Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Faceliftovaná Škoda Superb nově i s paketem Outdoor za 44.900 Kč

52 komentářů

pargi
Topore, ta cena je akorát mimo tvou realitu. Tak jako si ty koupíš autopotahy z tesca do své olítané feldy, tak si někdo přikoupí paket Outdoor na svého Superba. Samozřejmě, ty si paket Outdoor nekupuj, tím škodovku úplně poděláš a oni konečně uvidí, že se jim to s tím Outdoorem moc nepovedlo 8-s
grifith
Jeden by nevěřil, kolik může stát malá hromádka plastů ... >😁
Na druhou stranu proč ne, o další prvek "individualizace" navíc a vzhledově to špatně nevypadá.
Huben
o využitelnosti a že to víc,jak obyč 4x4 nevyjede nechme stranou. Ale za mě je to povedené. Obzvlášť se mi libí ty pozměněné přední světlomety,jak jsou tmavé.. Ten bílý Sup je opravdu fešák.. 😄
GTI
Dobrý počin, v mainstreamu dokonce počin výborný. Po modernizaci to autu moc sluší, inspiraci ovšem hledej v jiném barevném provedení, než v horním jogurtu...

Chce to pocitově "těžší", nadrzlou barvu, auto se zatáhne, zpevní a pak to celé sedne. Ovšem nesmíš si zapomenout ještě trochu popustit žilou - samozřejmostí je zvýšený podvozek, ochrana spodku a 4x4. Do kufru gumovou vanu na trofeje, dovnitř kůži a na střechu lyžiny. Pak ano, pak se vřadíš mezi silniční machry. Bude na tobě znát, že nejsi žádný garážový manekýn, že umíš utratit, a že víš, zač je toho chlapskej loket... A to se setsakra počítá.

BRAVO ŠKODA :yes: :-!
Klaudius
Kam, ľudia, chodíte na tie primitívne prirovnania... :-!
GTI
😄 Domnívám se, že obě varianty jsou použitelné.
white label
No, všechno je možné, ale na tom bílém laku to vypadá jak pěst na oko, jako dokoupené někde v autodílech a nalepené doma v garáži...
Autoservis
Někomu může přijít mimo mísu dat víc jak 300 000,- za Korejce kde kvůli jedné věci do výbavy musím koupit celý balíček a přes to se pár vlaštovek najde. Je to prostě individuální kdo chce přikoupí, kdo nechce nekoupí. Ani o jednom nejde tvrdit že je mimo realitu. Tyhle individuálky jsou pro odlišení se od davu, stejně jako S-Line atd.
grifith
Aspoň je vidět, jak košatým jazykem může čeština být. 😉
amadeus
Faceliftovaná Škoda Superb nově i s paketem Outdoor za 44.900 Kč - no dámy a pánové - kdo by nebral auto i s paketem za 44.900 Kč >😁
Egi
Největší exot jezdil u nás. Měl bílého Superba, paket Outdoor za skoro 50tis. a nechal ten paket nalakovat na bílo >😁 netrénované oko nepoznalo, že je to Outdoor. Zkrátka jak utratit peníze beze smyslu >😁
Klaudius
No, zrejme ten škodovácky marketing nezapracoval dosť dobre, aby aj slepý laik rozoznal Superba a Octaviu... Mal by si zapracovať, kámo... A rýchlo, lebo trpím nákazlivou neznalosťou.
kokot
Do takové malé primitivné místnosti zvané mozkovna kde se nachází vskutku malý a primitivný mozog 8-s
Klaudius
Daj pokoj, to má odo mňa. Slovenský výraz ani v podaní českého majstra pera tu a tam neuškodí... 😉
white label
...doufám, že tam ve finále nebudou, píše se rok 2014 a nějakou dobu už se tam nedávají ani lakované v barvě vozu.
Emel
Tohle je Superb... ale jinak dobrý.
white label
Co máš pořád s tou Octavií (už podruhé v této diskusi), mrkni na nadpis, když ti titulka (informativně) nestačí... 😉
Klaudius
Konečne si niekto všimol. >😁 To vieš, ja som laik a škodovky mi prídu všetky rovnaké... 😉
Klaudius
Ibaže v tvojej špecifikácii to už necelých 45.000,- kačiek nebude...
3_diamanty
tak to uz hej , dat za par plastov takmer 2000 eur, to musi byt nejaky skalny fanda inak si to neviem vysvetlit, dat tretinu ceny auta ( dacia sandero ) len za par plastov 8-s , nepoviem pol slova keby v tej cene bol pohon 4x4 ale za par plastov tolke prachy? Stavim sa ze aj mercedes by za takyto paketik pytal menej, toto s tou cenou sa skodovke fakt moc nepodarilo nech sa na mna nik nehneva ale ta cena je mimo zmusluplnej reality
grifith
Souhlasím s tím, že to v jedné chvíli i mě přišlo velmi úsměvné. Vždy to lze napsat jinak, obratněji a s jednoznačným a přesným významem, aby to bylo vždy jasné. Ale autora bych za to nehanil, využil češtiny a přiměl čtenáře se i pobavit a třeba jen chvilku doufat >😁 Superb za necelých padesát... :-!
Iv8
Načančaný jezevčík zůstane načančaným jezevčíkem, ikdyž mu koupíš boty s Gore-Texem.
Anonym
To je pravda, takovou masovku jakou je Oktávka musí znát každej, ty se na parkovišti u hypermarketu rozeznávaj podles SPZ a blikání, hehehe....

