Novinky
Já ho teda potkal na plechách v červené a tedy stejně bylo šedé jako stříbrné nebo modré. Prostě všechny Géčka jsou nějak šedé a na asfaltu nějak nevynikají, nevím čím to je, přitom fotky vypadají tak barevně. Že by jsem jej opět přecenil?
2.0 TDI se v USA prodava delsi dobu, 1.9 TDI byly i drive, ne vsude, ale byly. Ale mas pravdu, ze ta zakladni motorizace je tragicka, ale levna.
Třeba tam dá výsledky J. D. Power 2009 i s komentářem. VW skončil na 37 místě z 38. Suzuki ho zezadu jistí. >😁
DĚKUJi za "informaci", milý integrale 😉
To "pojmenování" je asi "na místě" a "ok", ale že "TDi" začnou "zaplavovat" už i Ameriku? 8-s
Nu - co se divím, porsche jezdí na NAFTU - KAM to ten svět "spěje" :no:
Hezké Velikonoce 😄
To "pojmenování" je asi "na místě" a "ok", ale že "TDi" začnou "zaplavovat" už i Ameriku? 8-s
Nu - co se divím, porsche jezdí na NAFTU - KAM to ten svět "spěje" :no:
Hezké Velikonoce 😄
Další "upřímný" co tvrdí, že se mu nelíbí missky...! ;-\
Jen jestli ti spíš, jak to obvykle bývá, nechybí "trocha" sebevědomí... 8-s
Je to už 35! let, ale při šesti generacích to není žádný věk
a genetická generační "podobnost" je i u lidí docela přirozený jev...
Mimochodel "Golf" je spíš rodu mužského, ale do tvé sexuální orientace mi samozřejmě nic není, jen by to vysvětlovalo fakt, že se ti nelíbí ty missky... 😉
Jen jestli ti spíš, jak to obvykle bývá, nechybí "trocha" sebevědomí... 8-s
Je to už 35! let, ale při šesti generacích to není žádný věk
a genetická generační "podobnost" je i u lidí docela přirozený jev...
Mimochodel "Golf" je spíš rodu mužského, ale do tvé sexuální orientace mi samozřejmě nic není, jen by to vysvětlovalo fakt, že se ti nelíbí ty missky... 😉
Tuctovka tuctová obecná nenápadná nudná standartizovaná krása 90-60-90. Kdejaká holka z ulice je hezčí než tahle standartizovaná kráska. Ta má větší prsa, ta má pihu nad horním rtíkem, další krásně malé kozičky, hubu smějící se od ucha k uchu. Tohle je misska, na kterou se nedívám,která mě nezajímá, protože nedává žádný prostor fantazii, je chladná, vykalkulovaná a 30 let stejná. Nic než dokonale vybroušený šperk však bez ducha a nápadu. Bez závanu svěžesti a invence. Diamant broušený stejným brusířem k chladné dokonalosti až nudy. Tahleta super umělá kočka to u mě před rozesmátou pohodářkou vždycky prohraje. Protože pokud nevidíš tu vrstvu mejkapu na 30 let starým ksichtu tak je mi jasné, že se v ženských nevyznáš. A kdo se nevyzná v ženských, nevyzná se ani v autech.
Mila Kylie,
VW prisel v US konecne trochu k rozumu a od modeloveho roku 2010 tedy s novym Golfem MkVI se bude opet jmenovat Golf. Bohuzel k rozumu neprisli uplne protoze zakladni verze je stale 2.5l 5ti valec, na druhou stranu ale ma prijit konecne 2l TDI verze.
VW prisel v US konecne trochu k rozumu a od modeloveho roku 2010 tedy s novym Golfem MkVI se bude opet jmenovat Golf. Bohuzel k rozumu neprisli uplne protoze zakladni verze je stale 2.5l 5ti valec, na druhou stranu ale ma prijit konecne 2l TDI verze.
tak čúranie máme zvládnuté. On je celkove velmi v pohode v aute. Leží a spí. Alebo slintá...
Ale minulý rok sme raz začiatkom leta boli u kamarátky kosiť lúku, a jak celý deň pobehoval a naháňal sa s inými psami, tak samozrejme požral aj nejaké to seno. No a cestou domov sa mi aj zdalo že nejaké divné zvuky vydáva, ale myslel som, že len grgá. Potom prišiel smrad. Fajn, prdol si, pomyslel som si, stáva sa celkom často.
No a ďalší víkend som išiel vysávať auto a vzadu pod sedačkou vydávená guča vyschlej trávy....
