že si ho nemůžu koupit,ale takovéhle skvosty si člověk musí zasloužit. 😄 A musíš to brát tak,že tímhle modelem Ti Ferrari vydělá peníze nebo Ti zaplatí ty modely co už v garáži máš 😉
Špatně jsi mě pochopil. Nemyslel jsem to tak, že by to tak neměli dělat, ale ptal jsem se na to, zda to tak náhodou dělali. A pokud ano, vystává otázka, proč už je jeden kus (mimochodem první vyrobený pro zákazníky) na prodej v DE. 😉
Že se kvalifikuješ a získáš kus, ještě neznamená, že budeš mít problém s ním spekulovat. Rozhodně ale nechceš, aby Ferrari zjistilo, kdo jsi. Protože tohle moc nemusí. A příště bys mohl mít smůlu. Samozřejmě je otázka, jestli je to skutečná nabídka.
to je tak, sem si ho koupil, vyzved a při cestě dom tam něco jiskřilo, a tak sem si řek že ho radši prodám, elektriky se totiž děsně bojím, tož tak :-!
že tento predávajúci majitel si to u Ferrari poriadne pokazil týmto "inzerátom" a podobná hračka sa mu už do rúk od Ferrari nedostane 😄
že nám všem (včetně mne) to může být úplně jedno. Jestli stojí 30 nebo 65 mega, stejně si o tom akorát přečteme. Nebo je tu někdo takový, kdo si jej zamluvil ?
a Modenu k tomu 😉
Vsadím se, že je to jen reklama a to auto skutečně na prodej není.
Vsadím se, že na prodej je... je to dost vysoká hra na to, aby někdo riskoval blamáž.
Samozřejmě, lusknutím vydělat milion euro a zároveň si udělat takovou promoakci je lákavé...i tak ale pochybuji. Škoda, že jsem se to dozvěděl až dnes, včera jsem Mnichovem projížděl, mohl jsem se na to auto podívat aspoň přes sklo. 😄
EDIT: kdo takhle paušálně naklikal ty mínusy? >😁
EDIT: kdo takhle paušálně naklikal ty mínusy? >😁
Nějaký nadčlověk přece... asi chce za rok vyhrát žebříček "Nejvíce udělených :no: "
Tuhle statistiku bych celkem rád viděl za 2013. Jak dostal, tak udělil (pro :yes: a :no: zvlášť, samozřejmě).
To já taky. Dost těch "palečků" je hodně veselých. Nedávno jsem dostal :no: za to, že jsem přesně dle regulí uzavřel přihlašování do fotosoutěže. >😁 Ale počkej, malý člověče, já tě najdu a pak uvidíš. >😒]
autorevue.cz/…g-vision-gt-pet-… a ještě ušetřím a vydělám na soupající ceně takového unikátu, a hlavně, motor vydrží víc než 40 tisíc jak je u Ferrari normální
Horšie som dlho nevidel. To auto vyzerá, ako keby bolo vyrobené niekde v šope z laminátu. 😒
Aby vám Ferrari prodalo LaFerrari, musíte vlastnit alespoň pět dalších ferrari zakoupených u oficiálního dealera, což znamená že jste bohatej jak prase. Takže stojí to tomu prvnímu vlastníkovi za to ,zničit si jméno u Ferrari jen aby ho prodal o blbých 20 mega někomu jinému ???? 8-s :no: 8-s
Zájemci bohatí být musí, o tom žádná, ale to o těch pěti dalších kusech je jen PR povídačka. LaFerrari mají objednáno i lidé, kteří dosud nemají ani jedno Ferrari.
myslím, že toto mohlo být jasné, že minimálně někteří ze zákazníků budou spekulatni 😄 prodat jedno z 500 technologických skvostů s prakticky nulovým nájezdem může být lákadlem pro každého, kdo je alespoň trochu při penězích
vzhledem k roční době mne napadá ještě jedna věc: co když se jednalo o nechtěný vánoční dárek? I když nedokážu si představit člověka kterému by takový present neudělal radost >😁
vzhledem k roční době mne napadá ještě jedna věc: co když se jednalo o nechtěný vánoční dárek? I když nedokážu si představit člověka kterému by takový present neudělal radost >😁
Mojej žene by to bolo úplne jedno... Ona by takýto darček okomentovala slovami "Tak dík!!! Aj tak na tom budeš jazdiť iba ty!!!" >😁
Vždyť to je určitě stočené z 300tkm.. sedačky pros*ané.. prostě bazarovka :no:
Jediný dôvod na takúto predajnú stratégiu vidím v tom, že by výrobné náklady boli väčšie ako predajná cena. Ale nové Ferrari zase nie je až taká super technická vychytávka ako bol so svojej dobe Bugatti Veyron. A pritom obe autá stoja plus-mínus podobne. Takže na každom La Ferrari určite niečo zarobí.
Viem si predstaviť miliardárov, čo sa urazia, že si nemôžu kúpiť to, čo chcú a začnú Ferrari ignorovať. Určovať tým najbohatším na Zemi, čo, kedy a za akých podmienok si môžu niečo kúpiť, nemusí byť z dlhodobého hľadiska najšťastnejšie riešenie. Marketingová stránka tejto filozofie predaja sa síce pochopiť dá, ale či je správna, je otázne.
Koncern Fiat má konečne auto, ktoré sa super predáva, a čo urobí? Obmedzí jeho predaj. Taliani sú jednoducho taliani.
Viem si predstaviť miliardárov, čo sa urazia, že si nemôžu kúpiť to, čo chcú a začnú Ferrari ignorovať. Určovať tým najbohatším na Zemi, čo, kedy a za akých podmienok si môžu niečo kúpiť, nemusí byť z dlhodobého hľadiska najšťastnejšie riešenie. Marketingová stránka tejto filozofie predaja sa síce pochopiť dá, ale či je správna, je otázne.
Koncern Fiat má konečne auto, ktoré sa super predáva, a čo urobí? Obmedzí jeho predaj. Taliani sú jednoducho taliani.
Ale zasa kto ma doma skoro 100 aut Kia,ze? 😉
Pepa: "Viď... ani přepravku na jabka tam nedáš, prostě auto na houby"
Jarda: "Umíš si představit parkovat to u nás před panelákem? Ani přes ten práh u Penny bych nepřejel"
Věra: "Škoda že tam pořád cpou ten zastaralý spalovací motor, jinak bych si to snad koupila. Víte, že v Uzbekistánu otevřeli novou vodní elektrárnu?"
Pepa: "Navíc to nemá pořádný automat, jen tu pitomou dvouspojku zase. Takhle Aisin jako mají Citroeny..."
😲
Veru nemusim, tu jsem poznal hned >😁