Zoufalý no, ae když to někomu vyhovuje...
_MT_
Když jsem to četl, tak jsem se nad tím jen usmál (napadlo mě si zažertovat stejně jako SeeYou). Můj pohled je takový, že by se redaktor měl podobným nejasnostem vyhýbat, pokud je nepoužívá záměrně (pak by se dalo mluvit o kráse češtiny). Osobně bych asi z nadpisu vyhodil cenu. Jak jsem napsal, připadá mi přeplácaný. A mimo jiné by to problém vyřešilo.

Jinak: Nově paket Outdoor za 44.900 Kč i pro faceliftovanou Škodu Superb. Pořád se mi to nelíbí, ale výklad to má snad jen jeden.
Klaudius
Že by účel vyhral nad formou? To sa často nestáva.
Klaudius
No ktovie, možno sa móda vracia. Síce trochu rýchlo, ale ten čas dnes tak letí...
_MT_
V tomhle případě jde o neobratnost autora. Výklad SeeYou je asi ten nejlepší možný - tedy auto i s paketem stojí danou částku (tenhle výklad kazí jen "nově"). Navíc mi přijde, že se v něm autor snaží říci příliš mnoho.
Ji/Ri
To by ses prohnul teprve u techartu... tam za tyhle prachy máš jeden kus.....
amadeus
To rozhodně 😄
grifith
Jde pouze a jenom o optiku, nikoliv o funkční část a proto je spojení velkých kol a nízkoprofilových pneu logické. Auto na nich vypadá mnohem lépe jak na balónových 16". A o to zde jde v první řadě 😉
webpaja
Nahoře to Huben trefil, s černým pozadím světlometů to vypadá podstatně líp než předFL verze.
Emel
...ale jen jedna gramaticky správná 😄
Klaudius
😉
majk162
teda GTI, takový mistr pera! Co ty LYŽINY?!!? Ale zase je vidět, že jsi taky jen člověk omylný a ne superman 😉 😄
twistedTSD
A představ si, že někde zaplatíš +- Sandero třeba za odstranění omezovače rychlosti. Tak už to holt chodí. 😄
Klaudius
Podľa seba súdim teba? Jak vidím, objavil sa tu nový diskusný frajer ŠACZ... :😉
kokot
Nazval bych Vás slepým :-! , automobilově neznalým, svou neznalost ještě vynášejícím ale když Vy sám tomu chcete říkat laik...ještě bych doplnil rádobyvtipným >😒]
Klaudius
To na rozdiel od niekoho som. Nemusím sa snažiť zaujať za každú cenu. 😉
Ji/Ri
....toužíš být už konečně originální? :-! >😒]
Klaudius
Holt, Octavia je luxusný tovar...
_MT_
Zajímavý úhel pohledu. A proč vlastně ne. 😄
Ji/Ri
Plastopichu.... >😒] >😁
OnkelKonrad
S oplastováním je pro mě zkousnutelná jen A6 Allroad, která je fakt nádherná. Na ostatních modelech, na který se to soudruzi z Wolsburgu snaží roubovat, je to až schizofrenie, kdy to vyvolává spíše dojem "soušl edišn" ala Fabia Junior. Já se ptám, jaká je poptávka po takových modelech? Tohle si koupí nějakej Špindldrzek, ale nikoliv skutečnej horal. Smysl používání těchto typů aut vidím pouze v období březen-duben, kdy se v ČR opravují silnice "patentovaným" stylem: Lojzo, kydni do tý díry asfalt, já na to hodím lopatu štěrku.
Katikakus
Opět si sedíš na vedení? Ale nejsi v tom sám Matěji... >😁
_MT_
Nízký profil dnes strčí i na schopná auta. Prostě to musí vypadat co nejlíp. Jestli to dává smysl, je podružné. 😉
šmoula nešika
>😁 Tak to jo. Hlavně když si toho nevšimnou zloději...
webpaja
Což o to, jde jen o optickej paket. Pravda je, že poslední velikost kol na kterých umí Sup jakžtakž jezdit je 17". Na 18" je to špatný.
Emel
S tím nesouhlasím. Málokdo potřebuje opravdu terénní auto... ale nějaký allroad, který s větším přehledem zvládne lesní cestu k horské chatě, polňačku, nebo nakonec rozbitý vjezd do dvora... proč ne? Třeba A4 allroad je moc pěkné auto, Octavia Scout je taky fajn.

Problém je u Fabie... ta je divná sama o sobě, ale její další zvýšení a posazení na nízkoprofilové 17" je poněkud ideově pochybené.
jamp
Ten opticky paket sa urcite vydaril, ked na titulnom obrazku spravil zo superbu octaviu 😉 . Za tie prachy sa takato uprava vyplati. Ale asi vo fabrike spravili chybu, lebo ja na obidvoch obrazkoch vidim octaviu s optipaketom, ktory z nej robi superba 😉
grifith
Jde o nadpis článku, pokud tomu člověk nerozumí, není problém článek otevřít a tam mu to bude objasněno.
Pouze znovu zopakuji, že za toto může "košatost" našeho jazyka. Netvrdím, že by to nemohl někdo pochopit vaším způsobem, stejně tak ovšem lze z nadpisu pochopit, že pouze paket stojí danou cifru. A pak už jde jen o zapojení inteligence...
Ji/Ri
Přesně.... je ostuda plakat jak stará jurva u vrat kostela při pár kačkách za paket.... ta ledově modrá.... ajajajaaaaaaaj... ledové ostří.... SuperBrutální .... :yes: :-!
Klaudius
Vzhľadom na "terénnu úpravu", resp. oplastovanie do tvrdších podmienok mi bijú do očí veľké disky a nízkoprofilové gumy. Pretože paket je dostupný pre všetky výbavy, to nebude pravidlom, ale minimálne Octávka na titulnom obrázku vyzerá nelogicky.