Inak ho ale máme naozaj radi >😒]
Ale minulý rok sme raz začiatkom leta boli u kamarátky kosiť lúku, a jak celý deň pobehoval a naháňal sa s inými psami, tak samozrejme požral aj nejaké to seno. No a cestou domov sa mi aj zdalo že nejaké divné zvuky vydáva, ale myslel som, že len grgá. Potom prišiel smrad. Fajn, prdol si, pomyslel som si, stáva sa celkom často.
No a ďalší víkend som išiel vysávať auto a vzadu pod sedačkou vydávená guča vyschlej trávy....
Inak ho ale máme naozaj radi >😒]
Tak to se to asi NEdozvím ... 😉
Tak jmenuje se GOLF pro USA stále ještě RABBiT? 😄
Tak JAKá je vaše "definice" AUTOfanynky?
Děkuji za (pěkný) CITROËNden (a NÁPODOBNĚ) 😉
Tak jmenuje se GOLF pro USA stále ještě RABBiT? 😄
Tak JAKá je vaše "definice" AUTOfanynky?
Děkuji za (pěkný) CITROËNden (a NÁPODOBNĚ) 😉
Ale na pohyb se nesmí zapomenout, asi obnovím své dlouhé tůry a opráším kolo, pokud ho dám dohromady >😁
Pokud tě zajímá odpověď, budeš muset svou otázku napsat tak, aby se dala přečíst.
PěKNý C-i-t-r-o-D-en! 😄
PěKNý C-i-t-r-o-D-en! 😄
potom či predtým je fuk, vzadu vozím psa a keď ho nezababrem sám, on sa o to postará dokonale ;-\
já jsem trošku nachcípaný, takže připojuji kurýrovačku. Samozřejmě ten zbytek absolvuji také :-!
chrudoši, po oblívačce logicky přijde nalívačka a vožíračka... a taky přežíračka. To zas bude víkend... >😁
to jo, minimálně proto že byl prostě z nich největší a je reálná šance do něj usadit alespoň třetinu domorodé populace >😒]
je to celý nějaký divný - Rakušané jsou celkem silní katolíci, v nedeli mají zavřené krámy, ale dnes mají normální pracovní den... ;-\
Je čas napísať niečo k Golfu. Podľa mňa stačí jediná myšlienka.
GOLF bol zakladatelom, synonymum a bestsellerom po celý 30 rokov. A teraz dostal jednu vecí, ktorú si zaslúži. Teraz sa to prejavilo. Golf nie je vítaz, ako Mazda 2(spomínam ju, lebo tiež je mainstreamová a tu väčšinou vyhráva prémia), kde bodovali myšineky grenpeace, Golf vyhral, lebo je absolútne najlešpí. A to po celých 30 rokov.
A je krásne, že to uznali, nielen v Európe. To fakt o niečom svedčí.
GOLF bol zakladatelom, synonymum a bestsellerom po celý 30 rokov. A teraz dostal jednu vecí, ktorú si zaslúži. Teraz sa to prejavilo. Golf nie je vítaz, ako Mazda 2(spomínam ju, lebo tiež je mainstreamová a tu väčšinou vyhráva prémia), kde bodovali myšineky grenpeace, Golf vyhral, lebo je absolútne najlešpí. A to po celých 30 rokov.
A je krásne, že to uznali, nielen v Európe. To fakt o niečom svedčí.
Tak oblivacka zenskych bude asi vsude...bojim se, ze pak bude oblivacka jeste i na toalete 😄
Tedy, milý DINAR(e) - to FAKT nějak NEchápu 8-s
Že jsou češi skoro NEJ- světoví "ateisté" - to NENí žádné "tajemství", ale JAK jste myslel tu druhou část???
A to se ZCELA VÁŽNĚ ptám? JEDNO zda se to třeba zrovna vám líbí/NElíbí já o "autíčka" se už opravdu hóóóóódně dlouho zajímám a (některé 😉 ) móóóc ráda je mám.
PS: JAKÁpak je VAŠE "definice" autofanynky?
PPS: "Předstírání"? Ehm, opravdu by mne MOC zajímalo CO si tedy představujete že celé ty roky vlastně "dělám"??? OPRAVDU mne vaše odpověď Z-A-J-Í-M-Á 😄
Že jsou češi skoro NEJ- světoví "ateisté" - to NENí žádné "tajemství", ale JAK jste myslel tu druhou část???
A to se ZCELA VÁŽNĚ ptám? JEDNO zda se to třeba zrovna vám líbí/NElíbí já o "autíčka" se už opravdu hóóóóódně dlouho zajímám a (některé 😉 ) móóóc ráda je mám.
