Tak to rád aspoň zkusím 😄
Po nedávný nemoci se mi výrazně zvýšil poměr výkon/váha a motokáry mam snad celkem v ruce 😄
šmoula nešika
0
Poukázka na motokáry - jeden z mých teď již loňských dárků k Vánocům. 😄 Ještě ji tak v tom pracovním bordelu najít... 😲 >😒]
Ondris
0
To znám >😁
Tyhle věci pravidelně nacházím den po e😜iraci. A to se radost rozhodně nenásobí 😄
šmoula nešika
0
Abych začal urychleně hledat... na takovou dobu to zas není. Ale hlavně že mám obálku... >😒] Tak snad je to jen někde založené pod něčím, i když moje zkušenosti jsou takové, že po dlouhém hledání vyčerpán sednu na zem - a jéje, jsem úplně slepej... - chlapská všímavost v genech. 😄
Ondris
0
To si vždycky říkám, jestli už nepůsobí ten "Němec, co schovává věci".
Pravidelně lítám po bytě a hledám sluneční brejle, který mám na čele a klíče od auta, který jsem před 30 vteřinama dal do kapsy. Zajímavý je, že přítelkyni se to nikdy nestává 😄
Po nedávný nemoci se mi výrazně zvýšil poměr výkon/váha a motokáry mam snad celkem v ruce 😄
Tyhle věci pravidelně nacházím den po e😜iraci. A to se radost rozhodně nenásobí 😄
Pravidelně lítám po bytě a hledám sluneční brejle, který mám na čele a klíče od auta, který jsem před 30 vteřinama dal do kapsy. Zajímavý je, že přítelkyni se to nikdy nestává 😄