PS: JAKÁpak je VAŠE "definice" autofanynky?
PPS: "Předstírání"? Ehm, opravdu by mne MOC zajímalo CO si tedy představujete že celé ty roky vlastně "dělám"??? OPRAVDU mne vaše odpověď Z-A-J-Í-M-Á 😄
tož včera mi manželka akorát sdělila jídelníček na víkend. už teď slintám jak běsný zvíře :-! Po víkendu asi do auta nesednu - prostě se tam nevlezu >😁
co jsme si to jsme si, přeji taky hezké svátky
sice se mnou klátí nějaká chřipka či co, ale snad o víkendu vyrazím a naleštím svého neprémiového sedana ať jsou svátky na úrovni >😒]
sice se mnou klátí nějaká chřipka či co, ale snad o víkendu vyrazím a naleštím svého neprémiového sedana ať jsou svátky na úrovni >😒]
Je to prosté, Češi jsou katolíky asi tak stejně jako ty jsi autofanynkou. V obém jde hlavně o to předstírání. 😉
Přeji všem kamarádům, přátelům, kolegům, sympatizantům i odpůrcům, diamantovým, plejstejšnovým i bazarovým kovbojům, eurodrzkům i antouškům, snílkům i všem ostrým jezdcům hezké VWelikonoce. Letos se tedy vskutku vyvedly, co? Myslím počasí, jasně... 😉 :yes:
...kazda (automobilka) ho ma nekde jinde. Ale uz vime, ze svetove G-body ma Audi, Lex, BMW i Mazda a VW. Kdo se prida dalsi? 😉
... NEjmenuje "RABBIT"? ("KRÁLÍČEK" - pro ty kdož náhodou NErozumějí) 😄
Pěkný den (ten Karfreitag je, že? - JAKto, že v česku NEní "svátek"?)
Pěkný den (ten Karfreitag je, že? - JAKto, že v česku NEní "svátek"?)
tak já zatím nového Guruho potkal jenom v tmavých barvách a vždy na hlínách, a vypadal :yes: . V této kombinaci nemám problém ani s Gurum V. Horší je to v nějaké světlé pastelové na plecháčích (se divím, že koncern neumí udělat nějaké hezké puklice ;-\)
to by tě asi rovnou piclo co? >😒]
Spíš je zajímavé, že tam vyhrál Golf z toho pohledu, že je to klasický evropský hatch, a ty v US až tak moc neletí. Taková Jetta to jo. Možná už i oni mění svoje zvyky 😄
Spíš je zajímavé, že tam vyhrál Golf z toho pohledu, že je to klasický evropský hatch, a ty v US až tak moc neletí. Taková Jetta to jo. Možná už i oni mění svoje zvyky 😄
No ja myslim že ten zadek se nepovedl předevšim na golfu ktery na obrazcich vypada v pohodě ale na živo je to dost nepěkne a k tomu autu jaksi nepatřici.
Jenže Golf nemá pevný volant jako C4, nemá tlamu jako 308 a M3, nemá podivný předek jako Megane a není nevzhledný jako Corolla, Focus zezadu se moc nepovedl, Lancer má na svou délku malý kufr, tiida to je fakt dílo, Impreza má zase předlouhý čumák. Leon má podivný interiér. Zbyl pouze Fiat ale to je Fiat, Civic ten se zrovna k usedlým lidem moc nehodí(pro mě jasná volba). Tahle Astra se víc než povedla a bude mít použitelné základní motory ne jako Golf.
To bude hlavně za ten design jak včera gti psal že je to designova jednička dvojka astra a focus trojka. No myslim že golf na astru ani na focuse nema a to nejen na tyhle dva.
No je vidět chlapci, jak jste ještě mladí a nezralí. Podobnou reakci jsem popravdě řečeno očekával a samozřejmě jste nezklamali. Takže abychom si to v rychlosti shrnuli - říká vám něco trojnásobné Gé?? Gé jako Guru, Gigant a Golf?? Takže pro začátek vám hošani doporučím začít na sobě tvrdě makat, učit se jazyky, pilně studovat... Budu vám držet palce a časem hoši, časem snad dospějete a prohlédnete. BRAVO VW 😉
A pouze pro golffans: pokud někomu nestačí vzorník barev Golfu nabízených českým importérem, doporučuju podívat se na německý konfigurátor na stránkách volkswagen.de, tam už si snad barvu musí vybrat úplně každý, GTI lze objednat i v barvě british racing green.
P.S. V jednom měl ale pravdu:"...kdo se nevyzná
v ženských, nevyzná se ani v autech." :-!